Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze______

czy ktos byl z gorszym dziadem niz ja??????

Polecane posty

Gość nienawidze______

1. Nie oddal mi kasy do tej pory.to miala byc tylko pozyczka. 2. Cale dnie spedzalismy w jego lub moim mieszkaniu, prawie zero wyjsc, zero znajomych. 3. potrafil odwolac spotkanie pol godziny przed lub nie przyjechac do mnie chcoiaz mielismy sie spotkac i nawet nie zadzwonil tylko czekalam. 4. dziad bral ode mnie na fajki ,na poczatku chcoiaz placil potem kazal dokladac sie za wszystko a czasami nawet okazywalo sie ze nie ma kasy i ja placilam. Okazywalo sie po zjedzeniu!!! 5. Obrazal sie na mnie za to, ze mowilam ze nie postapil fair. Obrazal sie za to, ze on cos zle zrobil. przekrecal wszystko abym ja sie czula winna. czy to sa cechy dziada? czy ktos gorzej mial?

Gość taaaaaaaaaaaaaa
pociesz sie,ja bylam.malo tego bo widze,ze spadlam z deszczu po rynne. im starsza tym glupsza jestem. w gebie najmocniejsza a w zyciu sobie rady dac nie potrafie tylko daje sie oskubac jakims palantom. ehh..........

Gość nie...
To są cechy CWANIAKA. A Ty dałaś się wykorzystywać. Przykro mi.

Gość taaaaaaaaaaaaaa
rozumiem raz,drugi ale trzeci raz w takie samo gowno wejsc i jeszcze sie z nim ozenic? szkoda mi samej siebie,ale ciul.poczekam jeszcze troche jak nic sie nie zmieni to by,by!

Gość zażenowanaaaaa
ja też miałam do czynienia z dziadem! to był związek na odległość i byłam młoda i głupia, gośc mieszkał 100 km ode mnie i musiałam błagać żeby do mnie przyjechał! Jezuuu ale człowiek głupiiii!!!! jak juz przyjechał to zero wyjść bo on nigdy nie miał kasy, raz zabrał mnie na piwo do jakiejś speluny, widziałam go zawsze w tych samych spodniach i do tego nosił porwane sznurowadła(ale byłam zaślepiona!!!)do tego naściemniał mi że ma taką super dobrą parcę gdzie jest kierownikiem a to był zwykły robol ktorego zwolnili bo coś kręcił. teraz się bardzo cieszę że skończyłam to po pół roku i nie traciłam czasu dla dziada! A przyczepiła sie ta menda do mnie bo zobaczył że moj ojciec miał zakład i myślał co by tu zachachmęcić! Pamietam jak raz przyjechał do mnie z pół litra wódki gdzie potem sam ją prawie wypił i po pijaku opowiadał mi jakie to on miał przejścia ze złodziejami....otworzyły mi się oczy!!! Nie stać go było na wysłanie smsa do mnie czy telefon zawsze to ja dzwoniłam. ŻENADA!!!! Dziewczyny dziadów trzeba gonić od siebie!!!! Potem poznałam faceta z klasą i teraz jest moim mężem i wiem że żyję!