baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie żyje z pieniędzy dzieci to raz, a dwa nie jest żadnym prawiczkiem bo byl juz w 5 związkach. ;)) 22 lata i 5 związków, niewątpliwie były trwałe;) Tak czy owak to nie ma szans na przetrwanie, więc tylko dzieci szkoda, jeśli zostanie wprowadzony w ich życie jako kolejny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie żyje z pieniędzy dzieci to raz, a dwa nie jest żadnym prawiczkiem bo byl juz w 5 związkach. ;)) Świetnie pasuje na rok będzie dobry i 3 bombelka wpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Przejechalabym się z Elka i Leżakiem do Berlina, pociąg mam bezposrednio ty nie masz instynktu samozachowawczego by cie wygrzmocili oboje a pozniej sprzedali turkowi do burdelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: pisalas bandzior sie z ciebie smial widzialem w nocy. elka ty chyba cos faktycznie wciagasz nosem i masz zaniki pamieci bo kilka lat temu nie wiem czy zartowalas czy nie ale cos pisalas ze byl nos pudrowany uj tam z tym dupieniem sie z kazdym ale te prochy to odstaw dla dobra dzieci bo ktores zobaczy i bedzie chcialo robic to co matka. Napisałam dokładnie słowo w slowo że "ma wszystko na miejscu" a nie ze wysłał mi foto kielby. Ja dobrze pamietam co pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Napisałam dokładnie słowo w slowo że "ma wszystko na miejscu" a nie ze wysłał mi foto kielby. Ja dobrze pamietam co pisze. Skąd wiesz bez foto może go rzucaly bo 11 jak malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Drugiego tesz nie chciałaś pítolenie czekamy na 3 bombelka i wujka twoich dzieci To sobie czekaj, do usranej śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 5 godzin temu Fascynujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To sobie czekaj, do usranej śmierci. Szkoda że nie można obstawic nowego konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 596 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Skąd wiesz bez foto może go rzucaly bo 11 jak malowany Ściśle tajne & poufne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Fascynujące. Niszczycielka dobrej zabawy, pogromczyni dziecięcych uśmiechów;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 5 godzin temu Dla Leżaka związek jak pisze na priv czy lajkuje. Dla innych pujdzie gdzieś z nią już związek. Naciągają związki jak z gumy ale tylko sami zainteresowani, jakby spytać drugiej strony powiedziała pukł się w głowę. Związek to dwie osoby mieszkający razem nie pisanie sraanie. I zobaczenie się co jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Niszczycielka dobrej zabawy, pogromczyni dziecięcych uśmiechów;D Wcale że nie. Od wczoraj z wypiekami na twarzy śledzę rozwój sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Wcale że nie. Od wczoraj z wypiekami na twarzy śledzę rozwój sytuacji. Twoje zdanie jest raczej oczywiste ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ściśle tajne & poufne. Hhttps://www.tiktok.com/@basamon/video/7610810456701160726 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 50 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Szkoda że nie można obstawic nowego konia Widac ze Elka lubi regularna kopulacje ale niekoniecznie musi chciec nowego bejbika. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Widac ze Elka lubi regularna kopulacje ale niekoniecznie musi chciec nowego bejbika. Czasami bejbiki przynosi bocian. Moja koleżanka ma dwójkę dzieci na tabletkach antykoncepcyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Widac ze Elka lubi regularna kopulacje ale niekoniecznie musi chciec nowego bejbika. A kto nie lubi tylko niektórzy jeszcze mózgu uzywajom w jakikolwiek celu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Czasami bejbiki przynosi bocian. Moja koleżanka ma dwójkę dzieci na tabletkach antykoncepcyjnych. A ty jej wierzysz Moja siostra musiała odstawic na miesiące brać witaminy regularnie się bzykac i jeszcze poronila dopiero drugi raz trzeci bombelka Ale inne wpadajom bo nie wezmom rano pixa raz taaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 79 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Ale inne wpadajom bo nie wezmom rano pixa raz taaaa Ale tak jest a zdanie prawiczka tego nie zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Czasami bejbiki przynosi bocian. Moja koleżanka ma dwójkę dzieci na tabletkach antykoncepcyjnych. Dzieci na tabletkach anty, to dzieci na tabletkach anty niebranych (czasem celowo). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie szukam ojca 3 bombelka bo nie chce mieć więcej dzieci i głównie dlatego nie dogadywalismy się z małolatem bo on chce kolejne dzieci a ja już więcej nie chce mieć. po 1 pisalas ze nie szukasz ojca 2 i nie chcesz miec wiecej dzieci wiec wyszlo na moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 12 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Ale tak jest a zdanie prawiczka tego nie zmienia. Pra.wiczek akurat ma rację tym razem. Po prostu ich nie brała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Ale tak jest a zdanie prawiczka tego nie zmienia. Dziwne że prostytutki nie majom dzieci gdy nie chcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, baba jędza wezwać księdza napisał: A jaki jest dzieciak 22 lata, który - bez urazy - bierze się za 36-letnią kobietę z dwójką dzieci i dwoma ojcami tych dzieci, żyjącą z alimentów i należnych na dzieci plusów? Normalny chłopak z powodzeniem u rówieśniczek? No nie i zastanawiam się, czy takie coś jest w ogóle etyczne, brać się za jakichś prawi.czków i im mieszać w głowie;) tego juz bardziej rozumiem chce se pobzykac mamuske pewnie w swoim wieku nie moze znal;ezc baby na sex. w tym nie ma nic dziwnego chlop z desperacji bierze to co chetne podejrzewam ze wydymalby i 50 latke jakby byla chetna Edytowano 5 godzin temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Ale tak jest a zdanie prawiczka tego nie zmienia. Jak mi przedstawisz tego faceta i powie że lykala przy nim i ogkadal paszcze za każdym razem to ci zwrócę honor dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 202 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: tego juz bardziej rozumiem chce se pobzykac mamuske pewnie w swoim wieku nie moze znal;ezc baby na sex. w tym nie ma nic dziwnego chlop z desperacji bierze to co chetne podejrzewam ze wydymalby i 50 latke jakby byla chetna Kiedyś tesz taki bylem napalony huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 5 godzin temu 21 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: E dumbusia mi wysłała chyba 3 dnia i co mysle ze rekordzista nie bylesz wiec nie masz sie czym chwalic podejrzewam, ze ona jakies leki bierze i czasami jak nie bierze to robi glupie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 274 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: tego juz bardziej rozumiem chce se pobzykac mamuske pewnie w swoim wieku nie moze znal;ezc baby na sex. w tym nie ma nic dziwnego chlop z desperacji bierze to co chetne podejrzewam ze wydymalby i 50 latke jakby byla chetna Ty wyjątkiem. Nie jesteś jedną znalazłeś na przykład, ale nie wybierałeś z prostego powodu innych nie miales aby były chętne. Tak jakby 1 znalazł i nie miał poròwnania do innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Fascynujące. trzymaj kciuki bedzie nowy katolik 9 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Czasami bejbiki przynosi bocian. Moja koleżanka ma dwójkę dzieci na tabletkach antykoncepcyjnych. penwie ma skleroze bo jakby tabletki nie dzialaly to by ich drugi raz nie brala po 1 wpadce wiec najprawdopodobniej albo oszukuje albo to typ rozumu jak elka czyli kogos kto nie wyciaga nigdy wnioskow i zawsze robi to samo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 15 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał: Dzieci na tabletkach anty, to dzieci na tabletkach anty niebranych (czasem celowo). dokladnie opowiada pewnie przy chlopie bzdury bo sie moze zapomniala z litonoszem albo chciala zeby byl slub a chlop sie ociagal a ze ciemny to uznala pewnei ze jak sie bejbik pojawi to zaciagnie go do oltarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach