Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owocella

jakie witaminy?

Polecane posty

Gość owocella

od dłuższego czasu chodzę ospała i anemiczna, ale dopiero od niedawna (ok. miesiąca) zaczeły mi bardzo wypadać włosy, łamać paznokcie i psuć cera... do tego te okropne zajady :( jakich witamin mi brakuje? co powinnam jeść? może łykac jakieś gotowe zestawy z apteki? bardzo prosze o radę i dziękuję. 🌻

Gość witaminaBcom
może zbyt intensywnie się odchudzasz?bo tak to wygląda

Gość żelazla
masz może mało, poza tym w takich wypadkach zawsze lepiej brac od razu jakies mulitiwitaminy-jedna tabletka pokrywa zapotrzebowanie na wiele witamin:)

Gość owocella
no fakt, że ostatnio trochę poszalałam z dietami... ale juz jem normalnie. teraz chciałabym się jakoś zregenerować. zimą trudno o świeże owoce czy warzywa... więc pomyślałam własnie o jakichś witaminach. tylko czy ktoś z was to stosował? jakie? czy były efekty?

Gość owocella
Natia - bralas kiedys jakies? moze konkretne firmy? centrum? vigor? sama nie wiem...

Gość owocella
czyli chyba najlepiej zrobię idąc do apteki i radząc farmaceuty. dziękuję za wszystkie wypowiedzi :) 🌻

kup FALVIT- to jest cały zestaw witamin spcjalnie dla kobiet, i nie jest drogi, ponad 8 zł.

Gość myszkaaa9
ja polecam Vitaral 30 tabl.ok 10 zl 60 tabl.ok.17zł

ja ospala bylam z braku zelaza, moja siostra farmaceutka poza zelazem polecila mi body-max

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość maja kolorowa
ja polecam ci vitaral premium, to bardz ofajny suplemencik witaminowy, w dodatku z ginko biloba i lutenina, dziala kojaco na zmeczony organizm i umysl w dodatku teraz na rpzesilenia wiosenne jest niezastapiony. w stosunku do innych preparatow na na dodatek przyzwoita cene