Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32

single po 30

Polecane posty

Zapewniam, że NIE WSZYSCY \"pojedynczy\" uprawiają seks bez zobowiązań, dla rozładowania napięcia. Osobiście - nie próbowałam i nie spróbuję, bo późniejszy kac moralny po prostu by mnie zabił. Wolę chodzić \"naładowana\" i spięta. Trudno, może dziwne, ale ten model tak ma. W tym sensie życia nie zamierzam używać. :-0 Ale koleżanek nie potępiam, bo każdy robi to, na co ma ochotę i z czym jest mu dobrze. No, to se pogadałam, po przeczytaniu kilku ostatnich stron. I w związku z tą lekturą chyba wyprowadzę się z topiku. Zaczęłam nie pasować, co akurat dziwne nie jest. ;-) Życzę wszystkim wszystkiego dobrego - śpijcie spokojnie! :-)

Witajcie KOchane:) Ja tylko przywitać się, bo praca i duuużo ludzi za plecami. Wpadnę po południu, albo jak na fajke wyjdą... ja nie palę Miłego dnia...

Goldinka --> :-) Nie chciałam nikogo tłumaczyć, ani Ciebie, ani siebie. Tylko rzeczą, która naprawdę wkurza mnie najbardziej, jest generalizowanie - a to się już tutaj zaczęło. \"Eee, no tak, tym singlom to chodzi tylko o to, żeby się nie wiązać i bzykać z kim się akurat ma na to ochotę\" - bo takie komentarze zaczęły się tu już pojawiać. A tak po prostu nie jest. Nie wszyscy są tacy sami, a nawet każdy jest inny. I tyle. :-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia! :-)

fajnie się gadało i coś się popsulo my z goldinką dobrze się bawiłyśmy i chyba zostałyśmy za niektóre słowa skrytykowane to co sie mówi - to jedno to co się robi - to drugie a my ŻYJEMY!

Alea, Goldinka... co się babeczki przejmujecie:) Ważne, że miło się rozmawia i z przymrużeniem oka podchodzi do sprawy bycia bez połówki. Ja weekendzik miałam miły, dzisiaj zapowiada się też wyjście na ploty, za parę dni wyjeżdżam, a potem wyruszymy na łowy;) a może kto się we mnie zakocha bliżej wiosny:P Brakowało mi Was przez niedzielkę... ehhh, ze nie mam neta w domu.

teraz to już moje kochane singielki pewnie śpią... to znaczy odpoczywają... goldinka... szybkiego powrotu do zdrowia, choc pare dni w łózeczku też sie przydaje (najlepiej jednak nie samemu ;) ) nowa... a tobie we wtorek miłej pracy i to w niewielkiej ilości, żebyś miała czas na pogaduchy na kafeterii :D:D a wszystkim zyczę KOLOROWYCH SNÓW 😴

Gość Alea77
;) witam w śnieżny dzień ;)

Ha, witajcie Kochane:) No tak zima pełbną gębą:) Alea77, jak liczę to zamieniłaś nick? A może to kto inszy... Goldninka: zdrowiej, zdrowiej. Dzisiaj na poprawę nastroju, który generalnie jest O.K, ale nie zaszkodzi jak będzie lepszy, postanowiłam sobie, że od dzisiaj umawiam się z każdym facetem, który mnie zaciekawi, chodze na randki w ciemno... a czemu nie? Pewnie jakis obserwator stwierdzi, ze żałosne, ale uprzedzę go :) Co w tym złego, że nie chcę być sama, a jak wspomniałam, to będę się tylko umawiał z kimś, kto mnie zaintryguje, a może co i wyjdzie z tego? Ostatni sie nie odzywa... ot, taka lekka znajomść sprzed tygodnia, a taki był milusi:) Co u Was? A pozostałe... no i co u autorki topiku?

witaj nowa :D:D goldinka chyba zapadła w sen zimowy :D.. ale pozdrawiam ciepło a ja dziś umówiłam się na plotki z przyjaciółką :D może też coś zarwiemy w jakiejś restauracji lub pubie:D:D:D

