Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Noże kuchenne

Polecane posty

9 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał:

To nie jest zadanie dziecka żeby matke bronić przed poyebem. 

Owszem, ale jego również, by nie wyżywać się na innych za swój zły los zamiast się leczyć i grać na perkusji jak gwiazda nie hejter z netu tak jak Ty Boni :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Owszem, ale jego również, by nie wyżywać się na innych za swój zły los zamiast się leczyć i grać na perkusji jak gwiazda nie hejter z netu tak jak Ty Boni :classic_cool:

Jak coś mi nie pasuje to zawijam kitę i wychodze a ty siedzisz tu i będziesz siedziec więc skoncz ten ton wyższości względem plebsu i urojonych hejterow bo to już zakrawa o jakieś odmóżdżenie i brak rozeznania w rzeczywistości oraz tym uniwersum. Zegnam ozięble.🐸🐸🐸🐸🐸

• Like 1

1 minutę temu, kochàmelcieigine napisał:

ale ten srakaron przynudza, i ciagle o tej perkusji pieerdoli, co za deebil 

Idż z Bogiem, bo ja Ci życzę dobrze, ale Ty wolisz nienawiść, więc zbieraj to co siejesz sam.

Dobranoc :classic_cool:

1 minutę temu, WywaloneJajaBoże napisał:

Jak coś mi nie pasuje to zawijam kitę i wychodze a ty siedzisz tu i będziesz siedziec więc skoncz ten ton wyższości względem plebsu i urojonych hejterow bo to już zakrawa o jakieś odmóżdżenie i brak rozeznania w rzeczywistości oraz tym uniwersum. Zegnam ozięble.🐸🐸🐸🐸🐸

Zaczepiasz mnie, więc nie udawaj też świetej Boni. Dobrej nocy żabo :classic_cool:

Przed chwilą, kochàmelcieigine napisał:

pojde jak bede chcial, a twoje zyczenia mi zwisaja, dla mnie mozesz zdechnac. to twoja karma.

Nie życz śmierci innym, bo sam skończysz jeszcze gorzej .

Dobranoc.

no juz gwiazdo, chooy mnie to interesuje, a zyczyc bede ci smierci nieudaczniku. i wyjeebane mam jak skoncze.

a ty bys skonczyl przynudzac tekstami rodem paulo coelho. i chuujowej nocy ci zycze, frajerze.

Makaron jest upośledzony jakiś ja ignoruje żeby się nie denerwować bo wszystko co pisze nie ma sensu i cała jego osoba jest bez sensu acz nie wydaje się zła osoba tylko taki przyebany i upośledzony znaczy nie ogarnia czyichś intencji ale jest ok 

Ile można być sobom a ktoś ci gada kobieto cwaniaro dam ci klapsa, zero stylu, może teraz aż tak nie daje w nos bo mu się trochę zmieniła wersja 😃

Fajnie że nie ma salowej bo ona nawet nie miała swoich myśli w głowie tylko cudze jakby nie było oryginalnej salowej tylko ktoś ją zezarl i tak się toczy jakis zlepek hybryda stu zwierzoludzo jaszczurzych a salowa nie żyje 

Edytowano przez WhySuchSzlora

1 godzinę temu, WhySuchSzlora napisał:

Fajnie że nie ma salowej bo ona nawet nie miała swoich myśli w głowie tylko cudze jakby nie było oryginalnej salowej tylko ktoś ją zezarl i tak się toczy jakis zlepek hybryda stu zwierzoludzo jaszczurzych a salowa nie żyje 

Naćpani zaśmiecają całą noc. 

27 minut temu, Fifofa napisał:

Naćpani zaśmiecają całą noc. 

Babka boża nie cpa sryniki i Przemki tak 

Srynik to jak taki psychol co by się obnażał jakby opiekunka przychodziła jedna mi opowiadała że przychodzi i widzi zdjęcia fjuta i ma traumę po tym jak ja typ regularnie molestuje i w ogóle pjerdoli te prace bo się zrzyga i jej psychika ucierpiała 

Edytowano przez WhySuchSzlora

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się