gnojek 0 Napisano 5 godzin temu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 5 godzin temu Podczas seksu oralnego niektórzy mężczyźni lubią czuć palec, bo to całkiem przyjemne. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Seven napisał: Podczas seksu oralnego niektórzy mężczyźni lubią czuć palec, bo to całkiem przyjemne. ;] wydaje mi się , że są na tym świecie przyjemniejsze zapachy ale co kto lubi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 3 godziny temu 51 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wydaje mi się , że są na tym świecie przyjemniejsze zapachy ale co kto lubi Niektórym wystarcza różany ogród a drugim zapach piwnicznych ścian. Powiedz mi kto perwersyjnemu zabroni odkrywać nowe rejony geograficzne? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Seven napisał: Niektórym wystarcza różany ogród a drugim zapach piwnicznych ścian ja ostatnio obczajam Versace Blue Jeans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja ostatnio obczajam Versace Blue Jeans Widziałam. Pasują ci? W Pl nakupiłam sobie trochę perfum, w tym coś z Avon - wyobraź sobie, że były w Rossmann. Wiedziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Seven napisał: Widziałam. Pasują ci? W Pl nakupiłam sobie trochę perfum, w tym coś z Avon - wyobraź sobie, że były w Rossmann. Wiedziałeś? wiedziałem pewnie coś koło roku już są (zaskoczona co ) Pasują mi chociaż z opisu na fragrantice myślałem, że będą bardziej świeżo cytrusowe. Trwałością nie grzeszą ale jak na taki tani psiukacz to są bardzo fajne. I mają coś co dodaje im polotu - atomizer rozpyla taką chmurkę, która dosłownie rozbija się o skórę. Może jeszcze Chopina kupiłaś? a co z tym Sybarisem - miałaś okazje powąchać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: wiedziałem pewnie coś koło roku już są (zaskoczona co ) Pasują mi chociaż z opisu na fragrantice myślałem, że będą bardziej świeżo cytrusowe. Trwałością nie grzeszą ale jak na taki tani psiukacz to są bardzo fajne. I mają coś co dodaje im polotu - atomizer rozpyla taką chmurkę, która dosłownie rozbija się o skórę. Może jeszcze Chopina kupiłaś? a co z tym Sybarisem - miałaś okazje powąchać? Fajnie! Zaskoczona byłam jak nie wiem! Kiedyś miałam za malolata Perceive i taki sobie kupiłam plus wszystkie Pheym. Kojarzysz? W kolorowych opakowaniach. Na przykład wiśniowy - czerwone opakowanie. Krótko byłam wolna. No i zapomniałam o Sybaris. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Seven napisał: Fajnie! Zaskoczona byłam jak nie wiem! Kiedyś miałam za malolata Perceive i taki sobie kupiłam plus wszystkie Pheym. Kojarzysz? W kolorowych opakowaniach. Na przykład wiśniowy - czerwone opakowanie. Krótko byłam wolna. No i zapomniałam o Sybaris. trochę przeceniasz mnie aż tak się nie rozeznaję chociaż nazwę Perceive słyszałem Krótko byłaś wolna? To małżonek teraz pewnie Cię nie odstępuje w takich okolicznościach wybaczam może sobie sam kiedyś na niego zapoluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: trochę przeceniasz mnie aż tak się nie rozeznaję chociaż nazwę Perceive słyszałem Krótko byłaś wolna? To małżonek teraz pewnie Cię nie odstępuje w takich okolicznościach wybaczam może sobie sam kiedyś na niego zapoluję Serio ci mówię, że te perfumki to taki zabytek, który wspomnienia wzbudził. Małżonek? W Polsce bywam co jakiś czas z powodów zdrowotnych, mam tam specjalistę od chorób poważnych, a nie na randkowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Seven napisał: Serio ci mówię, że te perfumki to taki zabytek, który wspomnienia wzbudził. Małżonek? W Polsce bywam co jakiś czas z powodów zdrowotnych, mam tam specjalistę od chorób poważnych, a nie na randkowanie. kiedy miłość to okrutna choroba roznosi się w powietrzu, nie raz wnika przez oczy, sieje spustoszenie w mózgu, wychodzi bokiem i dziurawi kieszeń nie raz ma gwałtowny przebieg, a czasem przewlekły ja bym nie lekceważył pierwszych objawów niby można się wyleczyć ale i u ozdrowieńców bywają niespodziewane nawroty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: kiedy miłość to okrutna choroba roznosi się w powietrzu, nie raz wnika przez oczy, sieje spustoszenie w mózgu, wychodzi bokiem i dziurawi kieszeń nie raz ma gwałtowny przebieg, a czasem przewlekły ja bym nie lekceważył pierwszych objawów niby można się wyleczyć ale i u ozdrowieńców bywają niespodziewane nawroty Skąd wiesz, że jestem cieniem człowieka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 986 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Skąd wiesz, że jestem cieniem człowieka? czyli zakochana nieszczęśliwie... nie dosypia, nie dojada tylko myśli o swym kochaneczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 1 godzinę temu Perfumy odbytuals Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach