Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oślica z buszu

POMÓŻCIE MI DOBRAĆ FRYZURĘ, PROSZĘ WAS.

Polecane posty

Gość Oślica z buszu

Nie mam zaufania do fryzjerów, bo kilka razy już mi pieprzyli włosy. Zawsze zdawałam sie na nich bo ja nie mam wyobraźni do tego... Mam kwadratową twarz, dość niskie czoło włosy do pasa. Chciałabym jakąś ukośną grzywkę i właśnie proszę Was o pokazanie mi jakichś "krojów" . Poza tym chciałabym zmienić włosy z tyłu na dwie warstwy? Wiecie o co mi chodzi? Będę wdzięczna za jakiekolwiek sugestie.

Gość Oślica z buszu
up

Gość okamgnienie
polecam forum na www.wizaz.pl tam jest dził fryzury i dziewczyny dobrze doradzają ale najlepiej jak mają zdjatko :) a moze warto isc do dobrego fryzjera?

Gość Oślica z buszu
Właśnie idę do dobrego fryzjera, który nie mówi po polsku...Dlatego chciałabym mieć jakieś zdjęcie tej fryzury, by wiedział o co chodzi :)

Gość okamgnienie
jeśli jest dobry to sam powinien miec wyczucie, ja tez trafialam na kiepskich az stwierdzilam , ze zaplace wiecej a pojde do fryzjera-stylisty.. usiadlam nic mu nie pokazywalam sam mnie obciachal i jestem baaardzo zadowolona, zmiana diametralna:)

Gość Oślica z buszu
No dobra, ale ja też chcę mieć coś do powiedzenia. Nie chcę się całkowicie zdawać na niego, chcę pokazać mu co chcę mieć na głowie :P

Gość Mebd
moze jakies hecne pazurki i pasemka, zeby nadac lekki wyglad?