Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaa..

Czy macie jakieś zdjęcia najpiękniejszych kobiet w ciąży ??

Polecane posty

Gość ciekawaa..

Może ktoś zapoda linki ? Chciałabym obejrzeć jakieś zdjęcia (nie mówię o sławnych osobach) po prostu bardzo zadbanych kobiet w ciąży. A jeszcze lepiej w jakichś naprawde ładnych ciuszkach.

zapraszam na moja strone internetową www.animastudio.com.pl i tam wejdź na podstrone galeria:) mam nadzieję ze ci sie spodobają. mogę ci tez wysłac swoje, hihih ale nie dam linku na kafe:D

Gość tanitaaaaa
Sorry ale nikt mi nie wmówi, ze kobieta w ciazy moze ładnie wyglądać, no chyba ze na samym początku jak brzuszek jest jeszcze malutki. Potem ewentualnie moze być zadbana i dobrze ubrana, ale pomimo to będzie wyglądała grubo, tak to już jest, niestety...

Gość dla mnie tez
ciężarna zdużym brzuchem chodźby nawet i ciuchy chanel i diora załozyła to i tak będzie grubaską

Gość kobieta w ciązy pieknieje
tanita i "dla mnie też" jestescie ostro walniete.. oczywiscie że kobieta w ciązy może byś piekna! ten brzuszek to przecież nie fałd tłuszczu! Jesteście pozbawione uczuć czy co? no, zdarzaja się kobiety, które tyją i nie wygladają najlepiej, ale proszę Was, bez przesady, grubaski?!

Gość dla mnie tez
ej no sory - a w jaki sposób pięknieje?? bo nie wiem?? robi jej się cellulit, rozstępy, nie może nawet osbie nóg ogolić i cipeczki - no bardzo pięknieje a wieeeeelki brzuch nie dodaje uroki nikomu

Zdecydowanie kobieta w ciąży nie pięknieje. Wręcz przeciwnie. Jedną jedyną rzecz mi podaj, która jej niby \"pięknieje\" ?? Kobieta z dużym brzuchem jest odrażająca..Ble

Gość dla mnie tez
nawet piesi jej nie pięknijeą tylko stają się takie nabrzmiałe i wogóle bleee. Dobrze wiesz ze nic w ciązy nie dodaje uroku tylko jest takis tereotyp stworzony po to by kobiety rodziły - wmawia im się ze pięknieja, ze super wyglądają a potem one same w to wierzą

Gość zgadzam się z wami
duży brzuch nikomu nie dodaje uroku - to tylko wmawianie sobie..

Gość a ja w ciąży
mialam przepiekna cere i włosy, jak nigdy. Czułam sie rewelacyjnie, a trzy miesiace po porodzie nosiłam ten sam rozmiar co przed ciążą, czyli 36 :) W ciąży cała bylam szczupła, tylko miałam "piłkę" z przodu. Moze cierpicie na zaburzenia jedzenia, skoro wypisujecie takie bzdury.

to jest temat o zdjeciach? czy o tym czy kobieta w ciazy jest atrakcyjna czy nie? 😡 wklejajcie foty a jak nie to sobie zalozcie nowy topik i tam sie kloccie 😠

Gość dla mnie tez
wiesz ja cały czas mam piękne włozy i cerę bo dbam o siebie i to napewno nieefekt ciązy

Gość a ja w ciąży
ja tez dbam o siebie i zawsze zadbana była i zamiar mam byc. Ale moja droga, ciąża to jednoczesnie zmiana poziomu hormonow, co wpływa i na cere i na włosy. Jedne kobiety zaczynaja miec z cera problemy, inne wygladaja kwitnaco.

Gość ola2000
a ja sie z tym nie zgadzam ze kobieta w ciazy brzydko wyglada i nie sa to tylko moje opinie ani mojego meza bo rowniez moj znajomy nie moze sie oprzec zeby nie popatrzec na pania z brzuszkiem i nie wazne czy maly czy ogromnym poprostu nie moze sie oprzec i przyglada sie dyskretnie sama na wlasne oczy to nie raz widzialam a dodam tak na marginesie ze po pierniku z niego przystojniak

Gość cóż
A moze przyglądają sie, bo są zdziwieni jak z takiej ładnej dziewczyny nagle robi sie mały hipopotamek? Może myslą "o boże moja ukochana też kiedys tak będzie wyglądała, ble".

Gość kaniax
Osobiscie nie mam nic przeciwko kobietom w ciaży, ale... No własnie ALE. Czasami sama patrzę z przyjemnoscią na kobietę z brzuszkiem gdy jest zadbana, ale jakoś nigdy nie przychodzi mi do głowy "ale ona piękna, super laska" I tylt w tym temacie.

Gość Miareczka
Kobieta w ciąży może być piękna:!!!:) Niech tylko nie uważa ,że ciąża to choroba i dba o siebie. I niech broń boże nie słuchają takich pustaków , dla których każda fałdka i rozstęp to koniec świata!!! Albo jesteście takie głupie albo macie nienormalnych facetów, dla których wygląd jest najważniejszy. Bo jeżeli mężczyzna uważa,że jego kobieta która nosi owoc ich miłości jest obrzydliwa to znaczy ,że ma coś z głową. Współczuję wam ogromnie, na pewno jak już nie bedzie takie idealne wymieni was na lepszy model! Ciężarne! Cieszcie się ciążą. Ten stan nie trwa długo, a wyglądacie wtedy wyjatkowo cudownie:)

hmmm ciaza to zupelnie naturalny stan, i nie ma co wykrzykiwac ze kobieta w ciazy jest oblesna itp...Kobiety w ciazy sa zwykle bardzo szczesliwe, i to czyni je pieknymi. Nie chodzi o porownanie do wychudzonych modelek (wlasnie te wychudzone anorektyczki sa ohydne i nienaturalne)...zreszta kazda dojrzala psychicznie kobieta to rozumie. Jak bylam smarkulą to tez mowilam ze kobiety w ciazy i dzieci sa fe:)

Tutaj mamy zdjęcia najszczęśliwszych kobiet w ciąży :-) W galerii rosnących brzuszków :-) www.majoweczki2006.blog.onet.pl PS. Ja uwazam ze generalnie w ciazy wyglada sie jak pingwin ale jesli kobieta efektownie sie ubierze, i ma np. dobre proporcje to nawet z duza kuleczka moze wygladac sexy. A wiecie ze sa tacy mezczyzni co leca na zadbane kobitki z baloniczkami (nawet na stronach XXX sa m.in. dzialy \"pregnant babes\" i na moje oko zdjeciom nic nie brakuje. Bo sa tez np. dzialy \"old hairy witches\" i niektorych tez to kreci, ale \"pregnant babes\" naprawde bywaja piekne i sexy. Chociaz przyznam ze w 9 miesiacu trudno wygladac b. atrakcyjnie.

Ja tam jestem w ciąży. Czuje się kochana i atrakcyjna i mam gdzieś to co myślą inni:) Nawet przez moment nie byłam zdołowała tym ze mam ponad 90 w pasie:p

http://www.jenniferloomis.com/ http://www.megateam.de/grieger/foto13.htm A to np. moje zdjecie, ktore uwazam za estetyczne mimo brzuszka: http://majoweczki2006.blog.onet.pl/1,16,12,album.html Mysle ze ubraniem mozna podkreslic atrakcyjnosc rowniez w ciazy. Chociaz sa takie ubrania, w ktore boje sie ubierac bo wygladam jak grubas co tu duzo mowic, ale gdyby starannie dobierac stroje i dbac o swoj image, sadze ze mezczyzna bylby b. zadowolony :-) I same kobiety rzecz jasna tez!! :-)

Hehe... Bravo Lucky. Teraz to niektórym łyso będzie i będą się zastanawiać czy przypadkiem nie wyglądają gorzej od ciężarnej :)

Lucky=> Grzywa ma rację, podpisuję się pod tym dwiema (a w zasadzie czterema;) rękoma :) Ślicznie wyglądasz i niech nieżyczliwe pomarańczowe nicki zobaczą, jak atrakcyjnie może wyglądać kobieta!

Pomarańczowe nicki -najwyraźniej Wy Lucky zazdrościcie - kochane, zazdrość szkodzi urodzie :P Chociaż podejrzewam, że w Waszym przypadku nie może być już gorzej :P

A jeżeli jesteście facetami - to módlcie się, żeby Wasze kobiety tak wyglądały ... nie tylko w ciązy :P

Gość tak to jest
hahaha gówniarze muszą sobie poprawić samopoczucie jak sami wyglądają jak pasztety a ich dziewczyny nie grzeszą urodą:D:D Lucky wyglądasz ślicznie a te małolaty tylko mogą sobie na Ciebie popatrzeć.

Hej!!! dziewczyny Nie gadajcie z tymi ludźmi. Nie wiecie kto to jest. Pewnie kilku małolatów, którzy nigdy dupy na oczy nie widzieli, a o usuwaniu ciąży piszą.