Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzieja 1

Pogoda ducha

Polecane posty

Gość nadzieja 1

Zapraszam ludzi pozytywnie nakreconych do zycia na kawke ,herbatke lub dobre winko .Koniec narzekan i umartwiania sie nad soba .Polak potrafi usmiechac sie ,byc pogodnym i zyczliwym.Ten topik tylko dla ludzi szczesliwych i pogodnych a wiec zapraszam...............❤️🌼👄

Gość to idź sobie na topik pt
"Pozytywne myślenie raz jeszcze"

Ja zawsze jestem zadowolona z zycia i nie wiem co to doly :D jestem pozytywnie nastawiona do zycia i wszystko mi sie udaje jak do tej pory..marzenia sie spelniaja itd.. :) To ja poprosze winka :D

Gość nadzieja 1
amfa juz polewam i ciesze sie ze zawitalas ,wiec jest nas dwie pozytwne i zadowolone z zycia ,komu jeszcze polac ,moi dordzy poztywne nastwienie do z ycia to tylko zmiana natawienia .......

Mam go od pewnego czasu ale.........................nie wiem czy juz na stałe:)🌼

Gość nadzieja 1
zycze Ci z calego serca cierpliwa zeby zagoscil na stale i zarazj innch to nie boli to pomaga zyc.POLAK potrafi.POZDRAWIAM WSZYSTKICH POZYTWNYCH :)

Nareszcie topick dla mnie :D Jestem nastawiona pogodnie i życzliwie do ludzi od zawsze, taka natura :D Napiłabym się dobrego winka, a co masz w zanadrzu ? :)

Gość nadzieja 1
Grazka witaj ,mysle ze ludziom pozytywnie nakreconym i zyczliwym dla drugich jest latwiej,emanuja swym ciepelkiem i niegrozi nim samotnosc bo zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie sie chcial troche ogrzac ,komu winka bo polewam i wasze zdrowko pije wszak karnawal mamy Pozdrawiam ciplutko wszystkich.....:)

Gość patisonka
Witajcie, Nienormalni gora - czasy, ludzie nie sprzyjaja optymistom. I na przekor temu wszystkiemu:) jakie winko polewacie? Ja preferuje wytrawne, biale lub rozowe.

Gość patisonka
Witajcie, Nienormalni gora - czasy, ludzie nie sprzyjaja optymistom. I na przekor temu wszystkiemu:) jakie winko polewacie? Ja preferuje wytrawne, biale lub rozowe.