Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śpioch

ZASYPIANIE

Polecane posty

Gość śpioch

Mój mąż ma ogromny problem .Od 3-ch lat zaczynając od miesiąca luty do września chodzi ciągle nieprzytomny ,chce mu się spać .Przesypia większość dnia i oczywiście całą noc .Kupowaliśmy już różne środki w postaci tabletek, herbatek ,używaliśmy zioła. Niestety nic nie pomaga .Był już nawet u lekarza -wyniki ma bardzo dobre. Może ktoś ma ,lub miał podobny problem proszę o rady.

Gość ja mialam ale okazalo sie
ze to przez spozywanie nagmierne nabialu "zakwasialm" swoj organizm - przez co mialam niskie cisnienie, czasem zawroty, a ospalosc towarzyszyla mi codziennie... Wiem,ze u mezczyzn to rzadka chorba wiec nie mam pewnosci czy to to samo:( Polecam wybrac sie do innego lekarza - takiego ktory(nazwy nie pamietam) zrobi ezowi zdjecie oka i z niego wyczyta co mezowi dolega - to nie ma nic wspolnego z czarami:) mzoe tak brzmiec - to normlany lekarz dla ktorego mapa ciala jest oko... To po prostu inna dziedzina medyzcyny. Wizyta kosztuje jakies 30 - 50 zl. Polecam - gdybym ja z tego nei skorzystala, to nie wiem jak bym potrafila zyc dalej. Dodam tez ze ow lekarz potrafi nawet przewidziec jakies choroby - np zawal serca, dlatego czasem poleca odpowiednia diet itp. Powodzenia!!!

Gość gosiak00
Irydologia to nauka zajmująca się rozpoznawaniem chorób na podstawie wyglądu tęczówki oka. .. O to chyba chodzilo przedmowczyni... Rzezcywiscie godne polecenia - jezeli wyniki sa w normie u Pani meza, a lekarze nic nie wiedza - polecam wizyte...

Gość śpioch
dziękujemy za rady skożystamy chyba z wizyty u irydologa pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziękuję

Gość taaaaaaaaaaa
czy ktos moze sie orientuje jak nazywa sie irydolog po niemiecku?

Gość może twój mąż
ma bezdech senny, czy chrapie? Poobserwuj go w nocy czy regularnie oddycha (oddech max co 10 sek) Jeżeli chrapie i w czasie chrapania nagle milknie na jakiś czas i po jakimś czasie znowu zaczyna chrapać, to w czasie tej przerwy w chrapaniu NA BANK ma bezdech nocny