Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELEONORA ROSVELT

CO WOLICIE- DUZY BIUST CZY SZCZUPŁA SYLWETKA??

Polecane posty

Gość ELEONORA ROSVELT

FACECI JAK TO JEST? JAKIE LASKI BARDZIEJ WAM SIĘ PODOBAJĄ?Z WIĘKSZYM BIUSTEM, NP "C" ALE Z OKRAGLEJSZĄ FIGURA CZY TAKIE Z MNIEJSZYM BIUSTEM-NP "A" ZA TO ZE SZCZUPLEJSZA SYLWETKĄ? WIEM ŻE TO SPRAWA GUSTU ALE JAK TO SIE PRZEDSTAWIA U WIĘKSZOŚCI Z WAS? BO JA JUŻ NIE WIEM CO ROBIĆ- JAK SIE PILNUJĘ Z JEDZENIEM, ĆWICZĘ TO JESTEM SZCUPŁA- WCHODZE W ROZMIAR "S" I BIUST MAM"A". ZA TO JAK SOBIE POFOLGUJE I PRZYTYJE TO ZACZYNAM NOSIC ROZMIAR"L" A BIUST MAM"C".WIĘC CO WAM SIE BARDZIEJ PODOBAŁOBY?BARDZIEJ OKRAGŁA FIGURA Z PEŁNYM BIUSTEM CZY TEZ BARDZO MAŁY BIUST I SZCUPLUTKA SYLWETKA? TYLKO, PLEASE, NIE PISZCCIE ŻE SZCUPŁA Z DUŻYM BIUSTEM. WIEM ŻE TAKIE SA PREFERENCJE WIĘKSZOSCI ALE GDYBYŚCIE MIELI WYBRAĆ JEDNA Z DWÓCH FIGUR KTÓRE TU PRZEDSTAWIŁAM TO NA JAKA BYSCIE SIE ZDECYDOWALI??A, ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ŻE MAM 170 WZROSTU.

Gość Lalka874
Ja mam podobnie tylko,że całe życie jestem szczupła i wysoka.Mam 172cm wzrostu i 50 kg wagi no i biust A.i z własnej obserwacj zauważyłam że to co najbarzdiej widać to najbardziej zawraca uwagę facetów.Ja mam smukłą sylwetkę, moja koleżanka duży biust.I cieszymy sie jednakowym zainteresowaniem.Pozdrawiam

Gość Alano3
Ja osobiście wolę mniejszy biust, a krąglejsze biodra,więc raczej szczupła sylwetka.

Gość Facet po 20-stce
Jeśli ci powiem, że duży biust to polecisz szybko wsadzić kilka silikonów??

Gość cztery strony
biust nie jest najwazniejszy...ja mam B75 , jestem wysoka , szczupla mam ladne wciecie w tali a co za tym idzie szersze bioderka czyli mam bardzo kobieca figure- na powodzenie nie narzekam;):) ale szczerze mowiac wolalabym byc szara myszka z wygladu ,a miec lepszy charakter, bo zeby stworzyc zwiazek to wlasnie on jest najwazniejszy...

Gość Taka sobie ja sobie jestem
Ja tez mam 75B:), male wciecie w talii, waskie bioderka, ale za to ladna pupe. Moj facet twierdzi, ze jestem idealna;) Kazdemu podoba sie cos innego:)

Gość a ruchasz sie czy trzeba....
....z tobą chdzić???

Gość he he he
ja mam maly biust , jestem waska w pasie i mam zaookraglona pupe..

Gość vcxer
biust musi być minimum B.Ale zbyt gruba nie moze być.

Gość aisudgam
jak robicie, że maleje Wam bius, ja ważę 52 kg, mam płaski brzuch ale biust 75C! i nic nie mogę z tym zrobić

Gość
Jedno i drugie :P

Gość Roki
ja mam 173 cm wzrostu, biust 75c i mam kilka kilo za dużo. mi to tam nie przeszkadza........

Gość Vernon
Ja uwiwielbiam duży biust

Gość aga 19
Powiem ci tak ja mam teraz naprawde duzy biust ale to dlatego ze cala sie zaoraglilam moj chlopak bardzo lubi oje piersi i zawsze podresla ze sa b fajne ale gdy idzie szczupla panna to i tak sie na nia gapi wiec zaczelam sie odchudzac schudlam 10 kg,pozniej dowiedzialam sie od jego kolegi ze moj facet skarzyl sie mu ze zmalaly mi piersi ,a tak szczerze to wole w lat miec mniejszy biust a szczupla figure na plazy no coz nie mozna miec wszystiego a im i tak sie nie dogodzi pozdrawiam mam te sam problem co ty

Gość Czemu nie...
Hehe,miłoby było zobaczyć Twoją pupę! Mniam,mniam...

Gość Czemu nie...
Duży biust pychotka,ale najważniejsze suteczki! Słodkie rodzynki...

Gość a ja powiem tak
a ja lubię małe z dużymi cyckami i kształtnym tyłkiem

Gość Czemu nie...
Cycuszki są smaczne,ale i tak dół jest debest! I tak najbardziej liczy się fantazja?

Gość ten obcy
najwazniejsza jest buzka ofc. biust wcale nie jest taki wazny, a rozmiar to juz wogole nie ma znaczenia. liczy sie ksztalt i jedrnosc, no i suteczki. wole malutki i jedrny, takie dwie pomarancze i oczywiscie dziewczyna waska w pasie, szcupla, plaski brzuszek, slodka okragla pupcia. dla mnie ideal kobiety to szczupla (!) z B. ale kazdy oczywiscie ma inny gust.

Gość z dwojga
wole szczupla sylwetke