Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta111

Facet ze znaku lwa

Polecane posty

Gość kobieta111

Jaki jest? Macie jakieś doświadczenia??? - podzielcie się

Gość ok...no jak na mój gust
mitoman, "wszechuzdolniony"- we własnym mniemaniu sprosta każdemu wyzwaniu (może być pilotem odrzutowca, malarzem, pisarzem i kim tylko zachce)...a fakt, że wyzwań nie podejmuje tłumaczy tym, że "akurat ma zły okres i doła" ale i tak nikt go nie zrozumie, bo nikt nie jest w stanie pojąć głebi jego przeżyć. We własnym mniemaniu jest także najlepszą partią w mieście, najlepszym kochankiem w kraju itd, itp inteligentny, ale wnerwiający, przystojny

Gość kobieta111
Czyli jednym słowem stwierdzeniem "nie jest dobrym partnerem." Może ktoś jeszcze się wypowie - może kolejna charakterystyka mężczyzny z tego znaku

władczy! lubi być górą, lubi czuć się ważnym ! sam mi to nawet potwierdził:o

Gość monikuchaaa
zarozumialec, ktory mysli, ze wszystko wie najlepiej, chociaz pierwszy raz w zyciu o tym slyszal. Nawet o gotowaniu wszystko wie, chociaz nie wie jak zrobic kisiel :) Gdyby nie to przemadrzalstwo to nie mialabym nic do zarzucenia, a tak to musze go zawsze na ziemie sprowadzac ;)

Gość kobieta111
I znowu głosy przemawiająca za tym aby nie wiązać się z człowiekiem z pod tego znaku. Oczekuję dalszych wypowiedzi - charakter i wyglą oraz ocenę tych ludzi

ha, a widzisz, ja bym nie cofnela sie przed tym zwiazkiem, gdybym wiedziala nawet co mnie czeka ;) Jezeli jestes twarda i stanowcza to go zmienisz ;) Ja sobie na glowe wejsc nie dalam i nie dam. Jak sie madrzy to mu mowie co o tym mysle. Zawsze mozna znalezc rozwiazanie ;) Ale jeszcze jedno. To jest o moim chlopaku... a teraz o koledze (tez ma dziewczyne). Ja bym sie z nim w zyciu nie zwiazala, dziala mi na nerwy juz samym wygladem, a jak zaczyna cos do mnie gadac to chyba robie sie zolta ze wscieklosci, tak mnie drazni, a kiedys do mnie startowal - wyobrazic sobie tego nie moge :0 Kazdy lew jest inny :D

Gość lew z urodzenia
lew to po trosze monarcha. ale taki, dla którego najwiekszym splendorem jest szczęście jego poddanych. lew to wierność zasadom, ale tylko tym pryncypialnym, lew to godność i uczciwość,a w żadnym wypadku małostkowośść

Gość kobieta111
Każdy lew jest inny - ale chyba niektóre cechy są wspólne. A dlaczego byś swojego nie zamieniła?

Gość ona------
moj lew jest bardzo towarzystki, rozgadany lubi byc w centrum uwagi, lubi blyszczec i byc podziwany, jest wesoly i ma poczucie humoru, bardzo intelignetny, ale troche cfaniakuje, lubi o sobie mowic i sprawiac wrazenie wszechwiedzacego, ale nie powiem jest oczytany:)

mialam 3 facetow spod tego znaku - z jednym jestem teraz, poltora roku. wszyscy byli bardzo pewni siebie, miali o sobie wysokie mniemanie i to nieraz jest wkurwiajace:( moj obecny lewek jest zazdrosny do bolu, ale nie zauwazylam tego u dwoch pozostalych. Wszyscy byli bardzo przystojni, namietni, potrafili urzec swoja pewnoscia siebie. Opiekunczy, ale lubia walczyc o swoje. Sama nie wiem czy warto, moj obecny zwiazek raczej sie rozpada ze wzgledu na zaborczosc i dume mojego Lewka, ktory czasem nie daje mi zyc i robi wieczne awantury:( ale maja swoj urok, ja jestem akurat skorpionem i jestem cholernie uparta i dlatego nie daje sobie w kasze dmuchac. stad moze konflikty...

Gość kobieta111
Teraz trochę dobrych cech - ale i tak nie nadają się do związków - związki się rozpadają Może ktoś jeszcze się zechce wypowiedzieć?

Gość kobieta111
Teraz trochę dobrych cech - ale i tak nie nadają się do związków - związki się rozpadają Może ktoś jeszcze się zechce wypowiedzieć?

Gość milośniczka piękna
czyli szukasz argumentów na to by nie wiązać się z Lwem??? po co? jeśli nie chcesz się z nim wiązać nie rób tego po prostu:D

Gość kobieta111
szukam argumentów za i przeciw za takim związkiem - dlatego proszę o wasze opinie :)

Gość lew z urodzenia
Kobieto, poczytaj zatem horoskopy, wiedza w sam raz stoswna do okoliczności. ten Twój, to chyba jednak nie lew

