Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_kawa

Figura GRUSZKI i jej odchudzanie ... o

Polecane posty

Gość czarna_kawa

Tu zaczyna sie problem... mam 160 cm wzrostu ważę 55kg niby nie tak dużo ale - u góry drobna z pici biustem, środek - brzuch - średni ostatnio też zarósł tłuszczykiem do stopnia trzech fałdek /fałd raczej/ a na dole uhhhh tu siezaczyna : duża pupa, duuuże uda i łydki też boje się odchudzania nie chcę stracić do reszty piersi bo chybabym się załamała do reszty. GRUSZKI JAK SOBIE RADZICIE??? Bardzo chciałabym zchudnąć z nóg i pupy, ściągłam sobie 8minut abs na pupę i nogi od jutra zaczynam jeździć na rowerku stacjonarnym ale dowiedziałam się, że NIC nie zdziałam bez diety! CZY TO PRAWDA??

moim zdaniem regularny ruch powinnien Ci wystarczyc, bo w zasadzie nie chodzi w Twoim przypadku o zbicie wagi a o wysmuklenie krepujacych Cie części ciała, moze sie wpomóc jakimis kreamami wyszczuplajacymi oraz naprzemiennymi prysznicami ciepłymi i zimnymi tych częśći ciała

Gość czarna_kawa
mi sie też tak wydawało ,jednak znawcy uważają inaczej :( niestety ale ja nie jestem stworzona do odchudzania. Im bardziej myślę o ograniczeniu tym więcej jem. Zawsze byłam szczupła, teraz mam siedzący tryb życia i stwierdziłam że sietrochę ograniczę i co - efekt odwrotny! :( co gorsza nie umiem przestać sie opanować :/

No, ja mam ten sam problem :( Skąd ściągnęłaś ten ten program do ćwiczeń, chętnie się przyłączę.

brak ruchu jest przyczyna. Jak bedziesz cwiczyc to bedzie dobrze, chodzi tylko o wyszczuplenie a nie o scudnięcie jako takie. Tylko pamietaj ze jak znów przestaniesz się ruszac to, to wróci. Regularny ruch Ci na pewno pomoze w osiagnieciu celu. Jesli dasz rade ogranicz słodycze ale nic na siłe. Nie musisz z nich całkiem rezygnowac.

Gość czarna_kawa
uff wiecie co jest najgorsze, że w udach zawsze miałam ciut za dużo /chyba po mamie bo ona też tak ma! mam nadzieję, ze nie zostane na nie skazana/ ale teraz to wygląda baardzo nieproporcjonalnie :( takie mocno zaokrąglone żabie udka :( okropność. O wyjściu w spódnicy mogę pomarzyć z moimi nogami, wstyd mi

Ooo widzę temat idealny dla mnie, bo jestem skonstruowana hmm gruszkowo :) generalnie przy wzroście 163 cm waże tak 50-51 kg, ale moją zmorą są uda i bioderka, krórych nie lubię. Z przyjemnością się przyłączę, jak będę miała chwile to pościągam filmiki i do dzieła! meldujcie dziewczyny o swoich rezultatach na bieżąco, może wtedy będę miała silna motywację. Mam nadzieje, ze ćwiczonka sprawią, ze bedę się czuła lepiej w swoim ciele, czego życzę sobie i Wam, pozdrawiam :)

Gość czarna_kawa
Dziewczyny piszcie :) Nie ma żadnej co schudła samymi ćwiczeniami bez diety??

Gość czarna_kawa
podnoszę :)

Gość tak samo
Jakbym o sobie czytala, maly biust duzy brzuch i uda i pupa. Masakra:(

Gość Axaa
Ja mam podobny problem, nie mam nadwagi, a na dole 2 rozmiary więcej niż na górze...

Gość sprawdzony sposób
na stracenie z pupy i nóg!!! ma ktoś taki?? Gruszki odezwijcie się!!!! P.S. ja czytałam gdzies, że podobno półprzysiady pomagają :)

Gość kayaba
Hej laski, no kurna ja też!! Matko, jakie to jest wkurzające, bo ta grucha to nijak zejść nie może. Kiedyś bardzo intensywnie się odchudzałam i faktem jest, że kg zeszły ale proporcje zostały :-/ Przy cwiczeniach troche to schodzi ale umordowac sie trzeba. Wiec cwicze. Kolezance nogi bardzo schudly po tym, jak chodziła regularnie na cudo zwane \"vacu step\". No rewelka!! Nozki jak patyczki. Poszłam w jej ślady i się katuje tym codziennie. No nie wiem... może ja nie umiem ćwiczyć ale u mnie to prawie nie działa... Jedyne na co pomogło to na cellulit ale nawet tego nie jestem pewna, bo do tego mam jeszcze szczote i kremy. Centymetr chyba w nocy się sam wydłuża i robi mi na złość, bo kurcze nic nie jest lepiej. No nic. Będę teraz ćwiczyć w domu jeszcze intensywniej.... Gud lak wam wszystkim!!

