Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jassmina

przepisy łatwe i smaczne dla odchudzających się...zapraszam

Polecane posty

Gość jassmina

witam Was dziewczyny chciałabym żebyście wpisywały tutaj Wasze przepisy na coś pysznego,łatwego do zrobienia(to wiadomo żadna z nas nie ma dużo czasu) i niskokalorycznego.......bo w końcu ileż można jeść warzywa na patelnię z ryżem czekam też na przepisy na coś słodkiego,bo chyba nawet jak się odchudzamy to raz na 2 tygodnie można sobie czymś poprawić humorek.....no nie???????? będę Was czytać codziennie i wypróbowywać dobre jedzonko,bo odchudzanie też może być przyjemne to też sposób na życie,testowanie potraw dla odchudzających się na tej stronce może troszkę pogodzą się zwolenniczki adiego jak i guardianki .......co wy na to?????????? pozdrawiam i dla wszystkich dużżżżża :-))))) z góry dziękuję

Gość oo i tak
kurde ja nie moge sie skusic na te warzywa na patelnie od czasu tej historii z tym szczurem w paczce czy tez innym gryziniem :O

ja sie chętnie podłączę do tego topiku,bo tez jestem na dietce i pomału mi się nudzą te moje dania:O więc chętnie wypróbuję nowe:) Oto jedno z moich sztandarowych dań: ;) -KURCZAK Z PIECZARKAMI I CEBULKĄ Pierś kurczaka (100 dag) kroję na kawałeczki i polewam marynatą z sosu sojowego,przyprawy do kurczaka i zmielonego czosnku.po chwili smażę je na małej ilości tłuszczu,potem ściągam z patelni i na tym tłuszczyku podsmażam drobno pokrojoną cebulkę,a na niej pokrojone pieczarki.Podlewam to woda i duszę przez chwilkę,solę do smaku.Potem dodaję miesko i danie gotowe.Jem je różnie-z kaszą jęczmienną,brązowym ryżem lub ciemnym makaronem!:)

Gość okt
na ugotowany ryz polozyc pokrojone owoce najlepiej brzoskwinie lub truskawki i polac naturalnym niskokalorycznym jogurtem na to cynamon i np polac slodkim sokiem syropem lub troche cukru pyszne:)

Gość w górę
wiosna idzie! :D

Gość w górę
wiosna idzie! :D