Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionnnnna

dziecko rysuje dziwne rzeczy

Polecane posty

Dla mnie to kolejna prowokacja. Tak jak ktoś napisał,że 6 latek nie rysuje z taka dokładnością szczegółów anatomicznych.

Gość tak - zrob z tym cos
chyba jest molestowane! wtedy rysuje dziwne rzeczy i robi dziwne rzeczy!

Gość fionnnnna
prowokacja? :O no, to szkoda że nie widzisz tego rysunku

Gość fionnnnna
czy jeśli napiszę że nie mam cyfrówki ani skanera to będzie dla Ciebie tylko dowód że to prowokacja? aa, myśl co chcesz, na szczescie dostalam już kilka rzeczowych odpowiedzi

Gość tak - zrob z tym cos
tu nie chodi o zrobienie nagonki na rodzicow, to za powazna sprawa, ale ktos kto ma o tym pojecie musi to zobyczyc. Powodzenia

Gość carrie i under
ZALOSNE

Gość bez urazy
ale możliwości manualne sześciolatka są takie, że nie wiadomo czy pies czy wydra, więc albo cię poniosło w opisie jej rysunku albo wypisujesz bzdury

Gość zuzia lalka nieduza
hahaha... ja tez bedąc małym dzieckiem namietnie przeglądałam i czytałam "Detektywa".... jestem ciekawa czy jeszcze jest ta gazeta... Mysle ze to nic groźnego ze dziecko narysowało siusiaka. Dziecko w tym wieku zaczyna interesowac sie tymi rzeczami i zaczyne pewne sprawy "kumać".... ja tez rysowałam gołe kobiety z cyckami.... i to duuuzymi.... z wyraźnie zaznaczonymi brodawkami hahaha

Aaa tam , nie będziemy tu o Genku vel Dziabągu rozprawiać bo to nie topic o tym. Pochwal sie Under jakie zboczone rzeczy robiłaś jako dziecko.:)

Gość kurcze jacys niedorozwinieci
jestescie?? Kobieta pisze, ze 6-o letnie dziecko rysuje penisa z wielka dokladnoscia a Wy sie z tego smiejecie :-0 Carrie broadshow czy jak ci tam Ty to juz wogole glupia jakas jestes jak but!!! :-0 Fionna - dziewczynka moze w ten sposob chce zwrocic uwage na swoj problem...kto powiedzial, ze jej ojciec jej nie molestuje? malo takich przypadkow slyszy sie w tv? Wiadomo, ze nie mozesz wyskoczyc do rodzicow z tym jak filip z konopii ale z matka dziewczynki pogadaj koniecznie. Jak zachowywala sie dziewczynka? to bardzo wazne..czy byla nadpobudliwa, cicha, wystraszona...? Jesli dziewczynka zawstydzila sie przy tym obrazku to napewno nie rysowalaby go wiedzac, ze ktos moze go zobaczyc...dzieci nie sa az tak glupie jak sie tu wiekszosci wydaje!!!

no carrie i co tam ciekawego jeszcze robilas? widac, ze ten dzieciecy okres Twojego rozwoju jeszcze nie minal :-0

Gość waza na zupe
Co ci przeszkadza , ze carrie i under sobie gadaja? Stare baby jestescie , co robia z igly widly.

nie jestem madrala carrie...bywam na kafe bardzo czesto i wiem, ze spotkac mozna tu wiele palantow, podszywaczy, bajkopisarzy itd ale ok niech i ta historia bedzie zmyslona...to czy zaraz trzeba takie glupoty pisac? nigdy nie masz 100-u% pewnosci , ze dana historia jest bajeczka. Zreszta co szkodzi podyskutowac na taki temat...moze akurat ktos z czytajacych ma taki problem i chetnie dowie sie jak sobie z takim problemem radzic...ale carrie musi zrobic popisowe swoim jakze madrymi, wyszukanymi tekstami. Poza tym Ty to juz bajkopisarka jestes jakich na kafe malo!!