Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ====

Fusy Kawy Na Celulitis??? Kto Stosował???

Polecane posty

Gość aleeeeeee
jak wymieszam suchą kawe z jakims balsamem czy oliwka, czy zelem, to nie bedzie za sucha mysle, wiec obyłoby sie bez zaparzania?

ja zalewalam wrzatkiem tylko tyle zeby zakryly fusy bo nie pije kawy tak parzonej:) ale mozna zrobic zwykla kawe:) wypic i uzyc fusow:) wode /nadmiar/ mozna tez odlac, bo te fusy nie musza byc calkowicie odcedzone a moze musi byc zalana zeby kofeina sie wydzielila:) nie wiem, to tylko moje podejrzenia bo nie znam sie na tym:)

Gość ktos wyzej napisał
e moga byc fusy po wypiciu kawy, ale ja uwazam ze nie, bo ta kawa czyli fusy sa jakby ''zbyt wypłukane'', i efektu nie bedzie bo przeciez tez chodzi o kofeine ktora ma dobre działanie na skore,a takie fusy''wypłukane'' po wypicu kawy, to juz nie maja tyle kofeiny, albo nawet nie maja jej juz wcale

Gość ====
ja juz rano zaparzylam kawe i nalozylam ja na cialo po czym splukalam i wtarlam balsam ... ale szok ... skora jest miekka normalnie jak u babaska switny ten sposob. Tylko: 1) Mozna stosowac to codziennie? Albo chociaz ile razy w tygodniu? 2) Po jakim czasie widac efekty? 3) Czy moze byc to kawa z mlekiem? Czy to mleko to bedzie przeszkadzac?

Kurcze jeśli tak, to czemu pije sie kawę żeby dostarczyć organizmowi kofeinę? Jeśli po zalaniu wodą jej nie ma to czemu nie je sie suchej kawy? Myślcie trochę...trzeba zalać taką ilością kawy żeby nie bylo zbyt rzadkie i wtedy macie tę kofeinę skoro tak łatwo ją wypłukać. Ja odcedzałam, dawałam fusy po wypiciu kawy i jakoś pomogło. Nie przesadzajcie już,zresztą ile razy można gnębić człowieka o to samo?

Na zdrowy rozum. Jeśli dodałam łyżeczkę mleka do kawy, to jak ono może ci przeszkadzać? Bez przesady.Stosuj tak często jak chcesz, , efekty bylo u mnie widać gdzieś po czwartym razie, ale robiłam to co dwa dni.

własnie, ludzie zlitujcie sie! Chyba już wszystko jest jasne. Przecież nie ma tutaj nic skomplikowanego

Gość ====
no fakt komplikacji to tu nie ma a i tak wielu czlowieczkow tego nie czai. hhehe dzex wielkie za odp na pewno bede to stosowac

Gość Malinia
Stosowałam kawę całe wakacje, jestem średniej budowy ale uda mam duże (w obwodzie 60 cm miałam), i po 8 razach mój mąż powiedział ze jakoś schudłam, Gucio prawda to te masaże, robiłam tak. Parzyłam kawę z 3 łyżeczek czubatych w szklance (w filtrze) i szłam sie kompać. I tak przez 4 wieczory w tygodniu. Łączyłam ta kawę z balsamem do celulitu albo z oliwą z oliwek i wcierałam aż sie skończyła papka. Potem zimny prysznic i spać. Robiłam to tylko wieczorami ale po 8 zabiegach miałam udeczka jak mandarynka a nie stara pomarszczona pomarańcza. Pokazywałam wszystkim znajomym i widziałam w ich oczach zaskoczenie. Na wakacje kupiłam sobie super krótką mini i chodziłam w niej. Co prawda ręce się bardzo brudzą wiec trzeba zakładać rękawiczki albo smarować je wcześniej kremem. Mogę każdemu przesłać instrukcje jak to robić bo dla wszystkich koleżanek zrobiłam. Poza tym uda mi spadły o 2 cm w obwodzie to tez jest istotne czekam do wiosny bo w zimie jestem za leniwa.