Gość do kayaba
co to jet to vacu step?? gdzie można to zobaczyć, kupić?? na czym polega ćwiczenia na tym??

Gość kayaba
o prosze: http://www.vacuwell.pl/ to jest to. Vacu well to cos na ksztalt biezni, spacerujsz tam sobie pod cisnieniem, a vacu step to cos na ksztalt stepu. Trzeba tam sie ruszac minimum 30 minut, a mi, niezbyt wielkiej sportsmence, daje to czadu niezle. Mowiac szczerze na uda mi pomoglo, troche poschodzilo i juz nie przypominaja dwoch kolkow, tylko mozna poznac, ze to nogi :D Nie zeszlo mi nic na tylku - mowie o tych zwisach na dole tylka. Tam centymetr nie drgnal za wiele. Tzn nie tyle ile bym chciala - zlazly 4 cm i koniec. Oczekiwalam po tym cudu, ze raz, dwa razy wleze i bach - jestem szczupla jak po odsysaniu tluszczu, a tu kiszka :( Teraz sie przerzucam na jakies normalne cwiczenia np. cos ze strony www.modeling.pl, bo mnie z deka zyly zaczynaja juz wylazic po tym ssaniu ;)

Gość kayaba
a, no nie zeby zaraz kupywac. Teraz chwala sie tym na prawo i lewo rozne fitness KLABY.

Gość czarna_kawa
Dzięki Kayaba.. gratuluje i tak Ci ubyło i tak a u mnie tylko coraz gorzej :o u mnie w okolicy na pewno tego "sprzętu" nie ma. Właśnie to jest najgorsze, że mieszkam w niewielkim mieście była siłownia ale zlikwidowali :( teraz nie ma NIC ani basenu ani siłowni ..nic! Wszędzie musiałabym specjalnie dojeżdżać autobusem (ok 40 minut) to jest męczące i kosztowne :/ gdybym miała karnet wtedy musiałabym chodzić a w domu chyba nigdy sie nie zmusze do systematyczności :(

Gość kayaba
z obserwacji (zazdrosnych, a jakze ;)) widze, ze niepotrzebny jest zaraz ciezki sprzet do schudniecia. Znam tez przyklad, kiedy nogi schudly tylko i wylacznie przy regularnych cwiczeniach na nogi. Dziewczyna stala, lezala lub kleczala (ogladajac np. tv) i machala raz jedna noga do gory, raz druga po 100 na kazda ale codziennie!! Do tego masaz ud i kremy ujedrniajace - wynik fantastyczny. Bez wielkiej diety na samych gotowanych warzywach, glodowki itp, jadla caly czas tak samo. Tylko ze ja tez potrzebuje jakiegos motywatora :(

Gość do kayaba
O to ladnie ,ze schudly nozki twojej kolezance ,ale napisz jeszcze ile czasu potrzebowala na zadowalajace rezultaty? Moze zmotywuje sie do tej 100-tki powtorzen tylko chce wiedziec za jaki okres czasu mam miec widoczne efekty bo inaczej sie zniechece ,ze na mnie to nie dziala :)Wogole wyszczuplic uda jest ciezko.

Gość no własnie
po jakim czasie tej koleżance udało sie osiągnąć taki efekt?? I czy też miała tłuse łydki i udka?? :o

Gość kayaba zglos sie
czekamy na informacje :)

Gość tak jest jak jest
A co ja mam powiedziec??? Mam jakas dziwna figure:( 168 i 65 kg. Stanowczo za duzo, ale nie w tym rzecz. Bius OK 75B, brak wciecia w talii ( takie nieznaczne), dosc waskie biodra i stanowczo jakies za duuuuuuze uda, co mnie dobija buuuuuuuuuuuuu. Calkiem byloby niezle, tylko marze o chudych nogach, jak to zrobic????