Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eugene

K.Cichopek i Piotr z MAGDY M-Viva najpiekniejsi!!!

Polecane posty

Gość Eugene

Chociaż raz nie wstydzę sięza głosy Polaków, tak jak w zeszłym roku- Otylia błeeee Viva to szmatławiec ale chociaż wybrali fajnego faceta :) A Cichopek jest OK, jedna z niewielu fajnych nielalkowatych lasek :) A Wy co sądzicie?? Kto jest waszym faworytem?? Ja stawiałbym na Brodzik i właśnie Piotra (nie znam nazwiska) i Świderskiego jeszcze też z serialu Magda M....

Gość no właśnie ona jest lalkowata
aczkolwiek też bardzo mi się podoba

Gość inaka
bo nie chodzi tylko o piękno w sensie fizycznym,urody ale o piękno ducha,osiągnięcia.Osobiście uważam,że ci,którzy wygrali nie zasługują do końca na te tytuły.

Gość inaka
mam na myśli tegorocznych zwycięzców,zresztą sam ten konkurs jest pompatyczny,beznadziejny.Nie podoba mi się,ze oceniana jest uroda.

Gość kasieńka_16
Zdziwił mnie troche tegoroczny wybór ... Stawiałam na MACIEJA ZAKOŚCIELNEGO (mmmm...piękny jest...szczególnie w filmie ''Tylko Mnie Kochaj'' wyglądał zabójczo ;) ) Nie wiem dlaczego go nie wybrali :( Ale trudno. Kasia Cichopek - ok,może być, ale lepsza byłaby Joanna Brodzik,uważam. Jednak to że zaliczyli do pięknych AGNIESZKE DYGANT(jest dobrą aktorką moim zdaniem,ale jest okropna!) to był szok ! Ją zaliczać do najpiękniejszych? Taka brzydka jest przecież :|

Gość DZIWI MNIE JEDEN FAKT
że od razu po wyborach kiedy ogłosili wyniki, była reklama gazety viva i na okładce był już ten facet , który wygrał....

szybciutko wydrukowali...być może już wcześniej...

szybciutko wydrukowali...być może już wcześniej...

Gość no przecież to nie
był konkurs smsowy..to chyba wiedzieli wczesniej..nie sądzisz????

Gość entliczek
ja uważam ze Kasia Cichopek w pełni zasługuje na tą nagrodę bo jest ( tka mi sie wydaje ) bardzo normalnąi skromną osobą . Głosowałam na nią a co do jej partnera ,,najpięknijszego" to byłoby mi to obojetne . A Agnieszka Dygant zasługuje na tą nominacje bo nie chodzi tu o urode choc oczywiscie jest bardzo brana pod uwage. I nie orzumiem jak można pisać ze jest brzydka?! nie masz sie na nik wyładować?

Gość kasieńka_16
do entliczek: Jak ja moge pisać że jest brzydka ... No bo tak uważam,takie jest moje zdanie i chyba mam prawo je wyrazić? Jeśli chodzi Ci o wyładowywanie to wiesz wcale mi nie ulżyło że to napisałam :P Nie chciałam być złośliwa.Napisałam że jest dobrą aktorką,ale po prostu ładna to ona nie jest ... :) I nie denerwuj sie juz bo złość piękności szkodzi :P

Gość entliczek
Masz racje:-) moze mnie troche poniosło ale poprostu nie lubie jak ktos tak od razu pisze : ona jest brzydka nie powinni jej brac itp ale skoro masz takie zdanie masz je prawo miec :-)