Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piec i dwa

Witajcie sredniolatki

Polecane posty

Gość piec i dwa

Kto ma lat piecdziesia dwa .Tutaj czekam na Was ja Czyscie zdrowi czyscie chorzy, niech sie kazdy tu otworzy.Nieszczesliwi i szczeliwi .W naszym wieku nic nie dziwi Moi mili przyjaciele roznie sie to zycie sciele Z taka data jest nas wiele Maja topik rozne daty .Lecz nie dla mnie tam tematy.Zjawie sie w koncu lutego Zobacze co wyszlo z tego Nie chce popasc w tarapaty.Nie ukrywam swojej daty.Kazda data ma zalety Z moja trzeba zyc niestety.A wiec piszcie tu kobiety .Piszcie takze i faceci.Nie macie juz malych dzieci. Macie za to chwile wolne.Mozna pisac w dni dowolne.Wiec zapraszam do pisania.Tak to powiem w kilku zdaniach.Zycze wszystim pomyslnosci Duzo szczescia i milosci

Gość nieogrodniczka
Dobrze ze jest taki topik Ja tez mam tyle lat i roznie w zyciu sie ukladalo Ale nigdy nie mowilam ,ze jest mi bardzo zle .Chcial bym sie nieraz wygadac ale nie ma do kogo Bede tutaj mowic co mam na sercu Mysle ze mozna o wszystkim i o niczym Pozdrawiam

Gość nieogrodniczka
Mamy tutaj dokladnie 52 lata pisac jednak moze kazdy kto dobiega do tego woeku lub odbiega od niego Napisze pozniej Musze troszke mysli pozbierac Tyle sie wszystkiego w zakamarkach naodkladalo .Mozna bedzie tu pogadac z kims Do milego

Gość piec i dwa
Witam ,witam na poczatek o zdrowko pytam Nie przybylam tu od rana Jestem teraz rozesmiana Bo tu witam Pania-na Mam ja bardzo szczere checi by ten topik sie rozkrecil Moze mnie nikt nie zniecheci Inni tez nabora checi .Mozna pisac co sie chce byle nie obrazac sie Mozna pisac rozne rzeczy to ten czas nam szybciej zleci Nie mamy juz malych dzieci.Dlatego tak wolno leci Nie musimy sie tu smucic .nie bedziemy sie tez klocic Pozdrowienia

Gość nie mam tyle
jeszcze ale nie bedę tu pisać bo nie lubię rymowanek, które jako ze są rymowankami a nie wierszami dzieciom przystoją a dorosłym - nie. Ps. na codzień tez tak mówisz ???????

Gość piec i dwa
Nie ! nie mowie i nie pisze . Kiedys gdzies przeczytalam