Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jenny20

CO JA MAM MYSLEĆ....

Polecane posty

Gość jenny20

pomóżcie mi......od dwoch lat podoba mi sie pewien chłopak, spotykaliśmy sie nawet przez rok, ale nie w sensie związku tylko spotkania przyjacielskie.... i on pewnego dnia mowi mi ze sie odkochał no i .........własnie niedawno dowiedzialam się ze prawdobodobnie powod jego decyzji był inny....dowiedziałam sie przez osoby trzecie ze on wstydzi sie ze ma kiepska sytuacje materialna dlatego tez np. nigdy nie zaprosił mnie do siebie.....postanowiłam go olewac a on cały czas zagaduje chociazby na gg............skoro sie odkochał to po co to robi?? a moze on cos nadal czuje.....ja go kocham

o to kochana musiasz zapytac się juz tylko jego, nikt z nas nie jest ci w stanie odpowiedzieć!!!!! zdobąc się na odwage i szczerą rozmowe..postaw jasno cala sytuacje...bedzie co ma byc...ja nieraz nie wychodzilam na tym dobrze..ale i tak lepiej mi bylo wiedziec ze facet sie odkochal niz potem miesiącami wyobrazac sobie bóg wie co...:O spróbuj 🖐️

Gość jenny20
dzieki za rade......tylko własnie gadałam z nim na ten temat, wyznałam mu co czuje, a on ze nic na siłe.......ale to było jakis czas temu i cagle sie odzywa i jest taki miły dla mnie.....ehhhhh