Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dklsjdhnkjas

uzalezniłam sie od ciucholandów!!!!!

Polecane posty

Gość dklsjdhnkjas

uwalezniłam sie poprostu. czy ktos tesz?? mam cala szafe firmowych ubran ,głównie esprit ,h&m i inne poprostu trwonnie tak kase,oczywiscie sa to porzadne i ładne ubrania no ale juz sie nie mieszcze czy ktos to rozumie?? znajomi mysla ze mam ful kasy bo firoówki same nosze a to wszystko z szmateksów hihihi

Gość przecież już jest
tez kupuję w szmateksach a gdy zdarzy mi sę kupić jakąś nową rzecz to zaraz przeliczam ile za to byłoby na ciuchach

Gość dklsjdhnkjas
ja gdzies tak od 6 miesiecy mam,juz bluzeczki w sklepie nie kupie o nie!!

a stringi też kupujesz w ciucholandach ?? a mają tam przymierzalnie ?? a mogę Ci pomóc przymierzać ??

Gość melba01
Ja też chyba się lekko uzależniłam:) Narazie mi to nie przeszkadza. Mam tylko nadzieję że to się nie przekształci w jakąś obsesję. Kiedys poszłam z ciekawości żeby zobaczyć czy coś znajdę fajnego. Znalazłam. I tak to się potoczyło... drażnią mnie tylko ludzie którzy wyrywają sobie niektóre ubrania z rąk. To chore żeby toczyć boje o jakąś bluzkę czy coś innego.

Gość przecież już jest
ja się jeszcze sporadycznie tak ,,wygłupię" ale potem mam strasznego moralniaka :0

Gość dklsjdhnkjas
jeszcze nie widziłam wali w szmateksie he he he bielizny tam nie kupuje

Gość przecież już jest
wygłup=zakup w sklepie faktycznie te bójki są żenujące

Gość melba01
heheh a ja owszem widziałam nie raz taką "walkę"... ja bym tak chyba nie potrafiła... choć moze czasem to popłaca;)

Gość dklsjdhnkjas
jezu ale zeby tak tanio tak firmowe ubrania kupowac??poprostu szok!! a te esprit to juz takie cudne sa!! i pomyslec ze ja po 1zł płace a ktos w sklepie po 80zł :P

Gość melba01
Fakt. Zdarzają się cudeńka.

Gość dklsjdhnkjas
zdarzaja,chyba to na porzadku dziennym , dzis tez byłam ech,,,moze juz nie bede pisac buziaczki

Gość przecież już jest
ja najbardziej lubię te okazje po 1 zł :-D

Gość patataj
OOOOO ja też uwielbiam lumpeksy!! Szczególnie mam taki jeden upatrzony, czasem są przeceny takie ze 1 zł/szt. Można zaszaleć. Trafiają sie czasem takie fajowe rzeczy i dobrej jakość. Chociaż bielizna odpada, chba ze jest z metką i widać ze nie używana. Ostatnio poluje na body, bo w takie zimno nie wyobrażam sobie wyjść z gółym brzychem. ;)

Gość ja tez od czasu do czasu
wpadam do ciucholandu,a le pracuje do 17 i/// zamykają mi go zazwyczaj przed nosem :(

Gość melba01
chyba trafiłaś na niezły ciucholand... tam gdzie ja chodzę owszem są firmówki ale jest też masę takich sobie ubrań... pozdrawiam:)

Gość energiee
A ja ostatnio kupiłam niesamowite zasłony do salonu w ciucholandzie za 15 zł !!!! oryginalne angielskie w kwiaty, sztory, szyte perfekcyjnie jak nowe,zakładane z obszyciem. W katalogach widziałam takie za 300 zł albo nawet 400 zł :). Ale trzeba tez miec noska i układy, ja znam taką panią z dobrego ciuszka , wiec zawsze mi coś nowego odłoży. Znajomi pytają sie ile za nie dałam to sie nie przyznaje ,zwykle mówie ,że ponad 200 zł i się zachwycają nimi.

Gość melba01
do energiee: Masz rację trzeba mieć nosa... mam kolezankę, która nie umie w takich sklepach nic znaleźć... wieć trzeba mieć nosa i trochę wyobraźni ;)

Gość przecież już jest
energiee - ale masz fajnie z tymi zasłonami i znajomą panią :-)

Gość xxxxiiiixxxx
u mnie to tez jest juz mania:)ale lubie sobie grzebac w ciucholandach:) zawsze cos fajnego znajde:) dzis bylam wsciekla bo przed wyplata kasy nie mam:( i nie moglam skoczyc a dzis byla dostawa:( no coz w przyszly poniedzialek napewno sie wybiore:) pozdrowionka

Gość przecież już jest
a najlepsze są te zazdrosne spojrzenia ,,samozwańczych dyktatorek mody"..........bo gdyby wiedziały ze ta bluzka za 1 zł to ..hahahahaha

Gość energiee
Czasem trzeba troche czasu poszperać, a na te zasłony :) trafiłam przypadkowo, byla akurat dostawa, jeszcze nie wszystko bylo rozpakowane. Zawsze pytam sie, kiedy bedzie coś nowego, bo zwykle tak po paru dniach najfajniejsze rzeczy są już przebrane i zostają nie zawsze ciekawe. Niestety , kiedyś w innym ciuszku zwineła mi inna uzależniona ;) bardzo ładną kape na łoże, solidnie wykonaną, z pieknym wzorem...no ale cóz była pierwsza.

Gość energiee
a i zasłonki w kuchni mam też z ciuszka za 5 zł :), fikuśne niebiesko-białe z zapinkami.

hej Wszystkim kupującym w ciucholandach..;) ja tez jestem juz uzalezniona od kupowania tam;)..tez mam pełną szafe ciuchów a dopiero 2 miesiąc kupuje..same markowe rzeczy H&M,Kaphal,Next....itp..poprostu odlot ,nic nie zniszczone a jakie ładne..;) pozdrwaiam wszystkich uzaleznionych w tym kierunku;)

Gość jakaś taka bylejaka
Ja poluje na ubrania z górnej półki.Za 5 złotych nowe z metkami dżinsy Valentino to moja największa okazja

u mnie te z górnej półki kosztuja 11 lub 15 zł;) ale to już jest totalny odlot ,same markowe i chyba chodzone tylko raz :P..heheee a juz mi sie to drogo wydaje bo przyzwyczaiłam sie do rzeczy po 4 zł;)

Gość ja1ja1ja1
eee,zazdroszcze Wam. Ja nigdy nie kupowałamw ciuchlandach, ale ostatnio trochę na allegro. Niestety, ceny są baaaaaaardzo wysokie. i jeszcze walka, licytacje, podbijanie cen. W sumie, to wykorzystajcie umiejętność kupowania i na tym można zarobić przez allegro. Ceny ciuchów markowych są wysokie!!

Gość mam jak nam
super sprawa

Gość że nie została w Londynie w
H&M uważasz za dobrą markę? Dla mnie to chinski chłam bez jakości. Markowa odzież to Monnari, Tatuum, Esprit.