Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rumianek

Ciągłe zaczynanie od nowa.....

Polecane posty

....po każdej kłótni do kłótni następnej, bo jakoś trudno odejsc jak tyle nas łączy i jak tak długo sie jest ze sobą, jak jest dobrze to go kocham, jak sie kłócimy nienawidze najmocniej...jesli sie kochamy to czemu tak czesto się kłócimy........:(:(:(

Gość ssarra...
bo jesteście porażająco głupi :o

Gość popierrrrrr
to idiotki siedzcie sobie w takich zwiazkach w imie miłości!!!gratuluje glupoty ale coz zaplacicie za to w przyszlosci rozwodem!! zamiast rozgladac sie za kims z kim mozecie i bedziecie w stanie noramlnie zyc w zgodzie to siedzcie sobie dalej z tymi popaprancami!!

A kto napisał, że oni są popaprańcami??? :o Bez idiotek mi tu... nie wiesz, nie znasz, to nie pisz!! Kto napisał, że siedzimy w imie miłości?? Ech... totalne nieporozumienie, bez klasy:o

Gość ssarra...
jesli siedzicie w tym nie w imie milosci to jeszcze gorzej o was swiadczy i przestancie kurwa chrzanic bo az mdli czlowieka jak widzi takie pojebane opowiastki :o

Gość ale jestescie bez sensu
ssarra spierdalaj, skoro cie to wkurza to wynocha stąd!!!

Gość zezezezezeze
ja mam tak samo wlasnie jestem poklocona na maksa:( dzis zamienilismy ze soba tylko pare slow typu "zrobisz obiad" :tak zrobie","wychodze" "na raznie" "na razie" czy to normalne:(chyba nie:( tzw.ciche dni:( ale im dluzej to trwa tym jestem bardziej obojetna:(co robic:(

Ssarra ---- kobieto, czytaj ze zrozumieniem!! Nie mam zamiaru Ci czegokolwiek tłumaczyć:o Jak Ci się nie podoba, to nie czytaj i już, co za problem??!!:o

Gość popierrrrrr
crazy a ja ciebie nie rozumiem!!!skoro ci sie nie układa i się ciągle kłocicie to po co ciągnisz to dalej???tracisz czas i kiedyś bedziesz tego żalować.Zacznij lepeij czym predzej rozgladac sie za kimś z kim bedziesz sie dogadywać.Bo wbrew temu co sobie myslicie to naprawde mozna znależć osobę z którą można tworzyć udany związek a nie jakąś wybuchową mieszankę!!

Gość heeeeeeeh
a ja licze na to ze sie nauczymy ze soba zyc :D

Gość zezezezezeze
jak to latwo powiedziec:( wiecie jak sie mieszka ze soba kilka lat i jest sie prawie jak malzenstwo tylko,ze bez papierka to nie jest latwo tak wszystko prekreslic:(zawsze ma sie nadzieje,ze bedzie lepiej

popierrrrrrr ale co ty się tak wymądrzasz skoro nie znasz ludzi, nie znasz sytuacji!!! Przeciez ludzie nawet ci którzy sie kochaja tez mają kryzysy!! Ile ty masz lat????

Ludzie... przecież ja NAWET nic nie napisałam jak to u mnie jest, wiec tym bardziej mnie wkurza, że ktoś od razu mi przypisuje łatkę:o Odejść jest łatwo... trudniej wrócić, jeśli dojdzie sie do wniosku, ze to jednak ze mną było coś nie tak:o Dlatego to nie jest tak jednoznaczne jak może się niektórym wydawać, życie nie jest jednoznaczne... I nie denerwujcie się tak bardzo, ktoś chce pogadać o czymś, może ma potrzebę, a wy go na wstępie generalizujecie i podajecie szybką diagnozę:o