Alea:) Powodzenia życzę, a jak Ci się mój pomysł podoba? Ja w piatek jadę na trzy dni za miasto, ale za tydzień na tańce się wybieram... może co się pojawi? a Pod koniec m-ca przyjaciele z Anglii wracaja i tez będzie ubaw:) Chyba tylko my trzy zostałyśmy... ale jest miło A tak z ciekawości: z jakigo regionu jesteś, jeżeli nie chcesz, to nie odpowiadaj. Ja dolnoślązaczka:)

nowa... Twój pomysł jest OK. Najważniejsze to dobrze sie bawic i korzystac z zycia ja jestem z górnego :D

a co do tańców to ja uwielbiam to i często wychodzę na tego typu imprezy ze znajomymi, jest super I grono znajomych obu płci sie powiększa :D

Ha, ha, ale dobrałyśmy się:) Górny i Dolny. Właśnie wstapiłam na topik: samotni, czy single, zacznijcie wychodzic z domu (forum- życie uczuciowe) ale tam miło i tłoczno... zapytałam, czy możemy sie podłaczyć... przepraszam, że tak zadałam za wszystkich. Tam tak milusio i duzo ludzi i taka ciepła atmosferka, co Ty na to?

No właśnie tam zajrzałam niedawno, ale brak reakcji...może zostańmy na naszym, a tam skoczymy gościnnie, co? Alea, a Ty w pracy? Do której? Ja do 16-tej. Potem domek, a jutro znajomi:)

ja mam ferie :D:D ostatnie już dni :( a potem praca... nasz topik jest spokojniejszy... tam mozemy być faktycznie gościnnie ;) jak tam szef? :D:D

ALEA--> Co robimy? Skok tam, miło nas przywitali:) mówiłam, że oni tacy cepli... Goldninka chyba załapie i wstąpi tam. Goldinka, widzisz gdzie jesteśmy? Alea, to może teraz tam sobie posuedzimy, co? U nas pusto i smutnawo się robi, więc?

ok tu bedziemy zaglądać jak zrobi sie zbyt tłoczno tam

Szef? Alea, pisałam, że zajęty, a poza tym nie w moim typie... siedzi w pokoju obok, a ja z 4 kolesiami w moim pokoju, bo 2 kobietki nie dojechały. Dziękuje za zaproszenie:)

No to spadamy do nich....uuuuuu.... ale jeszcze skoczę popracować...;)

Gość 32
hej, hej-dlugo mnie nie bylo ale to co przeczytalam to postawilo mi wlosy na glowie-jakies dziwne klotnie, pomowienie i obrazanie sie na wzajem. Nie lubie tego, nawet bardzo. Myslalam, ze stworzy sie topik dla wesolych staruszkow, ktorzy sobie pogadaja, wymienia sie radami a moze nawet sie kiedys spotkaja.....ale chyba nic z tego.... Ja dzis wybieram sie do kina , wiec wieczor bedzie raczej mily-pozdrawiam wszystlkich!!! Moze jeszcze to tak ladnie odzyje....

Witaj Założycielko:) Było spokojnie, bo Alea29 i ja z braku towarzystwa przeniosłyśmy sie na topik Single wychodźcie z domu na Forum uczuciowym... wesłoa zgraja, polecam, zajrzyj... obiecuję, że tego tez nie opuścimy. POzdrowienia, bo zmykam do domu, a potem na angielski. Napisz jak film:)

Alea, Goldinaka, 32---> hej, hej... jestem na topiku o wyjścich singli, wpadajcie, atmosfera spoko i bardzo milusio:)

Gość alea29 aleś ty pusta
jak dzwon :O:O:O i do tego durna jak błoto :O

Gość hehehe wirtulane
zagłuszanie pustki i samotnosci dziewczynki sobie urzadzają :) milej zabawy z komputerem :P

Gość ale tu cisza...
czyżby chlopa poszly szukać ?:P