Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 32

single po 30

Polecane posty

Goldinka... siedzę częściej na topiku o któryn Ci pisałam: Single- zacznijcie wychodzic z domu- forum: życie uczuciowe. Pełno tam ludzi i tak raźniej... ale tu też staram się zaglądać... Alea też sie tam przeniosła:)\\ 32---> a Ty gdzie sie podziewasz? Zapraszam na drugi topik... Pozdrawiam:)

ja tez jestem singlem kobietą- i poszukuję singla mężczyzny w ślicznym mieście Krakowie...ktokolwiek widzial,ktokowliek wie...above jest moj adres mailowy;) greetings:)

Gość kalieofjnha
co u was?

Hej :) no to i ja się zglosze do tego grona :) jestem singlem, bo tak ulożylo sie życie ;) czasami nie jest latwo, ale jakos daje radę mam sporo znajomych, rodzine i nie jest źle najgorsze są chyba dni typu Walentynki, Sylwester, no i oczywiście kolejne urodziny ;) ale z drugiej strony jak patrzę na moje zamężne lub związanie nieformalnie koleżanki, to czasami sama sobię zazdroszczę, że nikt sie mnie nie czepia, nie musze nikomu z niczego się tlumaczyć i w ogóle że mam pelną swobodę - ale to niestety są tylko momenty, bo chcialabym z radością wracać do domu, w którym mialabym na kogo czekać lub ktos czekalby na mnie ale wierze że jeszcze odmieni się mój los, mimo iż czas plynie nieublaganie Pozdrawiam wszystkie Singielki kaśka

To tym bardziej pozdrawiam :D Zimno potwornie, to fakt. Podoba mi się Twoja stopka - ale czy to prawda? Czy to naprawdę o Tobie? :-) PS. Że też różne osoby nie mogą na siebie trafić na innych topikach, no! Tyle dobrze rokujących na przyszłość znajomości nigdy przez to nie zostaje zawartych! :-0 ;-)

tak, to prawda staram sie myslec pozytywnie, usmiechac się itd niestety czasami jest to b. trudne i przychodzą takie dni ze po prostu nie chce mi sie usmiechać, mam dość wszystkiego a najgorsze wtedy jest to, że wszyscy nawet rodzina bardzo dziwią sie mojemu smutkowi i nikt nie dopuszcza do siebie mysli, ze ja tez czasami moge miec gorszy dzień

Zdecydowanie możesz mieć gorszy dzień. Każdemu wolno, nie ma nigdzie przepisu mówiącego o obowiązku uśmiechu na co dzień. Z doświadczenia powiem Ci tylko, że nie należy się zmuszać do niczego. Nawet do tego przywoływania na twarz uśmiechu, gdy w środku boli. Pozwól sobie czasem na smutek, to pomaga. :-) W Twoich wypowiedziach i tak powiewa mi optymizmem co do własnego losu. To miła odmiana! :-) Pozdrawiam, RzW PS. To oczywiście ja, jedna taka... ;-) PPS. Ja zdecydowanie do optymistów nie należę. Chciałabym się tylko kiedyś chociaż spróbować pozbyć choćby części wewnętrznego smutku i zgorzknienia... Może kiedyś...

Gość agaaaaaa
Czesc dziewczyny wiecie tak sie zastanawiam jak to sie stalo ze jestecie samotne .Ja mam 21 lat i narazie nie mysle o powazniejszym zwiazku , jest mi tak narazie duzo wygodniej , chodze co tydzien z kolezankami na disco poznaje tam roznych chlopakow ,smsuje z nimi czasami spotkam sie na jakies piwko , musze przyznac ze zaden z nich mnie jeszcze jakos strasznie nie "zauroczyl" i zadko sie spotykam z nimi wiecej razy , Tak sie zastanawiam myslicie ze juz powinnam sobie kogs znalesc mimo ze na razie nic do niego nie czuje, Nie chce pozniej zostac sama , zeby okazalo sie ze wszyscy porzadni faceci sa juz zajeci , nie chciala bym z drogiej strony nikogo oszukiwac ale jakos nie wyobrazam sobie zycia w pojedynke.

Gość agaaaaaa
wiem ze to troche nie na temat ale nie gniewajcie sie , pozdrawiam was i zycze duzo , duzo milosci:-)

Gość agoooo
miedzy Toba a singlami po 30, jest conajmniej 10 lat roznicy. W tym wieku taka roznica to przepasc, wierz mi... Inaczej postrzega sie "bycie samym" w wieku 21, a wieku 30 lat. Nie mam zamiaru sie madrzyc, chce Ci tylko napisac, ze nie musisz sie niczym martwic. Jezeli masz 21 lat i nie chcesz byc z kims to nie musisz. Masz jeszcze mnostwoooo czasu by kogos poznać. Pozdrawaim:)

Gość SinglePoTrzydziestce.pl
Zapraszam wszystkich na portal SinglePoTrzydziestce.pl jest on całkowicie za darmo i powstał specjalnie dla was :)