Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka36

pierwsze dwie zapomniane tabletki

Polecane posty

Gość gruszka36

Czy moze jakas dziewczyna mi poradzic co zrobic??chodzi o tabletki. po dwumiesiecznej przerwie postanowilam znowu zaczac brac tabletki...czekalam na okres,we wtorek pojawila sie mikroskopijna jasno rozowa plamka..nie wiedzialam co to ma byc czy to okres czy nie bo przec caly dzien tylko to bylo..nastepny dzien to samo Nic procz malego sladu blado rozowego..nie wzielam pierwszej tabletki ani we wtorek ani drugiego dnia w srode:/..w koncu w czwartek bylam na 100% pewna ze dostalam okres i wzielam pierwsza tabletke...Lecz kolezanka mi powiedziala ze mialam wziasc jak sie pojawily te male plamki bo to byl okres!! ale ze nie mam co rozpaczac bo lekarz jej mowil ze 3 dnia moze wziasc ta swoja "pierwsza" tabletke i dwie zalegle...tylko ze ja sie dowiedzialam o tym dopiero dzisiaj, w piatek, wiec jestem juz po pierwszej tabletce,dzisiaj mam wziasc druga i nie wiem czy wziasc te 2 zalegle..czy brac normalnie...co robic?:( prosze poradzcie mizrobic

Gość ciekawskaaaa
ja wiem, ze mozna brać 1 dnia lub 5, o 3 nie słyszałam, moze mogłabyś skonsultować z lekarzem dla pewności? ja nie umiem doradzić :(

Gość kiwi kiwi
trudno skoro tak wzielam to dokoncz to opakowanie normalnie lecz zabezpieczaj sie dodatkowo! zrob 7 dni przerwy i 8 dnia rozpocznij nowe opakowanie niezaleznie czy masz mialaś lub nie mialas okres! wszystko sie unormuje