Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka-skakanka

Poseł Gosiewski....

Polecane posty

Gość do Carrie
Anrrju Golota przynajmniej wzrost słuszny ma, a ten ma 150 cm w kapeluszu.

Gość chodzi jak kaczka
więc pasuje do kaczorów

Konkwistador i matador, mało refeksyny, mało krytyczny. No i mało estetyczny.

nie tylko ty , ja tez go odbieram jako sympatycznego goscia, szkoda tylko ze w pis jest bo nie jestem ich zwolenniczka, i jakos mi sie wydaje ze pasowalby na premiera RP:)

Gość zmachany k-..a
A nikt tu ani nie pisnie o jego przekrętach ze slynnym SKOK-em? Nikt nic nie wie ? o kredycikach, o ustawie dajacej korzyści lichwiarskie SKOKOWI ? Oj czyżby niewiedza? Studia prawnicze - wywalony z Gdańska, po 6 latach studiowania miał absolutorum ale dopiero po 8 latach praca magisterska? Z czego : z lizania d-y swemu idolowi? Czy ktoś zna tytuł pracy magisterskiej naszego kurdupla?

to juz tłumaczy jego problem z rozróżnianiem stopni i tytułów naukowych..... a kredycik wziął jak dochody miał 1000 z czego 400PLN szło na alimenty, czy jakoś tak. No ale on taki czysty i uczciwy:D i jak jacek kurski to złe media go szkalują:D

Pewnie można odnaleźć w archiwum w Gadańśku i pewnie z prawa pracy u Lecha. A poza tym to nie jest nadwyrężanie znajomosći tylko krystaliczna uczciwość:(

no, no, widzę , ze nasza kaczuszka to ma całkiem spore grono fanów;-) moze jakiś mały fanklub zainicjujemy. Ale co do jego homoseksualizmu, to raczej wątpię, bo w końcu jak tylko wypłynął na szersze wody zaraz zmienił sobie żonę na nowszy model (całkiem wizualnie atrakcyjny - jednak mit władzy ciągle jest na tyle atrakcyjny,że nawet taka potwora znajdzie swoją amatorkę). Poseł Gosiewski człowiekiem roku 2005 (i oby na tym koniec)!!! pzdr wszystkic współmiłośników posła G.;-)

Gość anka-skaknka
przypominam sie bo persona ta znów jest na czasie:) upppppppp

Gość krat00
Widział ktoś na fotach pomocnika Wodza Rzeszy od propagandy ??/ Też taki pokurcz, ale oddany sprawie...... Jak usłyszałam na mównicy sejmowej szefa naszego edgara ,to aż mnie zatrzęsło .Byli tacy mówcy przed nim ,byli!!! Krzyczeli że zaprowadzą porządek ,krzyczeli i nie tylko ! Podzielili ludzi na tych co sie nadają i na tych ,co nie maja racji bytu ... a naród klaskał ....

Gość ciekawe co teraz powie edgar
dla mnie to żenujący i odrażający gbur i birak nie chciałabym mówić o nim żle, ale niestety dobrze się NIJAK nie da.......

Gość imax
Gdyby nie Gosiewski, jak myslicie, kto byłby największym kurduplem i przykurczem w PiSie? A tak cała uwaga skupia sie na nim, kaczor w porónaniu z nim to Adonis

Gość szajbnięta
pewnie trzyma go kaczor dla własnego rozbuchanego ego

Gość jastin
to kurdupel i karzełekhi hi hi

Gość do anki skakanki
nius zpierwszej reki EDGAR Cie zdradza!!!!!!!!!!!

Gość borges
jest tak blisko premiera, bo to pewnie jedyna dupa (krótkie łapki) do której sięga Jarek :D

Gość dołączam
Podoba wam się Edgar Gosiewski? 09:14 WeSIaJ c myślicie o tym gentlemanie? 09:18 to ty przemysławie ??? 09:29 Brzechwa Oblecha i poracha , te rękawki u garniturów mógłby se uszyć na miarę , jakieś toto nieforemne.

Gość Brzechwa
Edgar to krótko mowiąc genetyczna poracha.

Gość kjbnkjn
ha gosiewski , widzieliscie kiedys ujecie jak idzie korytarzeem poselskim ... takie z daleka ze widac całego typa os butow do lysiny. te jego krzywe nogi jebane ixy. pasuje to tej latajacej kaczej ekipy.