Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionnnnna

dziecko rysuje dziwne rzeczy

Polecane posty

Gość kurcze jacys niedorozwinieci
waza - akurat stara nie jestem i napewno mlodsza od tej calej CARRIE BRADSHOW ktorej wypowiedzi na roznych topikach jak czytam to nie wiem czy sie smiac czy plakac :-0

napierdolic to sie napierdole a majtki czuc w dupie uwielbiam (i nie tylko majtki) :D i taka swieta jak Wam sie wydaje nie jestem...poprostu czasem mnie glupota ludzka zwala z nog...

ile pytan..carrie....

Carrie, Ty naprawdę jakaś niekumata jesteś :-O Nie będę powielać wypowiedzi poprzedniczki, bo się z nią w 100% zgadzam.

under slonko skoro Cie nie obchodzi to co sie wcinasz w gadke miedzy mna a carrie hę???? zreszta oboje mozecie sobie rece podac :D Milli 🌻

Gość pedagożka
do FIONNNNNA----------------------------------------------------------------------pracuję z dziećmi,jeśli twoja wypowiedż to nie prowokacja-sprawy absolutnie nie można tak zostawić.To nie jest normalne,w świecie dziecka 6-letniego nie ma miejsca na penisa z anatomicznymi szczegółami(nie mylić z budzącą się w tym wieku seksualnością!).Przerażają mnie wypowiedzi ludzi,a potem pytania,skąd taka znieczulica....

Gość ech wy glupie
Carrie sobie ironizuje, czyli beke kreci a wy sie ekscytujecie jak jakies durne.

Carrie --- spoko, hehe, a ja klikniesz na mój nick to zobaczysz, że już kilka postów na kafe zamieściłam :) A zresztą, czy nick czarny, czy pomarańczowy, to i tak anonimowy, bo i czarnych można mieć 50 :D W każdym razie wszystkich pozdrawiam, a autorce radzę jednak nie zostawiać tej sprawy tak. Ave.

I o to mi wlasnie chodzi co napisala Pedagozka!! Ech wy glupie..moze i masz racje ale glupota carrie przechodzi jakies granice normalnosci :-0 carrie i do ciebie sloweczko...ja tylko wyrazilam swoja opinie a skoro postanowilas ze mna podyskutowac to teraz nie narzekaj :D

under pierdolnac to sie powinnienes ty!! ciao amore zmykam stad, cmokas ogromniusi :D 🖐️

Gość uuuuuuuppppppppssssssssssssss

Gość S-Y-L-F-I-A
noooo cóżżż...... ja mam teraz 14 lat a pamiętam jak rysowałam takie rzeczy to znaczy zwierzeta z wackiem hehe:D:D i wogóle dowiadywałam sie o tym od kumpli i z ksiązek ale nie porosów!! oglądałam różne encyklopedie itp. no i nie ma czym sie niepokoic!!

Gość bocznica
wydziwiasz 6 lat to juz duze dziecko; ja w tym wieku brałam encyklopedie i ogladałam, co tam pieknego narysowano moze mają w domu atlas anatomiczny i podpatrzyła miałam 4 lata i rysowałam psu pisiora, ona ma 2 lata wiecej

Gość szczerze mowiac
w takiej sytuacji lepiej zareagowac niepotrzebnie niz nie robic nic a potem sie okaze, ze jednak byl problem. co innego rysowac zwierzeta z penisem a co innego w ieku 6 lat rysowac anatomicznie dokladny rysunek tegoz.

Gość waza na zupe
To zupelnie normalne. Dzisiaj jestem prostytutka i sie wcale tego nie wstydze. Normalnie pracuje i zarabiam na utzrymanie rodziny :)