Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka202020

Co zrobić by facet oszalał na punkcie swojej kobiety?

Polecane posty

Gość nie mylisz sie
To niech mnie tak trafi z wzajemnoscia :)

HIHIHI wlasnie ja widzialem pierwszy raz od swiat:):):):)

Gość very
a czy facet moze oszalec dla kobiety , która ma celulit? Mężczyżni sa ponoć wzrokowcami...

Gość nie mylisz sie
To dzis tez jak swieto :) Szkoda jak tak dlugo sie nie widujecie :( Chociaz jak sie ludzie stesknia to jest super jak sie w koncu zobacza

Gość Przepis
(tylko dla kobiet) JESLI MASZ MIESIACZEKE AKURAT W TYM SAMYM CZASIE KIEDY JEST PELNIA KSIEZYCA LUB PARE DNI PRZED PELNIA,PODCZAS ROMANTYCZNEJ KOLACJI Z CHLOPAKIEM SPOJZCIE SOBIE GLEBOKO W OCZY I TY WPATRUJAC MU SIE GLEBOKO W JEGO OCZY WYPOWIADAJ W MYSLACH TE SLIOWY-> JESTES MOJ;TYLKO MOJ;NA ZAWSZE MOJ..... I TAK PARE RAZY.TO POWINNO SPRAWIC ZE TWOJ LUBY BEDZIE SZALAL ZA TOBA I KOCHAL CIE NIEUSTANNIE!!!

Gość Przepis
poprawka - > *te slowa

Jest niezle dzis doszla specjalna kartka (pierwszy raz Walentynki obchodze - kurcze zaczynam sie starzec) i specjalny liscik - po nim bo bys ciarki miala :)) ale on nie jest do zacytowania;))

Gość eqewrwqe
ale sie trafil:)) i oczywiscie zajety:((

Gość i tam

Gość adios gringos
gdzie poszedł nasz ideał? ;-)

Gość very
czy tajemnicą szczęśliwego zwiazku oprócz- zrozumienia i partnerstwa- nie jest silna chemia i fascynacja fizycznością? Saracen wracaj na ten topic i odpowiadaj szybko :-D jak to jest!

Gość jaki kiciusss
POKAZ MU CIPKE. WTEDY OSZALEJE ALE PAMIETAJ NIGDT NIE POKAZUJ CALEJ.

Gość tak sobie rozmyslam....
Hej:) Pisalam tutaj kiedys, na pierwszej stronie;), dlugo mnie nie bylo:) Czuje, ze oszalalam na punkcie swojego faceta, a On na moim:)))):):) W srode zareczylismy sie. Jestem najszczesliwsza na swiecie:) Serdecznie pozdrawiam:)

Gość mirabelka202020
Mnie też tu długo nie było... Tak sobie rozmyślam - gratuluję!!! Ja po roku bycia razem coraz bardziej się zakochuję.Czuję że ON też.A wiecie co jest najlepszą receptą na szczęście?Szczera rozmowa, rozmowa o tym co cieszy,co boli,co jest dobrze,co jest źle...Ja miałam taka rozmowę niedawno...Teraz jest jak w niebie!Nie bójmy się rozmawiać!!! :)

Witam no i wrocilem:)) Czesc very🌼 Witaj mirabelka202020🌼 - Tak wlasnie myslalem ze mi brakuje jakiegos fajnego topiku:)) Brawo mirabelka202020 trafilas w sedno sprawy:). Rozmowa jest najwazniejsza w zwiazku. O radosciach smutkach i tym wszystkim co sie dzieje (czasem wyprawia:) ). Ale dzieki czestym rozmowom po jakims czasie mozemy odczytywac ukryte pragnienia swojej drugiej polowy (partnerki/a) i je spelniac. Co tez jest bardzo przyjemne:). I przede wszystkim nie pozwala na monotonie. To tak na ta chwile:)) Pozdrawiem