Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Humannkaaaaaaaaaaaaaaa

Jak zmnieszyć krwawienie miesiączkowe domowymi sposobami...???????

Polecane posty

??????????? help me :(:(:(

Gość looooooool
zatkaj korkiem pusie pusiu

ehhh ... dzięki daruj sobie, że ty sobie pusiu zatykasz to nie znaczy że każda:P:P:P

Gość HUMANKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NIKT NIE ZNA?

Gość UlKaaaa
to nie jest możliwe :o to co musi Ci "wypłynąc" to musi!! hyba ze chcesz jakiegos zakazenia dostac albo szkolu tokstycznego :o wiec nie kombinuj

Gość UlKaaaa
chyba* sory za błędy

Gość no nie mów że nie wiesz
trzeba zaciążyć, to najlepszy domowy sposób:D

Gość UlKaaaa
szoku*

Gość gtjrjnrfms
a rutinoskorbin...? albo skorbolamid??

rutinoscorbin 3 x dziennie po 2 tabletki... ale po kilku miesiacach organizm sie przyzwyczaja i nic jzu to nie daje... podobno ziola z krwawnika zmniejszaja krwawienie, ale nie wiem, nigdy nie probowalam... cyclonamine na pewno, ale jest na recepte. hemorigen - ziolowe, tanie, ale moj organizm tez sie przyzwyczail po kilku miesiacach, i dzialanie ma troche slabe w ogole jak pijesz herbate to (tylko nie goraca, wszystkie gorace napoje powoduja zwiekszenie krwawienia), powinno byc teoretycznie odrobine mniejeze, ale ja nigdy nie zauwazylam roznicy :) no i ja staram sie zawsze duzo chodzic, praktycznie w ogole nie siadac ani nie stac, tylko chodzic,moze to tylko wrazenie, ale jak chodze to rzadziej sie wylewa :)

Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza i ustalisz przyczyne obfitego krwawienia. Domowe sposoby sa dobre ale do robienia, np konfitur, a co do zdrowia i to tej kobiecej części najlepszy sposób to dobry ginekolog. Uslali przyczyne, zaleci leczenie i krwawienie będzie mniejsze. Nie zwlekaj, bo czas pracuje na twoja niekorzyść. Ja starsza pani jestem to wiem co mówie.

Gość Ach to ja
Hmm..ja się kąpię pod prysznicem- to wykonuję serię skurczów macicy- i to samo wypływa... Mniej sie wydostaje do majteczek:)

wszystko super, tylko ze ja od 14 roku zycia chodze z tym problemem po lekarzach, teraz mam lat 21 i zaden nie potrafil mi pomoc. przyczyny nie ma - bo wszystko jest w porzadku, \"taka ich uroda\" - nawte tabletki anty nie pomogly. rutinoscorbin, hemorigen, cyclonamine - wszystko co opisalam wiem od lekarzy, ktorzy stwierdzili ze inaczej sobie z tym nie poradze, a oni nie potrafia mi pomoc.