Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łydeczki

Super ćwiczenia na łydki.

Polecane posty

Gość łydeczki

Jakie polecacie? Bo ja już nie wiem, co mam zrobić z moją zmorą grubych łydek :(

Gość łydeczki
A nie umięścnia to łydek? bo chce je wyszczuplić, żeby były smukłe i ładne :) tak samo z udami... uhhh

no fakt...ale chyba nie mozna ich odchudzic (cala musialabys schudnac i to bardzo duzo chyba). ale z dwojda zlego lepsze troche umiesnione niz grube ;)

Gość łydeczki
No własnie, a niestety nogi mam okropne, brzuch i reszt ajest okey, a te nogi :(

ja natomiast mam zgrabne lydki ale pulchny brzuch :(:O;) ale nie chce mi sie cwiczyc :P

Gość amatorka rozporka
Trzeba skakać na skakance zeby mieć ładne łydki

Gość łydeczki
O to sprobuje skakaneczke. A na brzuch, jesli ktos ma problemy to poolecam 6 weidera. Swietna jest! Gdyby bylo cos tkaiego na nogi . :d

Gość ciekawusiakawusia
a ile minut dizennie potrzeba tej skakanki zeby lydki byly szczuple w dwa miesiace?

Gość amatorka rozporka
ej co to jest to 6 w... już to gdzieś widziłąm ale nie wiem o co chodzi?

Gość ciekawusiakawusia
No to chyba sie nie dowiem ile minut dziennie musze skakac :( szkoda :(

slyszalam o szostce ale problem w tym ze mi sie nie chce :O:P

Gość łydeczka
Widziałam też ćwiczenia w lutowym numerze super lini, które nie są tak męczoce, a też sie sprawdzają. Fajne one są nawet.

Gość łydeczka
A co do tego czasu skakania to też mnie to interesuje. Chcę, aby tak do maja moje nogi jakś wygląały. To ile czasu dziennie mam skakać?

Gość łydeczka
czyżby topik wygasł? wypowiadajcie sie :] szczególnie interesuje mnie ta skakaneczka

Gość amatorka rozporka
Nie wiem ile czsu powinno sie skakać.Może na początek z 10 min.A jak sie już wprawicie to z 20 min.

Hej. Ja zaczelam cwiczyc od 500 skokow dziennie w szybkim tempie, oczywscie. Nie mierzylam czasu. Moje minimum dzienne bylo 500, pozniej zwiekszalam. Lydki chudna, naprawde(i to bardzo).

Gość superaście
no a gdzie skakać dziewczyny??? ja mam przechlapane bo nie mam gdzie :( mam dom zaliczany do zabytków, nie moge sobie pozwolic na skakanie :(

Gość klasia
a ile tygodni/miesięcy potrzeba, aby ładki były zgrabne i szczupłe? zakładając, że będzie sie wykonywać po 500 skoków dziennie

Ja wyszczupliłam łydki i kostki ćwicząc na steperze, co prawda troszkę się umięśniły, ale grunt że są szczuplejsze.

Gość kolektywna
aerobik !!!! a jesli nie masz takiej motywacji to rob sobie kilka prostych cwiczen przynajmniej 2 razy w tyg. prze min.30 min. pierwsze to bieg w miejscu, w czasie biegu dotykasz pietami posladkow, bieg z podnoszeniem jak najwyzej kolan, wypady wszelkiego rodzaju, przysiady no i oczywiscie bieganie po schodach, duzo chodzenia i masaze :) powodzenia

Gość grube chcę
dziewczyny a po skakance chudna łydki czy umięśniają się? Bo ja mam chude i chcę żeby się zaokrągliły. Koledzy z siłowni p[olecają mi step i skakankę. A Wy?

Gość Justysia *
Aerobiczna 6 Weidera polega na powtarzaniu 6 ćwiczeń codziennie przez 42 dni z odpowiednim zwiększaniem liczby powtórzeń i serii. NIE MOżNA PRZERYWAć ćWICZEń NAWET NA 1 DZIEń . Ja zaczęłam A6W... i mam dopiero 15 dzień, ale musze przyznać, że już widać efekty... Wyszczupla się brzuch i wzmacniają się jego górne partie mięśni... Przyznam, że im dalej w to "brnę", tym robi się coraz ciężej, ale jestem wytrwała ;) Więcej info o A6W znajdziecie na stronce: http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 Polecam bo naprawdę jest efekt...

Gość Evie
Chciałam podkreslic ze osobiscie zakonczylam A6w iii dobre to jest ale tylko na gorną czesc brzuszka :) jak sie ładnie i wytrwale robi to robi się nawet kosteczka mała w gornej czesci :) lecz jesli chcecie miec ladny brzuszek ale w okolicach dolnych polecam brzuszki skosne :) naprawde ładny efekt :) a co do ud i łydek tez mam z tym mały problem lecz wiadomo zawsze cwicząc wyrabiają sie miesnie :) ale spalamy to co niepotrzebne i sa zgrabne :) wystarczy troche pocwiczyc ale bez przesady to wtedy osiągamy efekt wyszczuplenia i wzmocnienia a nie max umiesnienia :) Pozdrawiam :)

Gość Zagur
no jak cwicze na ludki z chanklem i robie osle wspiecia sa najlepsze i nie tzraba miec zadnego sprzetu.....

Sauna i rower górski na \"ostrym trybie\" SZczegóły na poniższej www

Gość Młodayo
Elo. moja siostra i kumpela ćwiczą 6 weidera i jest efekt. ja zaczynam dziś. życzę sobie powodzenia bo wiem jak siostrze jest ciężko. znalazłam ćwiczenia na łydki na http://www.fit.pl/cwiczeniadlaciebie/cwiczenia_na_zgrabne_lydki,60,20,20,962,1723,0,0,0.html i też zacznę to dziś bo mam problem tylko z łydkami. jestem niska szczupła ale łydki nie pasują do mojej budowy. zobaczymy jak będzie... :)

Gość Marta.S
a ja wyczytałam jak chcecie mieć szczłupłe łydki trzeba wstawać na palce i spowrotem stopy na postawić płasko 20 razy pomaga