Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hard Charger

TO NIE MOŻE BYĆ PRAWDA!!

Polecane posty

sabcial. Oj tak ja też mam nadzieje że odziedziczy same dobre geny po mnie i jego matce. Wychowanie dziecka z ADHD to temat mi nieobcy, choć nie ja wychowywałem.. Tak też robimy staramy się myśleć z moją dziewczyną o tym co już dobrego możemy zrobić i zaplanować na najbliższą przyszłość. Przy tym staramy się zapewnić możliwie jaknajlepsze warunki dla rozwijającego się obecnie maleństwa:) lileczka, Napewno podejdę do niego z większym zrozumieniem, wiedząc jak to było ze mną gdy byłem mały... A teraz z tego dziecka się bardzo cieszę, traktuję go jako nową siłe napędową :P do życia...:) Nie chciał bym odwrócić już tej sytuacji, widocznie tak musiało być i tyle. A na pewno jakoś będzie. zoela, Zawsze byłiśmy świadomi, że może się pojawić jeszcze jedna osóbka :) I dziecko ani przez chwilę nie było niechciane, to nie wtym rzecz.. jeśli odnieść się do tego co pisałem wyżej (to chodziło tylko i mogę dać mu teraz, a ile dałbym jako starszy lepiej ustawiony.. człowiek. Z wielką chęcią zajrzałbym do tego wykładu... choć niby na ten temat mam już troszkę materiałów.. Zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego. Oto moja skrzynka hard_charger@go2.pl Będę bardzo wdzięczny, z góry dzięki. Gorąco pozdrawiam i dziękuję

Gość Amelia_31
Zeola a ja potrzebuję darmowej porady psychologicznej ale w innej sprawie moge liczyc na Twoja pomoc a materiały o ADHD też proszę bo pracowałam z takimi dziećmi moje gg 3046584 ma nadzieję żę się odezwiesz.

Gość Amelia_31
A teraz przyszły tetusiu serdeczni gratuluję cieszcie się bo to największy Skarb na świecie ja nie miałam tyle szczęcia w 20 tygodniu urodziłam martwego synka.A Ty idz do pracy możecie też się zgłosić do iejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie.A Twoja dziwewczyna niech się nie stresuje robi regularne badania i dobrz się odrzywia.Będzie dobrze głowa do góry.

Gość Amelia_31
Sorki za błędy klawiaturkę mam lipną a co do imion mam fajną książkę księga imion można ją kupić w Rossmanie za 12 złotych.

Gość a może to tak
ta Twoja linijka to chyba kiepsko Ci wyszla......"poród spóźniony 85 dni"???????? co to jest ???????????

Gość Amelia_31
A w którym tygodniu ciąży jest Twoja dziewczyna że jesteś pewien że to syn?