Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GUNIA_mala

Chodzi po domu z ptakiem na wierzchu!!!

Polecane posty

Gość GUNIA_mala

kochani, potrzebuje waszej porady. Zamieszkalam z moim chlopakiem 2 miesiace temu, ale mam wrazenie, ze miedzy nami zle sie dzieje. On zaczal sie dziwnie zachowywac. nie pomaga mi w pracach domowych, tylko siedzi w pokoju i dzwoni z komorki na telefon stacjonarny, a jak biegne, zeby odebrac, to sie rozlacza i cieszy, ze taki smieszny numer zrobil. Wklada sobie reke pod tylek, puszcza baki, a potem zmusza mnie, zebym ja wachala. Dlubie w nosie i wyciera gile o sciane. Chodzi po domu z ptakiem na wierzchu i ciagle sie nim bawi albo mnie z nim goni po mieszkaniu. Ostatnio przesadzil, przyniosl do lazienki majty, na ktorych byly slady kalu i zaczal zeskrobywac nozem! Jestem zniesmaczona. Co mam zrbic? Jak dac mu odczuc, ze mi sie takie zachowanie nie podoba.

Gość to prowokacja
to prowokacja czy Ty tak na serio? Bo jak na serio to ten Twój "facet" to zwykły dziciak poprostu.....współczuję

Gość to ja cos dorzuce
PROWOKACJA

Gość to prowokacja
no tak też mi się zdaje (mam nadzieję, że to prowokacja)

Gość GUNIA_mala
niestety, on chyba jest dzieckiem. Jego mama powtarza, ze mezczyzni to duze dzieci, zebym go kochala, a z czasem spowaznieje. Ale ja juz nie wytrzmuje, przed chwilka przyszedl do pokoju, puscil glosnego baka i uciekl. Co robic??

Gość nie gadajcie o tym
pusia ?

Gość GUNIA_mala
to nie prowokacja. Kogo niby mialabym prowokowac? mam chlopaka debila i nikt nie chce mi pomoc:(

Gość to prowokacja
to weź mu powiedz (albo najlepiej nawrzeszcz na niego) że zachowuje się jak półgłówek. Wogóle to ja bym sobie dała na wstrzymanie dopóki (jak to mama mówi) nie spoważnieje.

no dzis mam marny dzien...ale jednak to potrafilo mi poprawic humor :D:D:D moze z nim porozmawiaj, co? powiedz jasno ze nie tolerujesz takich rzeczy..a i on jest chyba zbyt powazny by zachowywac się jak znudzony, 5-cio letni chlopczyk.. ale nie moge:D no normalnie mnie rozwalilas :D

Gość GUNIA_mala
problem w tym, ze ja go kocham. a jak mu mowie, zeby przestal, to on sie robi taki smutny, mowi, ze wie, ze jest debilem, a ja zasluguje na kogos lepszego. Serce mi topnieje..nie moge na niego krzyczec:(

Gość to prowokacja
To niech Ci nie topnieje. Jak nie będziesz stanowczo dawać mu do zrozumienia, że Ci ta jego totalna dziecinada nie odpowiada, to on się nie zmieni. Powiedz mu, że chyba czas spoważnieć?

Gość GUNIA_mala
boje sie, ze on mnie rzuci, tak go kocham. Jak probuje z nim rozmawaic, to on mowi ze ciagle mam wąty i robie awantury i idzie do kolegi;(

Gość to prowokacja
Moja Droga Albo rybka albo akwarium. Nie da się mieć ciastka i go zjeść. Jak nie chcesz zwariować to nie masz innego wyjścia jak być stanowcza. Kochanie kochaniem, ale odpowiedz sobie na pytanie ile tak wytrzymasz??? nie sądzę, żeby to był długi czas......

Gość ale się śmiałam
już dawno nie czytałam tak śmiesznego wątku :D :D :D Naprawdę ekstra!!! :D Pozdrów swojego chłopaka :D

Piszesz, że go kochasz, nie masz za grosz zaufania do niego??? :O Jeśli on mowi, że jest debilem, a Ty zaslugujesz na kogoś lepszego, to na pewno tak jest. Posłuchaj go i poszukaj kogoś innego. :D :D :D

Gość to prowokacja
Zakładając, że Dziewczyna faktycznie ma ww. problem to....to nie jest śmieszne.......postawcie się w jej sytuacji......

