Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siena21

leki antydepresyje...przytyje?....

Polecane posty

Gość siena21

heej.. mam problem.. psucholog skierowal mnie do psychiatry aby ten przpisal mi leki.. ale ja sie boje ze po psychotropach utyje.. wiem ze to moze glupie, bo niby zdrowie psychiczne wazniejsze..ale ja nie poczuje sie lepiej jak bede gorzej wygladac..to jakies bledne kolo:( czy naprawde tak tyje sie po tych lekach? czy mozna jakos tego uniknac?

Gość wrecz przeciwnie
ja po seronilu (taki lek przepisał mi lekarz)schudłam pare kilo ,miałam po nim mniejszy apetyt:)i to napewno pozytywnie wpłyneło na leczenie mojej depresji:)

Gość wrecz przeciwnie
powiedz po prostu lekarzowi,ze boisz sie utyć,seronil przepisuje sie równiez ludziom chorym na bulimie,wiec napewno po nim sie nie tyje,

leki przeciwdepresyjne nowej generacji przeważnie mają też działanie anorektyczne, więc przytycie Ci nie grozi, raczej przeciwnie:)]

Gość iudrgfidrbfgkrbgi
Tyje się po sterydach, a nie po antydepresantach, więc się nie bój. zdrówka!

Gość siena21
bardzo Wam dziekuje:))) troche sie pocieszylam...ja mam tez bulimie wiec i bardzo boje sie przytyc... dziekuje za odpowiedzi, jestem spokojniejsza...

Gość Mebd
Nie bój nic! Brałam fluoksetynę- poprawa nastroju+ obniżone łaknienie- je się mniej a już do słodkiego to wcale nie ciągnie- ślicznie zeszczuplejesz, a najważniejsze, że pod dobrą opieką lekarza będziesz się dobrze czuć. Życzę zdrowia!

Gość siena21
dzieki za zyczenia! bardzo mi potrzeba aby sie znow dobrze zaczac czuc, teraz juz sie nie zastanawiam tylko ide po te leki... :)

Gość Mebd
Pruj po nie i trzymaj się! Myślmy o wiośnie, uściski i pozdrówka!