Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ABC10

co sądzicie o bioenergoterapeutach ?

Polecane posty

Gość mercunia
ja mialam bule plecow i mi pomogł jestem zadowolona i to bardzo mysle ze pomagaja.

Gość Powiedział mi duzo prawdy
i ukierunkował wykrycie choroby z która teraz walczę. Nawet nie sądziłam że wszystkie moje problemy są przez jelita. Wykresliłam z jadłospisu produkty zakazane przez bienergoterapeute i widze dużą poprawę. Powiedział na co jestem uczulona i wszytko potwierdziły testy alergologa. Dobry bioenergoterapeuta prześwietla lepiej niz najlepszy rentgen. A byłam sceptycznie nastawiona przed wizytą, szkoda że tak późno się zdecydowałam na wizytę, za która Pan bieże co łaska..czyli chyba nie o kasę mu chodzi.

Gość zrazikowa panna
hahahaha placebo!! dobre dla naiwnych , to zwykli hochsztaplerzy.

Gość b.b.b.
Ja nie zauważyłam żadnej poprawy, nie spodobało mi się poza tym nagminne przekonywanie, że trzeba być optymistą, uśmiech mnie wyleczy... itp. Owszem, racja, ale w moim ówczesnym stanie bez pomocy psychologa i psychiatry się nie obeszło.

Gość Uważam
NIe wierzyłam w coś takiego do czasu aż wyczułam guz na piersi i czekała mnie operacja-której strasznie się bałam.JAk się ma taki problem to chwyta się różnych sposobów i ja skorzystałam z wizyty u bioenergoterapeuty.POdkreślam że nie wierzyłam że coś to pomoże-i tu się zdziwiłam bo pomogło!!WSzystko zniknęło i nie ma ani śladu.A lekarze już chcieli mnie kroić.Dodam iż wiem że lekarze sami korzystaja z ich usług.OCzywiście to jest tak jak i z lekarzami że trzeba trafic na prawdziwego!Ale teraz już wierzę

Gość tukan
Och... to temat rzeka. Najpierw zdefimniujmy że nie każdy co się podaje za b. nim jest, bo niestety w Polsce nic tego nie reguluje, brak przepisów. Jeżeli chodzi o prawdziwych healerów (najczęściej zrzeszonych w cechu) - są pożyteczni niewątpliwie, pomogli wielu ludziom ale to nie zwalnia ani od wizyt u lekarzy ani od dbania samemu o zdrowie. Na temat mechanizmu uzdrawiania polecam ksiązki "Dotknięcie' S.Abramowskiego, "Światło w dłoniach" A.Głogowskiej i "Świetlisty człowiek" R. Ulmana

Gość Gresia
Możecie polecic dobrego bioenergoterapeutę w Warszawie?

Gość tukan
Spróbuj w centrum Bioton albo Komed lub Deesis.