Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaaaaaaaaaa

Garnier - czysta skóra wasze opinie

Polecane posty

Gość basiaaaaaaaaaa

pomaga , bo wczoraj kupilam sonie krem z tej serii i zastanawiam sie nad zakupem tonika i zelu ale najpierwsz chcialabym poznac wasze opinie czy to naprawde pomaga ???

Ja uzywam zelu do mycia twarzy Garnier. Jesli masz tradzik,to na oszalamiajace rezultaty nie licz. Moim zdaniem to bardziej pomaga zapobiegac,niz leczy. Osobiscie bardziej mi sluzy seria Pure Zone Loreala.

Gość Miareczka
Też mam ten kremik. Dobrze matuje, ale na zimę słaby bo nie chroni przed zimnem. Reszta jest dla mojej delikatnej cera za mocna, szczypie i są podrażnienia. Mam cerę wrażliwą mieszaną.

Gość basiaaaaaaaaaa
nie mam trondziku ale zdarzja mi sie rozne rzeczy jezeli zaczne cos wyciskac albo jakies zaczerwienienia

Gość ja mam żel i krem
matujący i uwazam ze na tłustą cere jest bardzo oki!

Gość Ach to ja
Ja miałam żel na noc- taki w tubce wąskiej, ciemno niebieskiej- ardzo dobry. Wydajny i lekko złuszczający. Polecam do czystej skóy... Do skóry trądzikowej, może być mało skuteczny, ale pomagający usunąć martwy naskórek. Miałam żel do mycia- al enie z abardzso mi pasował. Owszem, twarz była rzeczywiście odświeżona, ale efekt na zaskórniki, czy krostki był żaden. Pozdrawiam :)

Gość SHIDA
mam żel,tonik.krem z tej serii.Nie mam trądziku ale mam wągry.bez plastrów beauty formulas garnier by nie usuną wągrów.dlatego plastry beauty formulas usuwają wągry a seria garniera zabezpiecza przed ponownemu powstawaniu wągrów.plastry na nos można kupić w aptekach ja kupuje w aptece Dr.Max 6 sztuk za 12,49zł

Gość nikita102
Kiedyś miałam taki krem w tubce i piekła mnie skóra,a szczególnie w okolicy bruzd około nosowych,dziwne...

Gość blackcat
Pure Zone lepsze....

Gość ANULA-Śląsk
Ja gorąco polecam żel+peeling+maseczka,czyli 3w1:) Jest super i jestem z niego bardzo zadowolona,bo mam cerę trądzikową i widze duże zmany:)