Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korelka

po porodzie pęknięte żebra u mamuśki a u córeczki obojczyk

Polecane posty

Gość korelka
dzięki margareth w koncu ktos się odezwał, ja mam wiazać sama rączkę przez 7 dni i ma być wszystko ok. dzisiaj po kapieli zdejmuje ustywnienie i zobaczymy.Jestem cała w nerwach jednak jestem dobrej mysli bo przeciez tak trzeba. Tyle już przeszłyśmy z małą więc musi być teraz dobrze. Pozdrawiam .

Mojego znajomego syn miał zlamany obojczyk. Powiedział mi, że to nic strasznego, bo jeżeli jest to leczone od początku to sie zrasta bez sladu. problemem jest, gdy lekarze nie zauważą.

Gość do Brzusio77
W Rumii nie ma szpitala, więc nie ma gdzie rodzić. Prawdopodobnie słyszałaś o szpitalu w Pucku, gdzie oferowane są porody w wodzie.

Aguś- dziękuję. Brzusio- o redłowie juz dawno słyszałam same dobre opinie , ale to tak cholernie daleko ode mnie. :( Pogadam jeszcze z ginem na temat tej Zaspy i popytam sie o swój najbliższy szpital czyli Starogard.

Aska-moja kolezanka rodzila w Starogardzie i bardzo sobie chwalila :)polozna bardzo mila i uczynna,zartowala z nia i byla z nia prawie przez caly czas na sali.Dopiero jak kumpela wychodzila z synkiem do domu,to dala poloznej 100 zl za taki super porod,ale ona wcale nie chciala wziac!