Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlexandraPiotrovna

Ginekolog w Krakowie przyjmujacy w niedziele - postinor, pilne!

Polecane posty

Moja przyjaciolka potrzebuje, zeby lekarz wypisal jej recepte na postinor, koniecznie jutro. Czy zna ktos z Was dobrego ginekologa, ktory przyjmuje w niedziele? Kasa nie ma znaczenia. :) Dziekuje i pozdrawiam.

Gość ja pierdacze
w takiej sytuacji jedzie sie na pogotowie-dyżur ginekologiczny-całodobowy...a ponadto-dlaczego akurat na jutro potrzebuje???

Gość wydaje mi się że
chyba gumka pękła dzisiaj albo coś w tym stylu. jejku znam ten bul. ja miałam w sobote, w niedziele nic nie mogłam znaleźć i poczekałam do poniedziałku. naszczęście jest ok. mineło sporo czasu od tego incydentu ;)

Gość ja pierdacze
Jak pekła dziś to sie idzie na pogotowie dzis a nie czeka do jutra-bez sensu...

Gość AlexandraPietrovna
Nikt nie zna takiego ginekologa? Na dyzurze odmowili wypisania recepty.

Gość chyba żartujesz
nie dostaniecie tych tabletek. Nie w weekend!! Miałam dokładnie taką sytuację tylko że w niedziele. Pojechałam z chłopakiem na pogotowie i popatrzyli tam na mnie jak na wariatkę! I to było właśnie w Krakowie!

Gość jeśli kasa nie ma znaczenia
musisz poczekac do jutra!!!!!!!! Żadne pogotowie gin.!! Rano zerknij do gazety mp.dziennika i zadzwoń na te całodobowe !!!!!

Gość po prostu
znajdź jakiegokolwiek lekarza i zadzwoń- któryś na pewno wypisze.Mi na ostrym dyżurze ginekologicznym też nie dano recepty.Podzwoń po lekarzach - niektórzy mają gabinety w mieszkaniach - więc nie bę-dzie musiał nigdzie jechać, tylko cię przyjmie.Spróbować warto.

Gość pipuszek
A tak jescze wtrace ile kosztuje postinor ?? Bo może warto by mieć na zapas, mam przerwe w tabletkach i stosuejmy prezerwatywe ale ja się odzwyczailam i znowu troche sie boje jakis niespodzianek

Gość nie pamiętam dobrze
ale coś około 50 zł

Gość ksiski
Kup kobieto gazete, najlepiej dziennik polski i tam sie oglaszaja ginekolodzy, jezeli to nie poskutkuje to wejdz na strone www.wpadka.pl i tam znajdzioesz liste ginekologow takze w krk ktorzy przepisza Ci postinor!!!1

Postinor kosztuje ok 60 zł- pewnie zależy w jakim mieście i w jakiej aptece!Ale niech idzie do jakiegokolwiek lekarza w szpitalu( przecież są odziały otwarte w nocy- ostry dyżur) , lub znajomej farmaceutki z prosbą, że receptę doniesie skoro to takie pilne!pozdrawiam!

Przyjaciolka juz sobie zalatwila i przy okazji znalazla przychodnie w Krakowie, w ktorej lekarz twierdzil, ze pracuja w weekend i w razie potrzeby mozna przyjezdzac. Nie maja oporow przy wystawianiu reccepty na Postinor, w odroznieniu od wielu panstwowych lekarzy. Wizyta kosztuje 60 PLN. Zostawiam namiary, moze sie komus jeszcze przydadza: http://www.spes.pl Prywatna Klinika Położnicza SPES ul. Królowej Jadwigi 15, Kraków e-mail: biuro@spes.pl Telefony: rejestracja: 12 427 20 20; 12 427 15 49 położnictwo: 12 427 15 48 Jesli potrzebujecie szybko w weekend Postinoru to jedziecie, prosicie o widzenie z lekarzem dyzurnym i problem z glowy :)

Gość no to pięknie
czyli reasumując 120 plenów. słodziusio. no ale lepsze to niz.....

Gość kasiulec 22
mialam taka sama sytuacje w sobote poszlam na pogotowie na armii krajowej i babka na mnie nawrzeszczala, taka gruba jedna potem poszlam do szpitala na galla i tez nic na pogotowie na rynku podgorskim i zonk czas mi leci a tu nic no i w przychodni ginekologicznej na kopernika taki mily lekarz wypisal mi recepte bez zbednego gadania. dobry czlowiek ale niestety nie wiem jak sie nazywal w kazdym razie wypisal mi ta recepte w niedziele o 15 jak co uderzajcie od razu tam.

Gość racja.....
postinor kosztuje cos ponad 70 i recepta 20.

Gość zizziz
at-at wrzuc na luz. Nie na kazdym te zdjecia robia takie wrazenie zeby rezygnowac z tabletki.Poza tym jak tabletki jak postinor dzialaja w przeciagu kilku godzin to przeciaz tam jeszcze nic nie ma!!!! a poza tym ja jestem ak najbardziej za wczesna aborcja.

Gość inka malinka
Ale bedzie miala fajna jazde po postinorze.. Ja mialam zajebista:D Nie gumka ,tylko czysta glupota - przerywany.Ale co za roznica gumki tez pękaja czasem. Nie chce straszyc ale.. ja w Bielsku w SOBOTE nie znalazlam zadnego dyzurujacego ginekologa!!!! ANI na pogotowiu ANI w szpitalach a z reka na sercu oblecielismy > w s z y s t k i e < . Prywatna ginekolog przyjela dopiero..za 75zl:D :D :D :D Bylo wesolo.Na przyszlosc juz wiem ze nie warto liczyc na nasza sluzbe zdrowia i miec zaufanego stalego ginekologa ktory jest dostepny 24h na dobe:) :) :)

Gość inka malinka
btw ja wzielam tablete "na wszelki wypadek":) mialam dostac okres ale to jest zawsze mniej stresow ,no i lepiej miec pewnosc niz sie zastanawiac..

Gość gość
W klinice ginekologiczno-położniczej Arka na Ulicy Królowej Jadwigi 15 lekarze dyżurują codziennie, także w weekendy i święta. Nie ma problemu z antykoncepcją czy pilną wizytą z jakiegoś innego powodu (choćby infekcji). Podsyłam linka do strony: www.nzoz-arka.eu