TuRQoUiS 0 Napisano Luty 9, 2006 hmm... sama chciałabym wiedziec :D:D ja bym chciała zeby kolor morski był teraz modny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość morze czarne Napisano Luty 9, 2006 stawiam na seledyn połączony z białym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolczyki 0 Napisano Luty 9, 2006 Witam Ja stawiam na kolorek turkusowy Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anusianiusi 0 Napisano Luty 9, 2006 A ja na szczupła sylwetkę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TuRQoUiS 0 Napisano Luty 9, 2006 nieee... turkusowy juz chyba nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bliżniaczana dziewczyna Napisano Luty 9, 2006 Zauważyłam dużo zieleni,jasnej oraz granat.Beż też oczywiście.Ogólnie jasne kolorki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Modna wiosna 06 Napisano Luty 9, 2006 Kolory tej wiosny to - zielenie - Oczywiście biel - srebro będzie głównym kolorem - beże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaki mamyyyyyyy Napisano Luty 10, 2006 zloto ,srebro najobrzydliwsze kolory pod sloncem;/ a morki byl ju modny w zeszle wakacje:) zanczy lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poduszeczka 0 Napisano Luty 10, 2006 wg kolezanki wlascicielki sklepu jezdzacej po targach i jakis tam wystawach kolory na wiosne to fiolet a na pozniejsza wiosne i lato to granatowy i czerwony.... ja jestem stanowczo za przynajmniej 3 kolorami modnymi w tym samym czasie bo mimo ze uwielbiam kolor brazoyw to juz mam go po dziurki w nosie, zwlaszcza ze kupienie sztruksowej CZARNEJ spodnicy w moim miescie graniczy z cudem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karinaaa 0 Napisano Luty 10, 2006 A jesli chodzi o buty to jakie sadzicie beda modne juz nie tylko kolorki ale fason ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Diaz 0 Napisano Luty 10, 2006 Mam nadzieję że okrągłe noski i niewysoki obcasik, chętnie zamszowe, bo są wygodne jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach