Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żana maminsynka

maminsynek....

Polecane posty

Gość żana maminsynka

Dramat mieć tagiego faceta nie samodzielny, przywiązany do mamusi i nikt poza nią się dla niego tak na prawdę nie liczy macie takich chłopaków?

Gość widziały gały co brały

ja niestety mam:( niedługo skończy 27 lat pochodzi ze \"staroświeckiej \" rodziny jak sam to nazwał:/ żeby nocować u mnie pyta się mamusi a jak mu nie pozwala to się jej nie stawia... chciałam pójść z nim na swoje nie chce bo Mamusi się to nie będzie podobało bo wg niej mieszkać razem można po śłubie.. najlepiej gotuje tylko jego mamusia i w ogóle same ach i och:(

Gość znudzona głupotą
to ich zostawcie. Myslicie, że po ślubie będzie lepiej??? Po śmierci mamusi nawet lepiej nie będzie. Dajcie sobie z nimi spokój!

Gość znudzona głupotą
sorry, autorka, widzę, że już za późno:(

Gość lllppp
ja mam takiego chloapka wezcie mnie nie zalamujcie on w koncu przestanie co??

Gość lllppp
no i co tzn ze nie bede mogla z nim zyc?? ebdzie zle.. nie moze byc on przywiazany do matki?? nie da sie z tym zyc??

Gość all right
widocznie dużo dostaje od mamusi że taki przywiązany

Gość lllppp
wiem tak jest ale co z tego ?? terza ja jestem najewazniejsza w koncu ze mna zycie zalozy nowe rodzine nie???

da się żyć;) nie załamuj sie lllppp:) trzeba znaleść tylko sposób by \"dorósł\" i \"wyfrunął z matczynego\" gniazda:) na moim mi zależy i myśle co tu zrobić by wpłynąć na niego by to ze mną spędził przyszłość a nie z mamusią:(

Gość all right
może i założy rodzinę zamieszka we własnym mieszkaniu ale gdy będzie problem będzie skakał do mamusi ;)

Gość lllppp
to niech se skacze.. ja chce zeby ze mna byl no coz kocham go, nie moge go z tego powodu zostawic:))) no coz..wkurza mnie mamusia i jej poglady i jak go uniesamodzielnia.. ale co zrobie.. juz i tak sie dla mnie zmienil i zrozumila... Twoj tez do Kwiatuszek... tylko musisz twardo..albo ja ,,slub, albo przykro mi ja nie widze przyszloscoi ja stawiam twardo... nie mam innego wyjscia...

też stawiam twardo i teraz jesteśmy na \"próbmym\" daliśmy sobie ostatnią szanse:) mam dorosłego faceta 27 lat a jest uzależniony od mamusi:( myśłe że powoli zaczyna wymiękać;) ale to mogą być tylko pozory:) poczekam i zobaczymy:) póki co kazałam mu przeprowadzić z rodzicami rozmowe, by ich uświadomił że jest już dorosły i by nie wychowywali go nadal bo już za późno i by zaczął żyć własnym życiem.. ciekawa jestem czy i kiedy ta rozmowa nastąpi:(

Ja kiedys spotykalam sie z takim jednym dobrze ze to juz skonczone

Gość Dziewczyny więc
jak macie takich chłopaków dla których najwazniejsza osoba jest matka i którzy pytaja mamusie czy maja dzisiaj się z wami przespac czy jutro ... , a wy ich kochacie, to kochajcie dalej. Na pewno sie nie zmienią, ręczę za to, więc decyzja jest wasza i nie zakładajcie takich tematów. Nikt nie ma czarodziejskiej różdżki i tego nie zmieni :-D Wiem jedno, jak facet kocha to dla niego najważniejsza jest ONA i TYLKO ONA ..., pozdrawiam Robi :-D

Gość klotKA
DZIEWCZYNY Nie zakładajćie takich topików. Nie pytacie o radę , chcecie potwierdzenia ,że inne też tak mają .Też tak postepują i jakoś żyją z tym. Prawda!??? Pytanie jest raczej takie : JAK NAJWIĘCEJ CZERPAĆ DLA SIEBIE Z TEGO UKŁADU ,JAK MIEĆ NAJWIĘCEJ KORZYŚCI Z TEGO ? Bo korzyści są wielkie!! 1/ nie musisz siestarć bo:JEGO MAMUSIA ZAWSZE WIE LEPIEJ,lepiej mu gotuje ,lepiej pierze ,lepiej wie... 2/ masz często wolną chatę ( bo on jedzie do niej ) i możesz w tym czasie robić co chcesz ,choćby odpoczywać 3/ masz spokój ,że jak sie pokłócisz to pójdzie do ciepłego mieszkanka do mamusi i nic mu nie bęzie( nie będzie cię gryzło sumienie,że chcleje albo gdzieś waletuje u kolegi lub co gorsza IDZIE NA BABY !) 4/ jakby cię chciał rzucić to wiesz gdzie iść:DO MAMUSI !! Bo ona ma na niego wpływ i mu zabroni! 5/ możesz grac idiotkę wykorzystywaną ,nad ktorą się wszyscy użalają !!!!Same korzysci !!!zawsze jesteś w centrum zaintersowania, koleżanki cię wypytują ,jak ty to wytrzymujesz ,a ty jak bohaterka mydlanej opery opowiadasz o swym bólu!!! CZYLI plusów co niemiara. Gdyby on nie leciał do mamusi ,to musiałabyś PO PROSTU DOROSNĄĆ ,zachowywac się jak dorosła osoba, rozmawiać jak dorosła , nie histeryzować . A tak masz minę Barbie i zostaniesz z nią .Albo dorosłość albo mamusia.......