Gość GUNIA_mala
dziekuje wszystkim za wypowiedzi, ale to nie jest tak zabawne, jak sie wydaje. mezczyzna z umyslem 7 latka to dramat. przed chwila zaczail sie na mnie nago w lazience, zgasil swiatlo, a gdy weszlam wyskoczyl na mnie wrzeszczac: kryj sie, wrog u bram! czasem tez chowa sie w wannie i podglada mnie jak sikam. Jestem zmwartwiona. Kiedys probowalam z nim rozmawiac, ale on mowi, ze taki jest i tego nie zmieni :( jestem w patowej sytuacji

Gość Zdzisław Psikutaz.
jak tak lata to pewnie czeka aż obciągnie z połykiem jakaś lady

Gość Dodo..
Smiej sie z nim albo od niego odejdz.....;)

Gość smileface
rob to samo co on, nomoze z wyjatkiem ptaka na wierzchu heheh i zobaczysz jak bedzie reagowal!!!;)

Gość Zdzisław Psikutaz.
zrup miekka kupe na talerz i powiedz ze to budyn czekoladowy konsumuj razem z nim jako dodatek zaserwujcie kapustę kiszoną z ogórkami konserwowymi wyciągniętymi ze słoika 900ml zamkniętego pozłacaną nakrętką ps. Rysio z Klanu jest de best

Gość Dodo..
Wlasnie...moze go to zmeczy i bedzie mial dosc....A swoja droga....to jak zycie z przedszkolakiem...Dzieci tez sie bawia swoim przyrodzeniem....;)

Gość GUNIA_mala
czasem jest normalny i mozna z nim pogadac, ale czasem zachowuje sie jak dziecko. Na poczatku nie zwracalam na to uwagi. Kiedys poszlismy na spacer, a on uciekl i schowal sie w krzakach. Szukalam go z pol godziny! a on sie cieszyl jak glupi. Innym razem w samochodzie wypackal mnie czekolada, akurat jechalismy do jego znajomych i on sie ciagle smial! Innym razem w czasie seksu puscil glosnego baka, tak sie smial, ze nastroj padl, wszystko padlo i nici z seksu. CO JA MAM ROBIC??serio go kocham :(

Gość symulator orgazmów
obetnij mu go

Gość ale wlasciwie co ci to
wszystko przeszkadza co...? skoro z nim jestes musisz to lubic:D i zreszta dopiero jak z nim zamieszkalas to sie zorientowalas, ze ma psychike niedorozwinietego dziecka?!?!:O bzdura na potege, ale tez sie usmialam...;)

Gość portfgfg
twoj chlopak to prostak. znajdz chlopa na poziomie

Gość Natenczas Wojski
Właśnie, że powinna naśladować go we wszystkim, włącznie z ptakiem. Należy przykleić sobie super glue protezę (wibrator) w wiadomym miejscu, zaczaić się w łazience jak będzie sikał i z nienacka zapakować mu w odbyt krzycząc na całe gardło "surprise". Proponuję 14 lutego jako datę aktywacji wirusa. No, do dzieła mała, nie ma na co czekać, wkładaj kurtkę i goń do sex shopu. Powodzenia.

Gość GUNIA_mala
wczesniej rzadziej miewal takie odpaly. wtedy mnie to bawilo, bo sama tez jestem troche freaky :) teraz widze, ze to norma :( takie zabawy sa fajne od czasu do czasu, ale jak ja mu mowie, ze mam dosyc tego zachowania, to on sie obraza i mowi; teraz pocaluj krola w stopke, zeby sie odobrazil:( to chore

Gość GUNIA_mala
kiedys robilam rozne smieszne rzeczy jak sie kochalismy, po tym jak zacisnelam usta na jego ptaku i nie chcialam puscic troche sie uspokoil :)

O rany ale ci wspulczuje!!!!!!!!!!!! Sorki ale to debil okputny!!!!ja mam meza od 4 lat i baki puszcza ale nie ucieka tylko prysnie jakims zapachem....HHAHAHA.a tak serio to jak z nim pobedziesz tak z pare lat to bedziesz taka jak on i sama siebie bedziesz sie wstydzila...!!!!!!!Poszukaj kulturalniejszego poki jeszcze masz czas.pa