Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****Absolute****

Sesja poprawka

Polecane posty

Gość ****Absolute****

Kopgo tak samo jak mnie trafia szlag ,ze bedzie miec poprawke.Jak sobie pomysle,ze jeszce raz bede musiala to kuć to robi mi sie niedobrze:/

Gość mojra--
tez mam poprawke i zygać mi się chce od tej nauki:/ , a pooprawke mam w walentynki---uroczo ;) , a ty kiedy??

Gość ****Absolute****
Ja mam 28 lutego i cholera mnie bierze,ze bede sie z tym bujac tyle czasu .No a teraz zakuwam do egzaminu ktory mam w czwartek i mam nadzieje,ze to zdam bo dwoch poprawek to juz nie przezyje.Pozdrowionka i lacze sie z Toba w bolu:)

Gość mojra--
powodzenia życze:) też musze sie za nauke wziąć za moment ,a tak mi się nie chce :/

Gość ****Absolute****
oj nie dziekuje ,ale za Ciebie tez trzymam kciuki i zycze powodzonka:)) musi sie nam udac(wierze w cuda :D)

Gość kon garbusek
nie siedz tyle h na cafe a zdasz. ucz sie bo nauka to potegi klucz! :D

Gość mojra--
właśnie to będzie cud jak zalicze:P tym bardziej ze wogole nie moge się skupić na nauce ;) i uzależniłam się od kafeterii :classic_cool:. teraz juz naprawde ide juz sie pouczyć,może wytrzymam godzine nad notatkami ;)

Gość ****Absolute****
No ja dzisiaj mam ambitny plan uczyc sie conajmniej do 2 hehe.A na kafeterie zagladam tylko co jakis czas sprawdzic czy ktos laczy sie ze mna w bólu :p ,ale teraz juz naprawde ide sie uczyc:)

Gość mojra--
ja mam fajrant na dziś:P , jutro może nawet pokusze się o wcześniejsze wstanie żeby się pouczyć;)

Gość ****Absolute****
mojra-i jak z planem wczesniejszego wstawania?Bo u mnie jak widac kiepsko dopiero wstalam:p ehh zycie,życie miłego dnia:)

Gość mojra--
no ja wstałam przed chwilą:D , nie nie poradze na to że jestem śpiochem;), ehhh:P , i znów mam lenia :/ , również zyczę miłego dnia:)

ja mam dzis egzam i watpie w jego zalicenie. jedna poprawka juz jest pewna 21.02. i 2 projekty:-0 powodzenia

Gość mojra--
niema niema , dasz rade , zobaczysz 🌻

Gość współczuje wam z całego serca
co prawda to była moja pierwsza sesja ale udało sie bez poprawek....nie zrozumie zycia studenckiego,ten kto go nie przezył ..... pół roku sie nic nie robi,a potem w trakcie sesji nie odchodzi sie od ksiazek;p ... ale coz ... takie zycie;) POWODZENIA wszystkim

Gość ****Absolute****
niema niema- trzymam kciuki za to,zeby sie udalo mojra-- no coz musimy walczyc,chociaz ja tez mam strasznego lenia,jeszce uczac sie do pierwszego terminu to mam jako tako mobilizacje,ale poprawka podcina mi skrzydla bo zaczynam watpic czy jest sens kucia po nocach skoro i tak efektu nie ma :/ pozdrowionka :)

Gość mojra--
Absolute a co ty studiujesz?? Ja matematyke stosowaną , myślałam że fajnie będzie na takich studiach , ale to porażka jest :P

Gość ****Absolute****
administracja w sumie nie narzekam,ale dopiero na drugim roku sie ocknelam,ze trzeba wkuwac kodeksy:p hehe ,ale mam nadzieje,ze jakos wytrzymam:D widze,ze masz podobny sytem nauki co ja hehe chwila nauki i hop na kafeterie sprawdzic czy cos nowego sie nie pojawilo:) Ps:podziwiam Cie ja zawsze bylam humanistka a matematyka stosowana to dla mnie czarna magia ,jeszce raz wyrazy uznania:)

Gość ****Absolute****
Jak na razie wypiłam napoj energetyczny, ale jakos na mnie nie dziala ehh to chyba sama sugestia jest,wiec musze sie odpowiednio nastawic:D

Gość mojra--
ja nie pijam napoi energetycznych bo jestem po nich tak nakręcona że nie moge się skupić na nauce:P , wole kawke:D , teram mam małą brejk zanim znów zaczne zakuwać;) , powodzenia życzem:D:D:D

Gość buhahhaha
fajnie sie uczycie:)

Gość mojra--
buahaha,

Gość buhahhaha
to szykujcie sie juz na poprawki :P

Gość mojra--
ucieło mi wypowiedź ze inaczej nie umiemy ;) :P

Gość mojra--
ja się obecnie ucze do poprawki ;) , ale spoko dam rade :D

Gość ****Absolute****
ja wole zdecydowanie napoje energetyzujace ,bo kawa na mnie nie dziala a poza tym nie przepadam zbytnio za nia.Ps jeszce tylko dwie stronki mi zostalu i zaczynam koncową powtóreczkę :D czyli na razie jestem pozytywnie nastawiona

Gość mojra--
u mnie jeszcze troche do końcowej potwórki:P , narazie szukam znajmomych chętnych na relaks w pubie bo oszaleje od nauki ;)

Gość mojra--
powtórki miało być:P

Gość ****Absolute****
Ja tez musze gdzies wyjsc w weekend bo chyba oszaleje,chociaz na pare godzinek:p musze na razie sie tym zadowolic a mogloby byc tak pieknie i moglabym juz oblewac zdana sesje :( jak pech to pech,no coz oblewanie odwlecze sie w czasie:)

Gość mojra--
jejku jak dalej będe tak bimbała to nie bedzie dobrze:P , jutro chyba masz exam?? powodzenia życze , napisz jak poszło :)

Gość ****Absolute****
mojra--nie dziekuję,zeby nie zapeszyc,ale strasznie sie booje .Relacje zdam dopiero jutro ,mam nadzieje,ze pozytywne pozdrowionka:)