Gość ====
Malina .. szczerze gratuluje! Jezeli moizesz to pzreslij mi instrukcje bede wdzieczna becia.stol@wp.pl

Gość lavase
Ja mieszam fusy z kawy z olejkiem Bielendy antycellulitowym Cyprys+cedr Swietnie razem wspolgraja CUdo zwykle fusy a zaden peeling nie dziala taka na moja skore polecam pozdrawiam

Gość lavase
ja rowniez poprosze o ten przepis ania18@autograf.pl dziekuje i pozdrawiam

Gość magdalena 22
ja tez poprosze o te instrukcje magdat22@op.pl

Gość evvka
Toja tez poprosze ten przepis. Dzieki

Gość kikikikikikikikikiki
ja tez serdecznie poprosze o instrukcje tuna@tlen.pl

dzien dobry wszystkim ja tez poprosze o instrukcje. dziekuje z góry:) anula182@tlen.pl

Gość famfara
Wiecie co? tez to stosowałam, ale nie do zniesienia był dla mnie ten zapach kawy utrzymujący się na nogach, brzuchu i pośladkach, czyli tam gdzie robilam ten peeling. I na nic zdało sie dokładne płukanie i balsamy. Zapach kawy utrzymywał się kilka godzin!!! Więc jeśli któras z was mysliby przed randką zrobić sobie taki peeling (faktycznie nogi są gładsze, milsze w dotyku i super) to raczej odradzam! Chyba że nie macie nic przeciwko temu że wasz chłopak będzie czuł kawę w czasie stosunku.. No chyba że nie myslicie o rozbieranej randce to wtedy ok ;) Zamiast peelingu z kawy przerzuciłam się na Żel peelingujący pod prysznic antycellulitowy firmy Eveline. Kosztuje 10 zł i starcza na 2 miesiące codziennego używania a efekt ten sam! Tak samo gładkie nogi, cellulit znika no i nie ma tego zapachu kawy! :) Jako dodatek do tego żelu jest jeszcze krem i serum antycellulitowe. Ale ja stosuje Krem wyszczuplająco ujędrniający tej samej firmy z enzymem Q10 i są super efekty! :) Polecam!!! :D

Gość ja tez..........
prosilabym o instrukcje caandy_84@interia.pl dzieki :)

ja do tej papki z kawy dodaje jeszcze balsam i cynamon a po pilingu i wysuszeniu tez nakladam balsam - i nie wiem czeu u was tak jest aleu mnie apach kawy nei utrzymuje sie tak dlugo :)

Gość agatka78wa
Ja tez poprosze o przepis. Dziekuje z góry agatka78wawa@tlen.pl

kawa musi byc zaparzana, zeby uwolnić zawartą w niej kofeinę- zeby zaczeła działac- sypka kawa nic nie da.

Gość pozytywna aligatorka
ja też poproszę o instrukcje... wyśle siostrze i sama też chętnie spróbuję.:) aligatorka87@wp.pl z góry dziękuję. Swoją drogą jakie to oszczędne. Nic sie nie zmarnuje:P Wypije sobie kawkę a fusy wmasuje w uda:) naprawde pozytywny jest ten pomysł:)

Gość ====
haloo?????/ Ja rowneiz prosilam o unstrukcje ... becia.stol@wp.pl Aha czy nizaszkodzi fakt iz kawa bedize slodka?

Gość famfara
Ludzie, no mowie poważnie kawa zostawia długo zapach na ciele. kupcie lepiej peeling Eveline!

dziewczyny-ja też nie przepadam za zapachem kawy,dlatego zawsze daję do fusów cynamon:) Ale wczoraj zrobiłam mały eksperyment i dodałam jeszcze kakao (takie gorzkie naturalne) i wiecie co?Po prostu miodzio!!!:D Wyszłą super papka,pięknie pachniała,świetnie się rozcierała na ciałku (lepiej niż same fusy których było potem pełno w całej łazience,bo w czasie wcierania się rozchlapywały). A ciałko-pierwsz klasa ;) Tylko się zastanawiam jak często robić ten peeling...Bo na codzień masuję uda rękawicami!

Gość Ja też bardzo
proszę o instukcję halina_m@gazeta.pl

Gość melka-helka
mi tez mi tez!!! ja_melania@autograf.pl