Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam namiaru

otyłość u dziecka leczenie

Polecane posty

Gość szukam namiaru

Proszę zeby odezwały sie osoby z warszawy lub lublina.Podajcie mi namiar na jakies poradnie czy kliniki leczenia otyłosci u dzieci w tym miescie.

Gość szukam namiaru
ludziki no odezwijcie sie kurka.co jest nikt w stolicy nie mieszka?

Gość szukam namiaru
to jeszcze raz ja dla pzrypomnienia adresy przychodni leczenie oty,losci dla dzieci

Spróbuj napisać na adres naturals@gweb.pl Ta firma posiada naturalne preparaty które wspomagają leczenie otyłości. Być może coś ci poradzą:D Pozdrawiam

Gość szukam namiaru
dzieki babciu:)

Nie musisz pytać tylko zamów od razu to jest naturalny produkt wspomagający odchudzanie i mu nie zaszkodzi a napewno pomoże:) Zapytaj tylko który bo są dwa Vis i Vega:)

Do: szukam namiaru---------> nie odchudzaj dziecka na własną reke!!!!! Poszukaj w okolicach Poradni Bariatrycznej, najlepiej dla dzieci. Ja w takiej poradni lecze moje dziecko ale to w Opolu. Podłoze otyłosci u dzieci moze mieć rózne oblicze-- począwszy od warunków genetycznych po róznego rodzaju schorzenia. Zioła sobie odpuść- zacznij od poradni i przede wszystkim badań.

ale czasami przyczyna bywa prozaiczna - obżarstwo, napychanie dziecka słodyczami przez babcie i ciocie, słodycze jako jedyna metoda na wychowywanie dziecka, tzw. \"marchewka\", za mało ruchu, tylko siedzenie przy kompie... jak widzę otyłe dziecko, to jakoś pierwsze, co mi przychodzi na myśl, to to, że to wina rodziców. to oni wpajają dziecku nawyki żywieniowe i sportowe.

witam Kasprzaka 17 a Warszawa 022-32 - 77 - 050 022-32 - 77 - 473 do 477 instytut matki i dziecka poradnia endokrynologiczna

Nie doradzajcie tej matce leczenia na własną rękę !!! A autorce proponuje udać się do internisty. Ona na pewno będzie wiedział, gdzie w mieście znajdują się takie poradnie ... no i oczyiwście da skierowanie do tej poradni :)

Te namiary które podałam są do lekarza a nie jdo akiegoś szarlatana , ale prawda najpierw po skierowanie do lekarza rodzinnego . Endokrynolog zajmuje się hormonami i odchudzaniem