Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł 22lata

Mam bóle w okolicach serca...

Polecane posty

Gość Tomasz35
witam, przyglądam sie tej zaciętej dyskusji i nierozumiem tez dlaczego każdy naskoczył na jaaaaaaa - dziewczyna napisała to o czym widac wiekszosc zapomina - bóli serduszka nie mozna bagatelizować! ja to wiem po jestem juz po zawale a mam dopiero a moze juz 35 lat. i tez na poczatku był stres i nawet lekarz mówił 'to tylko stres", a wiadomo ze zyc bez stresu sie nie da. i tak samo miałem - bóle, kucia, co jakis czas.jeden z objaw zawału jest to jak boli reka i nie mozna nia ruszac - ja tak własnie miałem. na szczescie moja zona była PANIKARĄ i zawiozła mnie do szpitala...pomyslec ze godzina dłuzej i nie pisalbym dzis do was moi drodzy...Paweł lepiej idz jak najszybciej do lekarza - nie ma na co czekac

Gość Tomasz35
nerwus ale chyba kazdy chcialby pocieszyc sie zyciem jak najdłużej , a bez dbania o zdrowie to raczej na dłuzsza mete sie nie da - w końcy zawsze cos sie "zepsuje" - lepiej zapobiegać niz leczyc :) mówie to wam ja młody facet pełen wigoru, który tez chciałby jeszcze pożyc. ale prawda jest taka ze nikt nie bierze tego na serio dopóki jesgo zycie, zdrowie nie zawiśnie na włosku

Gość dr. Pajchiwo
A ja mam zwarcie na zwieraczu hehehe... Zaaapal sobie człowieeeeku! ;-)

Gość nerwus
Drogi Tomaszu! Ależ ja się cieszę ze swojego życia. Chociaż zdrowie mi szwankuje. jak nie migdały to kregosłup, węzły a za tydzień bede miała wyrywanego poraz drugi paznokcia u nogi.au au au a musze z tym wszystkim życ.ale jednak nie narzekam i staram się o tym nie myśleć!

Gość Tomasz35
:) no ale nie porównuj serducha do paznokcia :P jak kręgoslup peknie to jeszcze jako tako mozna zyc, ale jak serce to juz nie bardzo :)

Gość nerwus
ja osobiście nieobrażając nikogo wolałabym umrzeć niż przez pęknięty kręgosłup leżeć przykłuta do wyrka . A wiem że PAWŁA złapał nerwoból też tak często mam i kuje w klatce piersiowej.Będzie żył już o to ty się tak nie martw.

Gość Paweł 22lata
dzieki Nerwus:-)

Gość Paweł 22lata
czesc ponownie przez noc bole przeszly na plecy ale tylko jak wstalem znowu na klatke piersiowa i okolice serca co to moze byc

Gość Paweł 22lata
jak kaszle to tez boli, czy to naporawde jest powazne?

Gość Onhae
Mnie od wczoraj popołudnia kłuło w sercu, nie mogłam głęboko oddychać, poruszac się też niezbyt.. położyłam się spać i rano niby przeszło, ale teraz nadal czuję, że coś jest nie tak:/ Boję się, ze to coś poważnego:/

Gość lazari
jest totalna bzdura jezeli ktos nadal twierdzi że zawał ma sie wtedy jezeli tylko boli w klatce piersiowej...tak uczono kiedys w ksiazkach, i co niektorym lekarzom szczegolnie tym rodzinnym tak pozostało...najczesciej jednak jesli boli w okolicy serca... to głownie moze to byc nadcisnienie- powazna sprawa !!!

Gość mmx
czesc tez mam jakies dziwne bole dokladnie na sercu po lewej stronie, nie boli mnie to ciagle i co ciekawe rowniez przy dosc mocnym dotykaniu, jakby cos miedzy zebrami... nie wiem co to... i mam pytanie czy badanie EKG cos kosztuje czy ze skierowaniem jest za free pozdrawiam !!!

Gość arek460
Mam 17 lat i wstałem dzisiaj z dziwnym bólem, po lewej stronie. Nasila się on przy głębszym oddechu i wykonaniu jakiegokolwiek ruchu. Co to może być ? Boli mnie już cały dzień.

Gość justysiam
mam 22 lata i mam również bóle w okolicy serca i klatce piersiowej ze czasami nie mogę wytrzymac i mysle ze umieram....lakarze mówią ze to nerwobóle ale sie zastanawiam ile one mogą trwac?bo 3 miesiace to chyba długo? Miałam EKG robione nic nie wykazało,nawet byłam u neurologa miałam robione EEG głowy i tez dobrze...teraz nie dawno miałam robione rtg płuc i zobaczymy co wykarze...Mam straszne lęki przed smiercią juz sobie z tym nie radze chodze do psychologa i psychiatry na razie to była jedna wizyta mam nadzieje ze nastepne jakos mi pomoga... biore tabletki przeciwdepresyjne i lękowe ale cały czas mysle o smierci...co ja mam robic?

Gość justysiam
czy ja wiem czy od kręgosłupa?? bycmoze a jak nie to od czego?

Gość gość
Szybko się przebadaj, najlepiej u dobrego kardiologa. Takich mają właśnie na Bobrowieckiej 9 w Warszawie, a do tego mają tam też najnowocześniejszy sprzęt.

Gość gość
ja mam 21 lat musisz mi podac swoj adres bo jestes moja idealna kobieta:* P.S. sexu nigdy za wiele jak masz jakies przeszkody pomoge ci je rozwiazac:)

przy nerwicach splot słoneczny boli nierzadko. więc tu może być tez przyczyna.

Gość gość
Ja bym tego tak nie bagatelizowała i udała się do dobrego kardiologa. Zdrowe serce jest niezwykle ważne. Jeśli jesteś z Wadowic mogę polecić Ci www.neurocentrum-wadowice.pl.

Gość monzur
Nie ma co takich bóli bagatelizować, nigdy! Nie leczone prowadzą do poważnych dolegliwości, a nawet śmierci... na stronie http://zdroweserce.expert/kolatanie-serca-przyczyny-objawy/ jest doskonale opisanie kołatanie serca przyczyny oraz objawy lepiej posiadac taka wiedze by wiedziec kiedy reagowac!