Bo bym go nie zamienila. Kocham go i juz. Ale widze wspolne cechy, dziewczyny tak tutaj wymieniaja ;) Moj tez ma dosyc wysokie mniemanie o sobie, ale nie cfaniakuje ;) Jest takim zazdrosnikiem, ze nie wiem - ale nie chorobliwym ;) Nie robi zadnych scen. Przed nim przez 2-3 tygodnie spotykalam sie z pewnym chlopakiem, znalismy sie wtedy, ale nie spotykalam sie z nim i on byl zazdrosny (jest do dzisiaj) o to, ze sie z tamtym spotykalam hahahaha rozmiesza mnie to na maksa ;) Co mnie denerwuje - jest zaborczy, czesto mu to powtarzam. Sa chwile kiedy po prostu dusze sie w tym wszytskich psychicznie. Musze miec troche swobody, a on nie pojdzie do kolegow sam, woli juz zostac ze mna w domu albo mnie ciagac - wyobrazcie sobie. 3-4 facetow grajacych na komputerze i ja, jedna baba... ;) Dba o mnie, spelnia moje zachcianki. Wiem, ze gdyby mogl to spelnilby wszytskie moje marzenia ;) Zgodze sie z tym, ze nie \'walczy o swoje\' - nie wiem dlaczego. Potrafi przyznac sie do bledu. Czasami 10 razy robi jedna rzecz, chociaz wie, ze doprowadza mnie to do pasji, mowi przepraszam i jest wielce urazony, kiedy mu zlosliwie powiem, ze to jego \'przepraszam\' to mi nic nie daje :D Czasami sa sprzeczki, ja jestem raczej wybuchowa, on woli na spokojnie. Czasami klocimy sie o jakas pierdole, bo ja sie zdenerwowalam a pozniej gadamy, ze to bez sensu ;) Ja jestem wodniczka, ale raczej nie wierze w takie uklady znakow zodiaku...

Gość Maciek Lew
jestescie nienormalni od znaku nic nie zalezy tylko od czlowieka to WY jestescie malostkowe i bezdennie glupie jesli oceniacie czlowieka po znaku zodiaku HAHAHAHA parodia ludzie zastanowcie sie

Gość mal_a
a faceet spod znaku panny? Jaki jest Waszym zdaniem? Podzielcie sie, jesli macie jakies doswiadczenia.

Gość kobieta111
Każdy człowiek posiada coś ze swojego znaku zodiaku - możesz się nie zgadzać, ale tak jest.

Gość niebieska_kotka
inteligentny, wladczy, uparty do bolu, niestety egoistyczny aczkolwiek pomocny i o dobrym sercu jak sie do tego doda mnie skorpiona to wychodzi mieszanka wybuchowa - dwa wladcze uparciuchy. I jak tu wytrzymac?

Gość kobieta111
proszę o dalsze wpisy na temat mężczyzn z pod znaku lwa

pewny siebie z tym się zgadzam:) pomocny dla innych aż za bardzo( zostawiał mnie nawet bo koleżanka go o pomoc prosiła przez co kłótnie były), wszechwiedzący- co bym nie zrobiła lub powiedziała zawsze mi mówi\"WIEDZIAłEM\" JEST TO STRASZNIE WKURZAJąCE :/:/ władczy i to że lubi dominować to u mojego Lwa też jest.. bardzo ceni sobie wygodę... a myśl o podejmowaniu nowych wyzwań gdzie jest pod górkę od razu odrzuca:( to moje przeciwieństwo(Bliźniak) mój jest zazdrośnikiem- upartym i pewnym swego- tylko on ma rację:( nie widzi swoich wad... a także mimo tej \"władczej\" natury tchórzliwy- horrorów się boi, nowych wyzwań się boi, jak rozmowa schodzi na poważny temat to boi się jej kontynuować i zawsze słyszę\"nieważne\" :( nie umie stawić czoło prblemom i się wycofuje... ale tak poza tym wiem że mogę na niego liczyć, że mnie szanuje i mocno kocha:)

Gość zalezy z której dekady
ale te co znam to raczej nie świecą inteligencją :o nie są za urodziwe, często rudawe ale mają dość dużo wosów , czesto związki rozpadają się z powodu ich ciężkiego charakteru ale nigdy nie widzą winy w sobie, kiepskie w łóżku, wiele kompleksów mają, chciały by miec partnera którym mozna sie pochwalic ale niestety zbyt wysoko startują, flejtuchy, niezbyt lubiani, bardzo duzo znajomych mi lwow ma problemy uczuciowe wynikające z malej inteligencji i braku zrozumienia partnera generalnie ja nie lubię lwów---wzięte z obserwacji znajomych mi lwów , facetów moich koleżanek i ich opowiesci

Gość lillisoa
Blam 5 lat w zwiazku z lwem.Bardzo egocentryczny i wladczy. Kochal mnie a zarazem zaduszal na smierc. Dobre bylo wszystko co tylko on zrobil, myslala i zadecydowal. msciwy, duzo robil na pokaz. uwielbial sie prezentowac przed kims i byc jego przykladem dopuki ten ktos sie mu nie znudzil, a potep wysmiewal sie zniego. powroce do zwiazku osobistego: dobry byl w luzku, mial swietna fantazje i lubil experymenty;)). Kochal mnie i WSZYSTKO by dla mnie zrobil ale cena byla moja uleglosc i ciagle pochwaly jego altruizmy w stosunku do mnie. Jak zaczelam zyc wlasnym zyciem i robic karriere bardzo mus ie nie podobalo. Zaczol byc chorobliwie zazdrosny, szpiegowac mnie i po rozstaniu strasznie sie mscil!! zaluje tych lat!!!

Gość kobieta111
Dzięki Pucio za link. Ciekawy - szukałam o podobnej tematyce a nie umiałam znaleźć. Ale jak widzicie na tym temacie to raczej lwy dostają negatywne opinie. Ja znam jednego co lubi sie śmiać z siebie samego :D - ciekawy typ

Gość lillisoa
nie sugerowala bym sie znakiem zodiaku nawet po moich przezyciach. Do harakteru wyplywaja tez inne walory typu pochodzenie i wychowanie, idealy, narodowosc i doswiadczenia zyciowe itd....

Gość podnosicielka strzelczyna
a kto z was byl w takim zwiazku Ona-strzelec On -lew ?? napiszcie wszystko jak sie dogadujecie :)