Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolka 2

Dziewczyny czy w pracy koniecznie z nogą na nodze

Polecane posty

Gość wiolka 2

Dziewczyny czy w pracy mówią wam jak macie siedzieć bo nam każą trzymać nogę na nodze i nosić wysokie szpilki a pracuję po prostu w dziale obrotu towarowego.

Gość taki sobie X
jak obrót towarem to obrót :D wiec co sie dziwisz :)

Gość katrina duo
Myślę że tak trzeba to wygląda bardziej elegancko.

Gość no way*
podstawowa zasada jakiej ucza kobiete to to, ze "damy" tudziez kobiety eleganckie nie powinny siedziec z noga na nodze. Do polowy XX wieku uwazano, ze tylko ladacznice siedza w ten sposob. Kobiety eleganckie nie wspominajac juz o kobietach na wysokim stanowisku powinny siedziec "jak dama"- proste plecy, nogi zlaczone i lekko na bok, czyli tak jak ktos na jednym z topikow opisywal- siedziala E.Jaworowicz.

Gość elegant
kobiety mają to w genach, że nóżki łączą kiedy siadają lub wsiadają , wysiadają z auta , facet odwrotnie, zawsze ma nogi rozkroczone , kiedy siedzi lub wchodzi do auta, natomiast co się dzieje w seksie? ....totalna odmiana, kobieta ma nóżki rozwarte , natomiast facet ma nogi zwarte .., jeżeli jest tu ktoś co postępuje inaczej to proszę o wpis.

Gość mirellla
Myślę że nogi złączone i mocno w bok tak ale jednak nogę na nogę tak właśnie siedzi pani Jaworowicz ,dzisiaj jest jej program sami zobaczcie.

Gość do elegant
no i właśnie dlatego kobiety muszą mieć we wszystkich innych sytuacjach złączone nogi bo jak ma rozwarte to się kojarzy jakby czekała aż ją ktoś wyru... :P Kobiety muszą całe zycie płacić za to że są kobietami. W łóżku są ladacznicami a w życiu muszą udawać anielice zupełnie jakby tą anielskością musiały odpokutowywać za bycie w nocy ladacznicą

Gość zosieńka 2
Ładnie założona noga na nogę potrafi zrobić wrożenie.

Gość elegant
...jeszcze lepsze wrażenie robią kobiety z rozłożonymi nóżkami .

Gość to niezdrowe
Takie siedzenie jest dla nóg bardzo niezdrowe :O mogą powstać żylaki :O

Gość pues...
Ja tam siedze z noga na glowie :O

Gość stara drezyna
ja musiałam w pracy stać :(

Gość mona 2
Zobaczcie dziewczynę z nogą na nodze i bez, jednak jednak ta pierwsza na pewno robi większe wrażenie.

Gość do mona 2
masz racje, dziewczyna z noga na nodze wyglada zdecydowanie lepiej niz dziewczyna bez nogi :O

Gość memłaczka
chyab jestem facetem, bo jeszcze mnie tak nie porypalo, żebym siedzial z nogamizłozonymi. To nieludzko niewygodne i zmusza do takeigo siedzenia spódniczka, a nie geny, jak tu jakiś mądruś twierdzi. Ja siadam jak chcę , bo nosze spodnie i mam to gdzies .

Gość mozna siedziec jak sie chce
Moze i na was robi wrazenie jak kobieta siedzi z noga na dodze.Ja tez tak czesto siedze. Jest to jednak odbierane jako nieeleganckie !!!!!!!!! Tak wiec gdy np staracie sie o prace to noga zalozona na noge robi bardzo zle wrazenie, dokladnie tak samo zle jak niechlujny stroj.

Gość Emilia 158
Jeżeli daje się radę to naprawdę warto mieć nogę na nodze chociaż przez jakiś czas. U nas w banku wiele dziewczyn nosi szpilki czasami prawie pionowe i zawsze mają nogę na nodze. Ja siedzę tak jakieś cztery godziny dziennie ale kierowniczka prosi żebym siedziała tak dłużej i żebym założyła wyższe obcasy bo teraz mam 8 cm .

