Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fluoreska

Kolorowe soczewki

Polecane posty

Gość fluoreska

Mam naturalne brązowe tęczówki, chce mieć niebieskie - czy kolorowe soczewki zdadzą w takich warunkach egzamin? :) Najlepiej gdyby były mało naturalne , bo to na impreze przebieraną są potrzebne :)

Gość czoko_loko
Zdadzą :) Tylko nie bierz soczewek do jasnej tęczówki tylko do ciemnej np Colorblands. Ja kolorowych soczewk już dużo przetestowałam i od czasu do czasu lubie zaserować sobie taką zmianę. Przebierana impreza - fajny pomysł , też bym się na taką przeszła :D

Gość kafelka
Ja kiedyś miałam jedną parę (dostałam od mojego optyka gratis :D). Mam brązowe oczy, a te soczewki były niebieskie. Nie wiem jaka to była firma, ale u mnie się nie sprawdziły (być może były dla jasnych tęczówek). Po prostu oczy były bardziej jakby brązowe, czasami (w zależności od światła) wydawały się mocno granatowe :D I było widać niebieskie obwódki :O ale wszystko pewnie zależy od firmy :)

Gość migotka19
Polecam Freshlooki z kolorowych, mają dobre kolory i są wygodne. Miałam też Acuvue Colors , ale te są droższe o połowe i tylko na dwa tygodnie, a freshlooki na miesiąc wiec bardziej się opłaca.

Gość fluoreska
dziękuje za odpowiedzi :) przeglądałam w necie te soczewki Freshlook, kolorów jest sporo wiec może nawet zdecyduje się na jakiś inny kolorek niż niebieski. Pomyslałam o niebieskim bo myślałam ,że tylko takie są kolory - takie najczęściej widać na ulicach :)

Gość sahara24
Kupowałam dwa tygodnie temu soczewki Freshlook za niecałe 80 zl w salonie optycznym i dostałam jeszcze tusz do rzęs :)

Gość Kirunia
W każdym salonie optycznym dostanę te soczewki z tuszem? Mogą na początek dać mi parę próbną?

Gość 111111
Ja zawsze zamawiam przez internet bo to wychodzi taniej niż w sklepie. www.optilens.pl. Noszę zielone podkreślające kolor(mam oczy niebieskie)