Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad dayyy

chyba się zakochałem...

Polecane posty

Gość do bad dayyy
poradzisz Sobie ;) powodzenia ;)

Gość bad dayy
też mam taką nadzieję. ta dziewczyna różni się ode mnie diametralnie. nigdy bym nie przypuszczał, że mogę poczuć coś do takiej osoby, a jednak zbliżylismy się. głównie chodzi o wiarę, ale nie tylko... przeciwieństwa się przyciągają ? :)

Gość do bad dayyy
wiara , poglądy , pewnie wiele rzeczy będzie wsa różniło , jednak ważne jest to co was łączy uczucie ... może to jest osoba której Szukałeś , nie zmarnuj szansy;) pozdrawiam ;) zmykam dobranoc ;)

Gość bad dayy
dzieki za ciepłe słówka :) pozdrawiam serdecznie 🖐️

Gość bad dayy
uuuuuuuuuuppppp :classic_cool:

Gość wiara
po pierwsze to nie zadne głupoty, bo jakby to było takie proste to takie forum by nie istniało bo i po co....po drugie a niby dlaczego miałaby cie nie ineresowac "taka dziewczyna", wierz mi jezeli tak mówisz to znaczy ze jestes w nią zafascynowany, ale tylko tyle, bo jezeli jestes świadomy na tyle ze widzisz jaka jest naprawde ze swoimi wadami i niedoskonałosciami, to bardziej zalatuje mi to fascynacja niz zakochaniem, i wreszcie po trzecie, moze faktycznie nie mów jej tego, tak odrazu, ale nie siedz z załozonymi rekami, o swoje szczescie trzeba walczyc na wszystkie mozeliwe sposoby(no oczywiscie z pominieciem rozbijania małzenstwa z dziecmi)to wszystko jest dozwolone...pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój wypadków

Gość bad dayy
napewno jedno nas poróżnia - Ona jest ateistką, ja jestem wierzącym, praktykującym katolikiem... Ale fakt, wiara schodzi na 2 plan, choć nigdy nie przypuszczalem ze bede zafascynowany osobą o tak skrajnie odmiennych poglądach. Ona jest mi bardzo bliska. jak mało kto pamięta wszystkie Nasze rozmowy, wszystki rzeczy, które Jej opowiadałem. nawet moi najbliżsi znajominie wiedzą o mnie tyle co Ona... a moze po prostu przesadzam ? przedstawiam Ją z jak najlepszej strony, ale nie wiem do końca po co... :o to jest paranoja. Poza tym czuję, że ta odległość pomiędzy Nią a chłopakiem Jej doskwiera i potrzebuje bliskości 2 osoby... Sama mi mowila, ze nie jest między nimi najlepiej. no zobaczymy jak to się wszystko rozwinię. muszę być dobrej myśli i wszelkimi sposobami o Nią walczyć. Nigdy wcześniej nie zależało mi na dziewczynie tak jak na Niej, a więc muszę się starać... :) naprawdę dziękuję za wszelkie rady. każdy wpis mnie raduje i dodaje otuchy :)

Gość do Bad Dayyy
bad dayy

Gość bad dayyy
up up

Gość bad dayy
jeszcze nie... ale ten dzień nadejdzie...

Gość regginna
i jak tam ??? ruszyło sie coś u Was? zrob cos bo to zaczyna być bardzo intrygujace...

Gość regginna
o jestes i to osbiscie

Gość regginna
wiesz co jakbym była na jej miejscu, to napewno bym chciała zebys mnie gdzies zaprosił, ale tak sam na sam, jakas mała kolacja w fajnej knajpce, albo niewiem łyzwy chociazby....

Gość bad dayy
no zapraszam ją do kameralnego kina, w planach tez jest spacer. wszystko w swoim czasie ... mam nadzieję, że mi się uda :)

Gość bad dayy
no i jeszcze jest taki problem, ze ciężko mi zasnąć, bo cały czas o Niej myślę... no i w myślach mam też Jej faceta... to w sumie on jest chyba największą przeszkodą, bo wydaje mi się, że jak Ją znow gdzies zaprosze to one powie ze ma faceta i nie może, al on jej nie pozwala. zresztą to tylko gdybanie, ale fakt, że jego obecność przeszkadza... :o

Gość do Bad Dayyy
jeśli ciągle będziesz myślał o jej facecie nic z tego nie będzie , zastanów się na czym Tobie zależy , może jej związek z facetem jest już spisany na straty , zacznij działać ...;) powodzenia ;)

Gość fajnue.....
...

Gość ups...upssss

Gość very bad dayy....
ehhh jest coraz gorzej.... przynajmniej ja to tak odczuwam :( musze Jej to powiedzieć prosto w oczy... bo się tylko męczę, a tak to będę wiedział co i jak... tylko jak wtedy będzie wyglądała nasza znajomość ? bedzie patrzyła na mnie jak na jakiegoś psychola - dzieciaka... a moze jakies inne wyjście ?

Gość heh...
very bad dayy... witaj podszywaczu

Gość bad dayy
to nie podszyw, to ja to pisałem... i powaznie sie zastanawiam czy Jej nie powiedzieć tego wprost i czekać na Jej reakcję. no tylko, tak jak napisalem, nie wyobrazam sobie tego, jak ja Jej będę patrzał w oczy i Ona mi... sytuacja patowa...

Gość heh...
Bad Dayy...> jeżeli Twoje uczucia są szczere , to Wiesz możesz patrzeć w Jej oczy i szczerze Jej o tym powiedzieć..... więcej odwagi ;) cudowna chwila :)

Gość bad dayy
no ok... powiem Jej to i co później ? jak będzie dalej wyglądała nasza przyjaźn, nasze koleżeństwo ? Boje się tego, że po prostu bedziemy mieli coraz mniejszy kontakt ze sobą, Ona będzie mnie po prostu olewała i traktowała jako jakiegoś psychola... :o Bo nie wyobrażam sobie, żeby Ona miała się z tego cieszyć, choć bardzo chciałbym. a Ty jak to sobie wyobrażasz ??? Pozdrawiam :)

Gość uppp

Gość regginna
a dlaczego miąłaby sie nie cieszyc? jedyne co gdyby, jakby i wogóle, to moze czuc sie zakłopotana zaistniała sytuacja, to wszystko, a tak naprawde to mysle ze poczuje sie dowartosciowana, zawsze tak jest jak w obecnym zwiazku sie nie uklada, a tu ktos ci mówi ze cie kocha i ze jestem wazna dla niego, to moze duzo zmienic, a byc moze ona zacznie ciebie inaczej wtedy postrzegac.....np jako potencjalnego ukochanego????

Gość LG
ja to na bank się zakochałam w takim Michale .... stara a głupia no :)

Gość niunia358
''Szczerość to podstawa każdego udanego związku",a ty jeśli chcesz w ogole aby taki istniał musisz jej o tym powiedzieć . "Lepiej grzeszyć i żałować niż potem żałować,że sie nie zgrzeszyło" Pozdrawiam i powodzenia

Gość do Bad Dayy
podbijam Twoje topiki ;)

Gość bad dayy
no i narazie nic sie nie zmienilo, nie bylo okazji, zeby Jej to powiedzieć. dowiedzialem sie tylko ze sa z chłopakiem 1,5 roku :o i b.często się kłócą, a po góra 2 dniach do siebie wracają... szansy dla siebie juz praktycznie nie widzę, ale zobaczymy... nie ma rzeczy niemożliwych...