Gość gość
pytanie, czy bank, biuro to jest burdel, agencja modelek? jeśli nie, to klient nie powinien ani oczekiwać czarowania wyglądem, ani nie powinien być tym wyglądem czarowany, bo załatwia sprawy niezwiązane z erotyką, estetyką uważam, że ze względu na kompletne zidiocenie świata, bezczelność kadry zarządzającej, dążenie do zysku na wszelkie sposoby, także poprzez narzucanie ubioru, który ma epatować erotyzmem, należy wprowadzić jakieś rozwiązania prawne w postaci układu z pracodawcą, który oparty jest o konkretne rozwiązania ustawowe głupie to jest, ale nie można z banku, biura robić agencji modelek, bo to nie jest ta branża

Gość m ądralIa
no ale doświadczenie życiowe pokazuje, że bank=burdel niestety :o

Gość marta 122
U nas w firmie jest taki niepisany zwyczaj że im wyższe stanowisko tym wyższe obcasy. Normalnie dziewczyny noszą minimum 8cm , kierowniczki działów minimum 10 cm a panie z zarządu minimum 12cm.

Gość gość
po złamaniu nogi juz sporo lat temu ani nie założę nogi na nogę ani wysokich szpilek, a jak ktoś by mnie w pracy o to molestował, piorunem składam pozew do sądu :P

Gość truskawa 15
U nas sekretarki noszą szpilki i siedzą z nogą na nodze w dowolnej pozycji ale bez pończoch. Kierowniczki mają nogę na nodze ale zawsze ukośnie i też bez pończoch a szefowa nosi szpilki 15 cm i siedzi z nogą założoną na nogę ale tak wysoko że kolano ma ponad blatem biurka i tez bez pończoch. Szeregowe pracownice noszą szpilki ale siedzą jak chcą

Gość mira 02
A u nas jest zakład fryzjerski w którym fryzjerki chodzą w super mini i w szpilkach a po ostrzyżeniu każdego klienta zawsze siadają na 5 minut z nogą na nodze tak na pokaz i dopiero potem strzygą następnego Klientów mają pełno chociaż trzeba przez to dłużej czekać. Strzygą oczywiście panów.

Gość m ądralIa
ale farmazony :o

Gość jolka 155
Oj tak koniecznie ja uwielbiam siedzieć z nogą na nodze i nigdy nie noszę spodni w pracy bo lubię czuć dotyk nogi do nogi. Czasem noszę pończochy czasem mam gołe nogi różnie . Kiedyś zrobiłam sobie maraton cztery godziny w gołych nogach non stop.

Gość karolla 5
Ja mam takie spodnie z dżinsu w których na kolanach i na łydkach z tyłu są takie łatki przypinane na rzepy . Kiedy siadam to odkrywam sobie kolano i łydkę i zakładam nogę na nogę tak żeby nogi były gołe w miejscu dotknięcia. I tak siedzę w pracy.

Gość gość
Ja pracuje w burdelu wiec nogi mam zawsze w pozycji za pietnascie trzecia lub za dziesiec druga ;)

Gość Miśia 111
Noga na nodze wygląda bardzo atrakcyjnie i zawsze warto się tak pokazać.

Gość gość
Ja uwielbiam siedzieć z bardzo mocno przechylonymi nogami, zawsze staram się wysunąć dolną nogę jak najdalej a drugą założyć na nią tak wysoko żeby praktycznie móc chwycić obcas na wysokości łydki. Nogi w takiej pozycji wydają się bardzo długie ale nauka siedzenia trwała u mnie ponad miesiąc. Najlepszy efekt jest oczywiście w gołych nogach.

Gość MonikaXxx
Jak dla mnie to koniecznie nogę na nogę. Ja lubię siedzieć z nogą założoną tak że łydka jest uciskana przez kolano dolnej nogi i ją modeluje . Takie siedzenie jest naprawdę niewygodne i noga łatwo cierpnie ale jakoś nie potrafię się powstrzymać i jak zrobię sobie przerwę jakieś pięć minut to zakładam nogę z powrotem na kolano. Nogi zwłaszcza wysmarowane olejkiem fajnie tak wyglądają . Niedawno słońce fajnie oświetlało mi nogi w biurze to nie zmieniałam ułożenia tylko katowałam się przez trzy godziny, oczywiście zmieniałam nogę ale starałam się bardzo mocno przyciskać jedną do drugiej żeby łydka była mocno rozpłaszczona i wymodelowana.