Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zesmuciała

dlaczego tak jest/

Polecane posty

Gość zesmuciała

pożegnałam dzis na cmentarzu 19 'letniego kolegę. Dlaczego tak młodzi ludzie odchodzą? :(((

też się zastanawiałam. 3 lata temu straciłam przyjaciołkę - miała 23 lata 13 lat temu straciłam Tatę - miał 46 lat. niestety, do tej pory nie wiem czemu.

Gość zesmuciała
:(

ludzie odchodzą, aby ktoś kto zostaje odrobił swoje lekcje życia. dusza ulatuje też po to by się dalej uczyć. każdy ma swoją karmę. ma szansę na odrodzenie się ponowne, dusza nigdy nie umiera, i to jest piękne.

Gość chlopak zwyczajny
jak to sie stalo ? w jaki sposob zginal ?

Gość Mac
Moznaby sie bylo zastanowic dlaczego 19lotni chlopak pewnie inteligentny zdolny odchodzi a na swiecie zostaja tacy ludzie jak alkoholicy i inni tacy wiadomo o co chodzi mysle ze Bog chce nas wszytskich w ten sposob czegos nauczyc kazdy z nas ma szanse na zmiane kazdy z nas i tak spotka sie ze smiercia jesli ten 19latek przezyl zycie godnie to jest ok chwala mu za to mysle ze to nie jest zadna kara ale nawet forma nagrody? przeciez podstawa wiary chrzescijanina jest wiara w Boga niebo zbawienie chlopak nie musi sie juz niczym przejmowac jest w rekach Stworcy pozdrawiam wszytskich nie bojacych sie smierci

Gość zesmuciała
jego śmierc była do przewidzenia:(