Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach to ja

RATUNKU!!!! ŁĄMLIWE PAZNOKCIE!!!

Polecane posty

----> Ach to ja staly sie bardziej twarde, elastyczne i sie nie lamia, nie wiem jak wygladalyby gdybym przestala stosowac odzywke... nie probowalam. Na poczatku stosowalam zgodnie z zaleceniem producenta czyli codziennie, a teraz raz na tydzien, paznokcie wygladaja jakby byly pomalowane bezbarwnym lakierem. -----> agatita to prawda, joga pomaga sie wyluzowac ale niestety nie uodparnia na niesprawiedliwe oceny... a czasem po prostu wystarczy chwile sie zastanowic, zanim sie cos napisze :)

yoga...jak juz wspomnialam, nie raz ktos kto udawal forumowiczke tak naprawde byl sprzedawca.....tak wiec prosze cie, moje slowa nie byly nawet kierowane do Ciebie wiec nie rozumiem po co drazysz temat...... ....odbiegajac od w/w tematu chcialam powiedziec ze wlasnie sobie zamowilam to cudo.....i zobaczymy;)))

----> agatita pozwol keszcze ostatnie zdanie na ten temat; prosze Cie nie mow ze Twoje slowa nie byly skierowane do mnie skoro tylko ja wypowiedzialam sie na temat tej odzywki. Temat zamkniety ;) Powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie tak samo zadowolone jak ja.

Gość owieckaaaa
Laski kombinujecie z olejkami i odżywkami a wystarczy łykać WIT. A+E !!!! najlepiej forte skutki widoczne byly w moim przypadku po tygodniu odkąd biorę te wit. żąden paznokiec sie niezlamal od miesiaca a wczesniej mialam okropne problemy z lamliwymi irozdwajajacymi paznokciami pozdrawiam