Gość Tylko że
zadna dziewczyna/chłopak nie chce mieć w łóżku równiez mamusi :-D

Gość klotKA
A znasz taką sytuacje że facet chce mieć i zone i kochankę ,bo to wygodne dla niego ??? A z mamusią w trójkącie jest podobnie : to jest dla niego wygodna sytuacja. Inaczej on też musiałby sobie radzic z kłopotami i radościami SAM .SAM musiałby podjąć decyzję i przy niej obstawać ...a skoro mamusia robi to za niego ,to odpada mu wiele wysiłku związanego z takim podejmowaniem decyzji ( ocena sytuacji , ocena możłiwości ,wzgląd na innych itp) . Być może ( a pewnie tak jest) BOI SIE TO ROBIĆ BO TEGO NIE UMIE !! A nie umie ,bo się nie nauczył ( bo mama to robiła) I co teraz ? jaka twoja rola? uczyć go tego ? chyba źle , bo on natychmiast na ciebie zwali to co robiłą mamusia ...... Zostawić go ? CZY TEŻ UŚWIADAMIAĆ ( i tym samym będziesz mu coraz bardziej brzydla i robiła się nieznosna i wymagająca!) i WYMAGAĆ by podjął inicjatywę i sam coś zrobił? Wróżę temu też fiasko . CHYBA ŻE ON CIĘ KOCHA NIEPRZYTOMNIE ,SILNIE I NA WIEKI , wtedy jest jakaś szansa ,ale do tego trzeba by wyniósł sięz toba min 300 km od swej mamusi i nie zabrał z rodzinnego domu żadnego majątku. A ty też nie możesz wydzwaniać i ciągle radzić sie swej matki co roibić ( lub siostry czy ciotki) Musicie być zdani na siebie i koniec. Wtedy są szanse. Ale czy to wybierzecie ??? To jak ciężka choroba - albo lekarstwo sieprzyjmie z wiarą w wygraną albo się odsuwać będzie to leczenei aż choroba cie pokona. Wybór jest wasz......

Gość bnhjgg
z doswiadczenia chcialam dodac ze facet mamisynek to jeden z najgorszych typow faceta , to piekielko i zmykac bo kazda inna sytuacja prawie lepsza-to tyle

Gość Jacek.
damski bokser jest lepszy? ;-)

Gość bnhjgg
Jacek-to zalezy czy wolisz jesc gowno czy rzygowiny

Gość Jacek.
puknij się w czoło i to mocno :o

Gość jednak faktycznie
oni się nie zmieniają, wyobraź sobie sytuacje, zaraz po ślubie, remontujemy mieszkanie, a on matki pyta czy dobrego fachowca żona wybrała -RANY!! skąd ona może takie zeczy wiedziec, albo jedzie bez mojej wiedzy do niej bo ona nam kupiła już kabine do łazienki!! nie taką jak ja bym chciała wielką strasznie!! i mama tak chciała to tak zostanie... zgroza taki facet!

Gość klo

Gość nutilla
hmmmmm

Gość nutilla
dlaczego jedni potrafią odciąc pępowine a inni nie ?

Gość nadijaaa80
mam męza maminsynka. mamusia wszystko wie zawsze najlepiej, jestemy małzństwem 7 mcy a ja juz zaczynam wymiękać. nie chce zajsc w ciaze boje sie ze bedize za póxno by to zakończyc. jego mama jest jak cień miedzy nami. ciągl enarzeka ze jest samotna i biedna a on sie gryzie z myslami przez pół godziny po jej telefonie. ciagle mu mowi co ma robic, dzwoni codziennie i narzeka, ze w domu źle ze w rpacy źle ze drugi syn ma ją w dupie. nie wiem co mam robic, jestem bezsilna żałuję ze weszłam w to małzeństwo, przeczuwałam ze tak bedzie, gdybym mogła cofonąć czas. kocham go, ale jego mama to niszczy i zabija. kto przezył ten zrozumie

Gość tarantulla
w psychologii taka niezdrowa relacja pomiedzy synem a matka ma nawet nazwe kompleks Malego Ksiecia