Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAAAAA

PRZERWAĆ??

Polecane posty

Gość JAAAAA

WITKA! mam pytanko. Biore tabletki od jakiegoś roku i chce teraz przerwać ale tylko na jakieś 3 miesiące. czy tak można, że potem znowu zaczne brać czy są jakieś przeciwskazania? poradźcie mi prosze bo już sama nie wiem.

myslę, że spokojnie możesz zrobic przerwę, niektórzy ginekolodzy zalecają robic raz na rok-dwa lata przerwę w braniu pigułek tak na 3 miesiące, tylko pamietaj, że przez ten czas możesz przeciez zajść w ciążę, podobno prawdopodobieństwo jest nawet większe niż zazwyczaj, więc pamietaj o zabezpieczeniu pozdrawiam

Gość JAAAAA
aaalllllooooo

Gość JAAAAA
to że moge zajść w ciążę to wiem tylko chce poprostu sprawdzić jakie będe miała samopoczucie bo przyznam się szczerze że odkad biorę tabletki mój mąż stwierdził że zrobiłam siię strasznie drażliwa i nie mam już takiej ochoty na seź jak wcześniej.

no to zrób przerwę a potem może popros gina o inne pigułki, ja miałam taki problem z Harmonetem, zmieniałm go na inne i jest ok :-)

Gość JAAAAA
dzięki za odpowiedź i pozdrawiam ;)

Gość kinga2
ja bym nie przerywała biore wiecej niz rok ta przerwa nic ci nie da a moze rozlegulowac orgaqnizm