Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly samochodzik

oc - ubezpieczenie - pomoc

Polecane posty

Gość maly samochodzik

w jakim najlepiej ubezpieczyc samochod.gdzie sie oplaca.wiem ze sa rozne ubezpieczalnie.ale nie orientuje sie na rynku. moze ktos mi doradzi. chodzi o seat ibiza rocznik 96 .silnik 1.3 . chyba wiecej danych nie jest potrzebnych dziekuje za pomoc

Gość skoro tylko oc
to najtańsze chyba bedzie Link 4 lub samopomoc

Gość maly samochodzik
a trzeba cos jeszcze?? nie krytykuj za moja nie wiedze na ten temat. dzieki za odpowiedz

Gość ehh........
link 4 odradzam...drogo i zaniżają straty samopomoc jest tania, ale dobrze unika wypłacania odszkodowania...ale to juz chyba jak wszędzie

Gość maly samochodzik
dzieki za pomoc sprawdze koniecznie w link 4 wyszlo 374 zl na rok

Tak ale link to przede wszystkim direct, ja w PZU za OC + AC płacę 750 zł rocznie ale mam pewność co do ich usług.

Gość fanka anka
wysokosc ubezpieczenia od zalezy jeszcze od Twojego wieku, majac mniej niz 25/26 lat masz zwyzke za wiek, zalezy tez od miasta np w wawie wyjdzie Ci drozej niz w mniejszym miescie. Przejdz sie najlepiej po multiagnecjach, tam maja po kilka agencji to wylicza Ci i bedzieszmiala porownanie.

Gość fanka anka
a no i zalezy tez od wysokosci Twoich znizek,

Gość rwfxcv
a jesli mam zaluzmy wiecej niz 26 lat , i robie prawo jazdy dopiero ( zero zniżek ) kupuje samochod z silnikiem 1.0 . Ile najtansze OC kosztuje ? 500 zł ?

Gość rwfxcv
a jesli mam zaluzmy wiecej niz 26 lat , i robie prawo jazdy dopiero ( zero zniżek ) kupuje samochod z silnikiem 1.0 . Ile najtansze OC kosztuje ? 500 zł ?

Gość rwfxcv

Gość Dziennnnik
majac 26 lat i zero znizek bo dopiero co zrobiles sobie prawo jazdy nie bedziesz mial najtanszego OC. najtansze byloby wtedy jakbys mial 60% znizki a na to trzeba sobie zasluzyc albo latami bezszkodowej jazdy, albo tez posiadajac kogos takiego w dowodzie rejestracyjnego. Z doswiadczenia wiem, ze to wlasnie w directach typu link duzo lepiej patrza na takie rzeczy......duzo latwiej szybciej mozna te znizki zdobyc.....

akurat zaiżanie strat przy OC nie ma znaczenia, bo to nie Twoje straty, tylko te, które Ty spowodujesz komuś w OC chodzi o to, żeby zapłacić jak najmniej a co do danych - bierze się pod uwagę ze 30 róznych kryteriów, radzę wybrać się do centum ubezpieczeniowego, gdzie można w 1 miejscu poznać ofertę kilku czy kilkunastu ubezpieczycieli i wybrać najlepszą ja mam OC w Uniqua - dla mnie tam wychodzi najtaniej

Jeszcze jak by wszyscy kierowcy byli mniej nadpobudliwi kultura + ubezpieczenie = cacy xD

Gość zielona9
Czy ta karte PZU mozna nadal zakupic ? gdzie to mozna zrobic?