Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biorąca ślub

METAMORFOZA

Polecane posty

Gość biorąca ślub

Drogie kobietki wkrótce biere ślub. Chce wkroczyć w nowe życie bez kompleksów i starych nawyków. Za to z nowym wizerunkiem. Czuje, że potrzebuje takiej totalnej odmiany. Kompletnie nie wiem gdzie szukac takiej pomocy i moje pytanie jest takie, gdzie mozna przejsc taka metamorfozę ? Jestem z Kielc więc najlepiej by bylo w Kielcach ;)

Gość najlepiej to
iść do specjalisty

Gość młodo wyglądająca
a ja mam młody wygląd (moze ktos bi mi dal co najwyzej 19 lat a mam 25) chcialabym zmienic cos wygladzie i troche spoważnieć chciałabym wygladac na pięc lat starszą (czyli na tyle ile mam lat)moze ktos zna sposoby na dodawanie lat ?

Gość inaka
Do biorącej ślub zajrzyj na część Sluby i wesela.Nie jestem z Kielc ale takimi sprawami zajmuje się stylista,wizażysta.Jeśli chcesz wszystko za jednym zamachem powinnaś iść do salonu(dobrego salonu),który oferuje fryzjerstwo,kosmetykę,wizaż.Tylko weż pod uwagę,że czy osoby te będą miały prawdziwe umiejętności,nie zrobią cię po prostu na swoją modłę ,wezmą pod uwagę twoje zdanie oraz twoją urodę...bo róznie jest,czasami takie głupoty wciskają człowiekowi,że można się siebie potem przestraszyć. Do młodo wyglądającej też wyglądam znacznie młodziej ale uważam,że to atut a nie problem.Trzeba się z tego cieszyć teraz bo mimo wszystko starzejemy się.Potem będziesz chciała wyglądać młodziej,dużo młodziej...Po co wyglądać poważnie,nigdy nie kupuję ani nie robię niczego co mnie postarza,zawsze zaznaczam,że chcę wyglądać młodo...Rozumiem,że chodzi ci może o ocenę innych ale to trzeba lekceważyć,sprawia mi przyjemność,że ludzie nie wiedzą ile mam lat,poza tym jeśli są protekcjonalni to już ich problem i wstyd a jak się odezwę to już wiedzą,że jestem starsza niz myśleli... Ale jeśli bardzo chcesz to ciemne włosy postarzają,ubrania typu kostiumy,szczególnie w ciemnych kolorach,okulary w poważnych oprawkach dodają lat.

Gość a tez mam ten problem
szczegolnie jak jest sie w urzędzie trkatuja cie niepowaznie:(