Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyWedding

Mamy bliźniąt - przyszłe i obecne

Polecane posty

odzywajcie się! TAK STRASZNIE SIĘ BOJĘ TEGO WSZYSTKIEGO, NIE MAM Z KIM POROZMAWIAĆ A MAM TYLE WĄTPLIWOŚCI. czy można dac sobie radę z dwojgiem dzieci naraz?

można sobie dac radę,nie martw się,moje blizniaki mają juz 12 lat i jak sie urodziły to miałam małego synka ,który nie miał jeszcze 3 lat,tak więc mając 26 lat byłam mama trójki dzieci:)najwięcej pracy jest na samym poczatku,karmienia(karmiłam obydwoje piersia) ,przewijania itd.wszystko przeciez razy dwa,ale i radość podwójna:D ale z upływem czasu jest coraz łatwiej,blizniaki bawia sie razem ,tak ze nie potrzebuja mamy ani taty,doskonale radza sobie same,mają taki swój mały świat troche ganiania miałam jak skończyły rok i na spacerze wyjmowałam je z wózka,każde biegło w inna stronę a ja nie wiedziałam,które najpierw łapać:) ale radosnych chwil jest znacznie więcej niz tych dołujacych,głowa do góry,zycze Ci szczęsliwego rozwiązania i zdrowiutkich bobasów 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Raz spróbowałam bo zalezało mi na czasie ale wiecej tego nie robiłam,niewygodnie bardzo:)widziałam w szpitalu kobiete,która karmiła swoje córeczki jednoczesnie ,no mnie to nie wychodziło:D

Moje córcie w maju skończa 2 latka zajęcia bedzesz miała pod dostatkiem ale dasz rade, przyjmuj pomoc od kogo sie da będzie Ci lżej mam na mysli tesciów rodziców chodz na krótko. Ja zajmuje sie sama tzn z mężem ale on pracuje więc wiadomo jak to jest ale idzie wszystko pogodzić tylko prasowanie ograniczyłam do minimum pozatym jest ok, teraz juz nawet bajki oglądają więc zdązysz ugotować albo kawke wypić. karmiłam do 3mc ole krzysz bolał wcześniej tez dokarmiałm z butelki. Teraz jak sie przytulają albo wołaja do zabawy sama rozkosz o wszystkim sie zapomina, chodz nie unikniesz pogryzienia jedna druga i podobnych incydentów trocze cięzko chodz coraz lepiej jest z spacerami bo mieszkamy na drugim pietrze a bo wózka trudno je juz włozyć ale idzie przezyć. Jesli dopiero bedziesz rodzic to zrób sobie rubryki na jedzenie kupki czy leki bo jak wstajesz którysz raz w nocy to sie wydaje że wiesz które jadło ale za godz to juz nic nie wisz a wtedy zerkniesz i krzyzyk postawiony do Ci orietacje POLECAM