Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****Absolute****

Sesja poprawka

Polecane posty

Gość mojra--
no jutro czekam na relacje:D , ja dziś musze sporo nadrobić ;) , pozdrawiam :)

Gość ****Absolute****
Zdałam!!!!! czyli mam jedną poprawkę na koncie.A mogłoby byc tak pieknie i moglabym lezec teraz do gory brzuchem i korzystac z ferii ;p pozdrowionka

Gość mojra--
gratuluje:D:D:D , super:D ciekawe czy ja zalicze:P , pozdrawiam:D

Gość ****Absolute****
Dzięki:)) wlasnie wrocilam z mini wypau do pubu;) takie minimum oblewania zdanego egzaminu . Mojra --na pewno Ci sie uda masz jeszce pare dni wiec spoko luzik:)

Oj dziewczyny i ja sie do was dołączyłam, poprawka 16 lutego z baaaardzo dużej partii materiału, a już myślałam, że będzie tydzień wolnego. No ale niestety byłoby zbyt pięknie. Mam nadzieję, że mimo wszystko jakoś sobie poradzimy a po sesji odbijemy czy opijemy :-)

Gość ****Absolute****
pillow -na pewno nam sie uda;)) wierzę w to.Grunt to dobre nastawienia:).Z tewgo wychodzi,ze ja najdluze bede sie meczyc bo mam dopiero 28 lutego buu

Gość ****Absolute****
czesc iguana -wyrazy współczucia,cały czas trzymam się opcji,że będzie dobrze;p

Gość mojra--
dziewczynki musi być dobrze:D , ja sasiadam własnie do nauki bo wczoraj i dziś pracowałam i niestety notatki nie ruszone:P , pozdrawiam:)

Gość Annnniieee
a ja mam 3 poprawki;] 14,15 i 17 lutego;] ot co. wlasnie fize kuje;/

Gość frykasiki
Rety a ja mam dwie:( czwarty rok studiów i takie coś:( podłamana jestem. miałam kiedyś jedną poprawkę, ale dwie to nigdy:(((

Gość mojra--
dacie rade , trzeba przysiąść i zaliczymy :D

Gość ****Absolute****
Widzę,ze grono nam sie powiekszylo .Ja za nauke biore sie dopiero od poniedziałku,zreszta dwa dni odpoczynku chyba mi nie zaszkodzą.Podczas ,gdy wy bedziecie juz po poprawkach ja bede jeszce przed:/

Witam witam:) Ech, a myślałam, że pozostanie na czytaniu Waszych komentarzy, a niestety dziś również dołączam do Was:classic_cool: Cóż spodziewałam się... Moja poprawka 24 lutego, jedna, ale partia materiału zdumiewająco dla mnie trudna i trzeba kuć, a ja z kuciem to mam problemy:p Co tam, ważne tak zacna ELITA na forum jak my się tworzy:classic_cool: Pozdrawiam i buziaki... Aaa.. no jeszcze jeden egzamin mi został na poniedziałek, ale tu już chyba bedzie w miare dobrze;)

Gość mojra--
wiecie co , mam tylko dzisiejszą noc i jutrzejszy dzień na nauke , a materiału całą mase 😭 .Oj będzie ciężko....

Gość ****Absolute****
--mojra jestem pewna,ze dasz radę strzel sobie kawkę i do dzieła;)) pozdrawiam

Gość mojra--
dziękuje za wiare we mnie 🌻 :D , uczenie się w nocy sporo mi dało :) , jeszcze dziś doucze sie reszty i jutro walcze:D , pozdrawiam :)

Gość ****Absolute****
--mojra trzymam jutro za Ciebie kciuki powodzenia!!! tylko nie dziękuj;) na pewno zdasz :)i napisz jutro jak Ci poszło

No ja też trzymam kciuki za Ciebie Mojra;) Z takim poparciem na pewno zdasz:D Ja dziś miałam ostatni egzamin i w zasadzie moze jakos poszło... Jednak do poprawki tak mi się nie chceeeeee uczyć, znowu to samo... Te same bzdury:o Mam ambitny plan, że zaczne jutro, no ale jutro walentynki... wiec odpada:o. No to może dziś zaczne, ale dziś już za późno:p, oj coś ciężko to widzę:o Powodzonka i buziaki🌻

Gość mojra--
aaaa zaliczyłam :D:D:D , super , dziękuje za poparcie dziewczynki 🌻 :):):)

Gość ****Absolute****
no to suuuper gratulacje:d nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ,że jesteś już po sesji ehh a ja muszę sie wziąć za powtarzanie:(

Gość mojra--
pouczysz się troszke i zaliczysz :) zobaczysz :D

Gość mojra--
i jak???

Gość ****Absolute****
--mojra jestes kochana,ze pamietalas:D nie wiem jak poszlo bo wyniki mam dopiero we wtorek ,ale mam nadzieje,ze to zdalam w koncu ,Wszystko napisalam,wiec jestem dobrej mysli pozdrawiam:)

Gość niunia358
Ja na szczecie zdałam wszystko za pierwszym razem ale jak pomysle ze by mi sie nie udało i musiąłbym to kuć to wszystko od poczatku to aż mi sie cos dzieje.Pozdro dla wszystkich ktorzy maja poprawki Dacie radę trzymam kciuki

Gość Rektor
Trzeba sie wziac do nauki.

Gość ****Absolute****
niunia--no coz pozazdroscic.Ja do tej pory tez zdawalam wszystko w pierwszym terminie,no ale coz zawsze musi kiedys byc ten pierwszy raz:P a co do popawki to zawsze mi sie wydawalo,ze przeciez to jest pestka i kazdy robi wielkie halo,bo przeciez jesli przygotowal sie do pierwszego terminu to tylko wystarczy przejrzec notatki i poprawka zdana, w rzeczywistosci nie jest tak jak mi sie wydawalo... no ,ale coz przekonalam sie o tym na wlasnej skorze:(

Gość mojra--
tak więc czekam we wtorek na informacje o wyniku:) ale na pewno zaliczyłaś:D:D:D pozdrawiam:))

Gość ****Absolute****
Zdałam na 4!!!!! jestem bardzo szczęsliwa i wreszcie poczułam ulgę uff :D

a ja mialam w tej sesji pierwsza w zyciu poprawke (moze i czas najwyzszy, bo to juz siodma sesja.. :P). tez sie wkurzalam, jak cholera, ale przed samym egzaminem nawet fajna atmosfera byla :) chyba w koncu zdalam...